Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 25
lavi02 spune:
Din fericire Silvia n-a mai "batut" la 39, 38.5 a avut la 16 si a luat un Panadol. Nu mai e molesita, zice ca nu o doare gatul dar cam tuseste si vorbeste cam pe nas - deci tot respirator cred ca e.
Andrei?
corap spune:
andrei a avut la ora 15 ... 36,6
si la 16:30 ... 38,3 - si i-am mai dat o tura de nurofen, mai mult ii bagam cu mana in gura ce scotea el pe-afara -dar ne-am zbatut si am reusit oricum e vioi, e calare pe mine acum, nu mai e blegos
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
ioana_77 spune:
Joy
ALinush, dulce foc Amalia la baie, cand am sa vad si la mine in casa asa ceva dau de baut!
Sanatate si pupici!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
crissy77 spune:
Hilde, cand il vedem si noi pe Stef tuns? Elise nu a vrut sa mananca pastele cu jambon de la Nestle. Ea nu mananca nik de la borcanas, spre disperarea mea (uneori) decat piureurile de fructe.
Joy, te pup si te pup si.... si iar te pup. Ma bucur tare mult ca ati ales asa. Fetita o sa fie.
miha2006, da' poze nu ne arati?
Elise e bine dupa vaccin. A plans aseara un pic cand s-a lovit la piciorus, a facut si febra dar nu mare. I-am dat la amiza 5 ml calpol iar acum nu mai are deloc.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
tania-z spune:
Asa, Lavi sa-mi bage si mie cineva pile, ca eu sunt curioasa foc, deci astept orice fel de predictii. Vad ca Anda nu e in pasa potrivita, mai asteptam, sper ca nu tace din motive mai sinistre (sa nu ma sperie, DF!)
Joy bravo voua, ma bucur tare mult de decizia voastra! Deci vom face balante, sa inteleg, sau tu ai sanse si la fecioara, parca . Eu votez pt FETITZA!
Alinush tare scumpa mica balacitoare
Corap ce bine ca i-a scazut febra Ardeiasului! Sa nu mai creasca si sa se faca bine.
Anda si eu zic ca, atuncti cand Nic isi va da drumul, va vorbi intr-una, incat iti vei dori liniste . Uite fetitza unor prieteni a inceput doar in jurul varstei de 2, dar acum, cand o intreaba tat'su "ce ti-a mai zis educatoarea la gradinita?", ii raspunde: "Mi-a zis: mai taci tu din gura, ca numai gura ta se aude!"
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
felicia74 spune:
Joy uraaa, ce bine ca ati luat decizia asta! Si eu votez ptr FETITZA!
Iar Tania baietzel
Sanatate copilasilor bolnaviori
Dordia tu n-ai mai zis nimic de Stef, sa inteleg ca e toul ok, nu? Daca e asa, bravo-bravo!
Miha la voi e zapada? Ce frumos, sper sa ajunga si pe la noi!
Hildegard deja aveti canini? Cum a fost, v-au chinuit mult?
Hildegard spune:
Felicia, caninii ne-au chinui 1 luna jumate.
iaca poze de ieri si azi:
aici
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Hildegard spune:
Cristinanegara, trece valul de dupa vaccin. Bine ca e bine!
Am pus poze...acolo unde e in masina e netuns...iar pozele din 26 sunt de azi(acolo il vezi pe steff tuns), e gresita data.
Lavi, of, of si tusea asta. Sa treaca si ea!
Corap,pupam pe Andrei
de-ale gurii
Hildegard spune:
Miha, Felicitari pentru kg. Nu-ti fa probleme. Iulia creste.
Si Stefan pune in greutate destul. Acum are 13700 kg si nu e grac deloc
de-ale gurii
crissy77 spune:
Hilde, in care album sunt pozele? Eu am cautat in Al doilea an dar nu vad decat o fotografie acolo. Fa-le publice si pe restul.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.