Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nu, SILVIA, nu....eu vroiam de fapt sa subkliniez ca fimiu este prea dupa fusta masii. a mea
si ca si eu as vrea sa fiu mai...libera macar cand este maicamea la mine.
dar nu, daca sunt 10 insi in camera, el tot la mine vine sa-l mangai, sa-l iau in brate .

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy sa inteleg ca v-ati hotarat cu bb2??? Bravo, sa dea D-zeu sa fie bine, sa ai o nastere usoara si un bb cuminte, cuminte!!!

Silvia m-am umflat de ras la faza cu Stefanel si putza. Distractie placuta si baga si ptr mine o bucata de pizza buna

Io m-am apucat de dezghetat congelatorul, Miruna imi imprastie pungile prin toata casa, vrea sa haleasca cartofi congelati...e o debandada de nu se poate. Sper sa termin in timp util ca la 5.30 avem musafiri

Cuscra lasa omul sa se odihneasca..vrei sa faca copii obositi???. Sau tu vrei o fetitza..ca asa am auzit, ca barbatii obositi fac fetite!

Gata, fug...pup si we placut!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

da MADAU ne-am hotarat. adica cristi s-a hotarat si el.

vai.....pai daca stiam, programam sarcina si-l oboseam pe cristi pana la refuz, numai sa fiu sigura ca-i fetitza.

ASADAR DECLAR DESCHISA SESIUNEA DE PARIURI, PRONOSTICURI, GHICELI, dat cu banu', cum vreti voi sa ziceti, daca este fetitza sau baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

joy, votez !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Si daca-s gemeni?

Raluca

Joy, !

Corap, sanatate Ardeiasului, e bine ca i-a scazut febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy io votez ..da' unul cuminte

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Salutari din Deva unde e frig si ninge... a venit in sf iarna, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu.

In primul rand vreau sa va felicit draga JOY pt decizia luata, ati luat o hotarare inteleapta si curajoasa in acelasi timp, spun asta pt a rar am vazut la mamicile cu bbi mai temperamentali ca Vladutu tau sa-si doreasca asa repede copii. BRAVO. Cel mai elocvent exemplu este mama mea, careia i-au trebuit 11 ani sa-si gasesca forta sa ma faca pe mine dupa ce fratele meu a fost un "criminal" de copil. Dumnezeu a ajutat-o si i-a dat o fetita cuminte-cuminte (adica eu). sper din tot sufletul sa fie asa si pt voi. In concluzie eu votez cu "FETITA".

TANIA draga, felicitari pt samburel si de la mine. sa creasca mare si voinic/ voinica.

SILVIA simpatic stef cu puta lui, te invidiez pt pizza .

Si amu sa va zic ultima achizitie din dictionar: soricelu' face ca-cash , m-am stricat de ras cand am auzit-o

Am fost ieri la dr la un control de rutina, am si antarit-o, Iulia a ajuns la 12.3 kg dar am uitat sa o masor, adica asistenta iar eu trebuia sa-i amintesc. Nu stiu cu ce se ingrasa fata asta ca de mancat mai putin...a pus 1kg in 2 luni. Mie nu mi se pare mai grasa ca inainde de unde deduc ca a si crescut, de altfel o vad ca acum nu se mai ridica pe varfuri sa se uite pe birou.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si io tot votez. si o saaiba loc in aceeasi camera ;)joyyyyyyyy
silvia, si la mine-i la fel -cand ii vine dixtractia o mai lasa pe ma-sa-n pace, ca doar e cu mine toata ziua. io nu ma supar, mey, ca mai respir de voie.
lavi, nasol cu febra. ai grija de silviuca si vezi sa nu-i dea ceva si lu nati mic nurorici
cred ca se observa ca andrei e mai bine :) numai lapte &lactate nu vrea sa vada in fata ochilor. eh, da tre sa-i dau timp sa-si revina.

muuuuuuuuuuuulti pupici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap uite un , asa ca de la nora la soacra. Incerc sa le feresc cat pot. Cat pot, ca doar in acealsi apt stam toti.

Dar pentru Taniuk n-ai vreo predictie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nope... stii ca nu pot sa predictez prea mult intr-o zi ;)
las' ca-i vine si ei randu'...

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput