Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

repede si io pa'ici

pana acum am 5 - 2 pentru

CORAP i-a trecut febra ardeiului? adica am inteles c ai-a trecut, vroiam sa intreb daca a mai facut

TANIA si io as zice ca si FELI tooot baiat la tine. dar sa fie cum vreti voi.

HILDE a innebunit cristi al meu cand a vazut prajiturile facute de tine. cred ca ar fi vrut sa-mi zica si mie ceva, dar s-a abtinut. (io nu faceam prea multe si des, dar faceam macar la 2 saptamani cate ceva)
vai da ce "grasut" e Stefanu' tau.
PAI VLAD ARE NUMAI 1,100 kg. in 2 luni mi-a luat numai 100 g!!!!!!!!

MIHA nici eu nu as sti daca sa ma bucur sau nu acum ca vine iarna. parca daca trecura sarbatorile fara zapada, zau ca acum nici ca as mai vrea'o.

BUBAMARA zi D.F. de gemeni. nu voi fi in stare!!! nu cred ca ma tine si nu vreau.

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Joyut, fuse o gluma. Si eu tot pentru FETITA votez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

linkul merge....mai pun odata:AICI

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy bravo !!! Sarcina usoara ! Eu votez ca si Corap!
Lavi, si voi? Sanatete Silviucii!
Sanatate Ardeiashului!

Sanatate multa tuturor !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Ia fiti atente de dragutz!
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do jsessionid=ab4tPBdEicq_?videoId=2303412&ownerId=76990789" target="_blank">somn+baitza!

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Ia fiti atente de dragutz!
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do jsessionid=ab4tPBdEicq_?videoId=2303412&ownerId=76990789" target="_blank">somn+baitza!

Cami mami & Daria

Nu se vedeee

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Camelia nu se vede nici o poza!

JOY

Mergi la inceput

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do jsessionid=ab4tPBdEicq_?videoId=2303412&ownerId=76990789" target="_blank"> film funy!
Nici acum?

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

nu se vede am vazut si eu !

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

http://www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=2303412&ownerId=76990789

Edit - acum se vede ! Enjoy!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput