Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Camelia, am vazut flimuletul. Sti chineza, ca scrie in chineza? E misto de tot

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Joy Ma bucur enorm ca ati ajuns amandoi la aceeasi concluzie si in Septembrie se va naste bebelina (oops... eu asa prezic )

Tania, ti-as prezice si tie tot bebelina, dar cred ca tu vei avea baietel... Asta asa, ca sa o convingi pe Alina de bb2 ca sa se incuscreasca cu tine

Corap, sanatate lui Andrei si sper sa va lase febra in pace!

Lavi, multa sanatate Silviucului

Cami, haios filmuletul

Miha, am vb. si eu cu bunicii la Hateg, ziceau ca si acolo ninge. Pupici dulci pentru bubulina ta!

Noi suntem pe drumul cel bun, nema febra de doua zile, energie cat cuprinde, ceva maraiala de la dinti. Doamne-ajuta, ca e tare greu sa-ti vezi copilul bolnav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Meems, Doamne ajuta! Chiar ca e cel mai greu atunci cand copilul e bolnavior! Sanatate Riannei!

In seara asta avea si Daria putini mucisori (fara nas infundat)! Ce pot sa fac sa nu se agraveze starea ei ; adica in afara de panadol ii mai pot da ceva? Oscillococcinum? Panadol ii dau doar o doza seara, e ok, sau sa las sa evolueze de la sine!?
As vrea sa tin in frau in stadiul asta macar ...
Noki, voi ce mai faceti? Cum e Sarariciul ? Febra, ceva? Sanatate multa si voua? Tie ti-a trecut coshul ala "rau"?

Hilde, nu, nu stiu chineza ... am pescuit si eu filmul de pe un site si asa de mult mi-a placut ca vi l-am aratat si voua!

Pupici tuturor si noapte buna!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Ne-au iesit caninii de sus, amandoi odata
Deci, avem 14 dinti

Si noua ne-au iesit caninii de sus imediat dupa maselutza de jos din stanga si acuma se intrevede un coltisor iesit la maselutza de jos din dreapta. Slava Domnului ca nu a avut nici o simptoma nasoala asa ca....sper ca si de acum incolo sa se comporte la fel.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

gt...sa va zic de noi. Azi am fost plecata toata ziua...la cumparaturi si la defrisat. Am ajuns la 9.30 acasa si l-am gasit pe Doru cu o falca in cer si una in pamant ca a facut fi'su un cucui. A dat cu capul de marginea de la pat in timp ce se jucau. Are un cucui mare si il doare dar...e un cucui de care o sa mai faca probabil zeci. Si saracu' Doru era kkat tot. S-a dus la culcare de suparare.

Sa va zic dupa ce reclame e fi-miu topit. Dupa cea de la nestle, de la detergent cu piticu care picteaza si cu mamica "suuupel" si dupa cea cu piticii de gradina de la HVB Bank. Face ca toate alea cand le vede.

Madutza spor la bb2!

Mai citesc si revin...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Corap Ce bine ca i-a scazut febra ca deja...ma ingrijoram..ca dura de multicel.
Hilde Si eu am inceput sa il tund dar cand am vazut ca nu sta si ii fac boroboatze...la spate i-am lasat chica ca la tzarani...si mai e si carliontzata. Dar ii tine de cald si la primavara tundem baiatul frumos.

Joy...sincer....am plans de bucurie cand v-am auzind vb de "Pitica". Minunat! Sa traiti si sa fiti fericiti si o sa va dea Domnul numai lucruri bune!!! Si pt vot....tot fetitza votez!!!

Felicia Stefan tot muceste dar...undeva in interior ca ii sterg nasul doar daca plange ceea ce e normal. Mai face mucisori uscati dar m-a omorat de fornaie, iar cand doarme sforaie de-a binelea. Se pare ca e si de la caldura din casa. o sa aerisesc mai des si sa pun vase cu apa mai multa pe calorifere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Feteleeee, luati saniutza in spinare si haideti pe derdelush.
Hilde, ar trebuie sa pui restrictie la poze pentru gravide. Ca la cat de bine arata prajiturile... pana si mie imi fac pofta . O sa incerc si eu checul cu branza. Gasesc reteta la prajiturile Veronicai?
meems, in sfarsit vesti bune de la voi.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.
sunt sucarita rau.
fimiu a inceput sa faca febra, cam 38.5-38.8. muceste si are si nasu infundat, plus ca tuseste pana se inroseste la fata.
se aude cum se desprind mucii cand tuseste, dar nu-i scoate afara. ii vine sa vomite, icneste si tot ii inghite.
si eu nu stiu ca la el niciodata nu i-am gasit muci in kk.

ELA mai bine ca nu am venit aseara la voi, ca nu-i de la picaturile alea, asta sigur e raceala.
mai si doar am iesit cu el afara miercuri la spital si apoi vineri cand am fost si cu tine. deci nu l-am expus la copii, nu a dat nas in nas cu lume multa...ce naiba de raceste asa nu pot sti.

sunt cheauna de somn. copilul asta cred ca niciodata nu va invata ca noaptea e de nani...

MEEEMS bine ca-i Rianna bine.

DORDIA

quote:
Si saracu' Doru era kkat tot. S-a dus la culcare de suparare.

asa face si cristi. se da de ceasu mortii cand face piticu vreo buba.
si al meu e si cu carne proasta, o mosteneste pe soacramea, cum se atinge de ceva, cum se invineteste. daca ati vedea ce de vanatai are pe picioare....

CRISTINAN
quote:
incerc si eu checul cu branza. Gasesc reteta la prajiturile Veronicai?

asta vroiam si eu sa intreb...
ca ai pus acolo HILDE frumusetile alea de prajituri de-ti lasa gura apa si retetele de unde le luam???
vin si eu la derdelus....e frumos, nu???

mie mi-e greata dimineata si seara. indiferent daca apuc sa pap sau nu. si-mi simt stomacul umflat si balonat si urca greata...
cu pofta de mancare...cat de cat mananc fata de acum 1-2 saptamani, dar tot putin.

am fugit si eu la bucatarie sa-mi fac ceva de haleala ca tot am vb de ea.

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata,

perla de-a copilului de 2 ani al unei prietene (eu m-am amuzat fte tare aseara cand mi-a povestit-o):
seara, victor se da jos din pat si se duce in dormitorul parintilor:
-"mami, nu pot sa respil" (era infundat) - inca nu pronunta "r"
-ba poti, victor, dk nu puteai sa respiri, mureai. dar tu esti viu. du-te si te culca
se duce victor, se intoarce la parinti dupa nici 5 minute:
-"mami, cleca mol...":)))))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

misto faza .....

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput