Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io gatesc varza scazuta cu bulion cu friptura de purcel

cristina, buna faza cu lasatul titelor

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Va prezentam: www.dropshots.com/day.php?userid=205520&cdate=20070126&ctime=134752" target="_blank">logoree de chiti

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Helou!
Aici politia gastronomica!
Nu va e mila de gravidute?
(bine,eu tot am gustat o clatita !)

Eu i-am dat oscilo Patriciei de cite ori a avut vreo tentativa de raceala.Am avut succes de fiecare data.
Dupa schema din prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io pot s-o gatesc si pe mama coapta, ca monstrul de fii-mea tot nu mananca!!!!

M-am prins de ceea ce credeam, dar SPERAM sa NU fie asa: SARAH E IAR IN CRIZE DE NEMANCARE! S nu va imaginati ca e de la rosu in gat..NU!!! E de la fitze, figuri, magareala, rasfatz, rautate si variatzii pe tema! Simt ca ma urc pe peretzi!!!

Sa vedetzi cum e lihnita de foame, dar nu vrea mancarea, ci paine, apoi daca indraznesc s-o deranjez cu linguritza se supara si nici paine nu mai vrea....Am revenit la mirificul stadiu de acum cateva luni!

Madau..tu mai lipseai cu clatitele, la nervii pe care-i am! Sa-mi faci pofta! Asta dupa ce am luat "doar" 2 kile de cand m-a intors de la Viena.

Bai, decretez, ca sa fie clar: de cate ori ma auziti ca vorbesc cu nostalgie de bebei mici ci de bb2 ca o "eventuala eventualitate" treziti-ma va rog io mult la realatatea in care fii-mea nu mananca!

Si in aceste conditii as putea avea nu una, ci ZECI de bone, ca tot nu mai fac picior de copchil!

Ma duc la geografia mea...ca m-am suparat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, nu fi suparata
Si stefan mai face figuri de astea...las-o flamanda!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata...Chitzul povestitor m-a mai inveselit...pai la ce repertoriu avetzi....Sarah nu imita decat calul. Restul ne lasa pe noi!

Hilde- normal ca am lasat-o nemancata! Gata, am dat jos din cui militaria!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Simon nu a mai varsat, in skimb e foarte moale!Mi se rupe inima cind il vad cum zace pe canapea si se uita la tv!Am pus moleseala pe seama oboselii ca aseara nu s-a odihnit deloc.Acum doarme iar cind s-o trezi, de-i tot asa apatic, voi chema doctora!
A papat si el doua linguri de orez fiert cu iaurt!si bea ceai de menta cu ors!

s-a trezit si e transpirat fleasca!ma duc sa-l skimb

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

probabil ca de la medicamente transpira; mie de asta mi-e cel mai groza de bb moale si lesinat, fara chef; vezi si tu sa stea linistit si mangaie-l, consoleaza-l cumva, mititelul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Felicia ti-am vazut de trei ori filmuletul !
Super bine vb chiti!
Patri le spune muult mai stilcit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cine nu doarme de la ora 7?In-afara de mami. Mai, parca a baut cafea, am carat-o saraca dupa mine toata dimineata si nu a apucat sa doarma si nici ca vrea acum. Ma dispera.

pupici la burtici bolnaviare si huoooo la temperaturile ridicate, sa se duca la locul lor!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput