Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

nu pot sa stau ca-i maimuta langa mine.
a mai dat cineva OPHTAMESONE-N la bb??? ca de cand iii dau au inecput sa-i curga muci, ir de ieri este fluviu la nasul lui. dar ieri am si iesit cu el afara si ma gandesc sa fie de la scos la aer sau picaturile alea-si fac efectul???

acum este ora 13:12 si eu am inceput sa scriu acest post la 09:40. so, va dati seama cam cum se duce ziua la mine.
TANIA, SILVIA mia cum ati convins voi teroristii sa se faca baieti buni????
ca noi azi noapte pe la 04.15 am hotarat, dupa ce 1 ora ne-am chinuit amandoi cu plodu sa-l adormim, sa i-l dam lui masa'mare (care oricum nu dormea) sa stea cu el si sa aoucam si noi inca 1.5 ore de somn asta pana suna ceasu' ca azi cristi este la job.
si nu, nu l-am culcat deloc devreme, a dormit de pe la 22:30...la 03:30 dar cu inca 2 treziri de ceai si apa.

daca si pitica va fi la fel ca el....cristi zicea ca-i da la saptamanala pe amandoi eu am zis ca-i fac pachet la soacra'mea la tara.

am de facut la treaba...dar vreau sa citesc si eu astro lui ardeiu' de corap.

ps: sunt mai mult decat fericita, va imaginati, nu?????
abia astept luna septembrie...si am niste emotii...si stari de greata dimi si seara...

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

HILDE super misto ca scapati repede de durerile de cap cu dintii astia.
la noi nimic nou sub soare, cu toate ca dr ORL a zis ca este acum marait poste si din cauza ca-i cu maselutele. io una nu am vazut nimic in gura lui.

DIENUTA vlad este innebunit dup aputa lui. chiar vroiam sa va intreb ccare mai pateste asa.
cum ii dau pempersul jos, este cu mana la puta.
daca il las in body prin casa, si-l ridica si se uita dupa dansa. este taaare haios, rade de numai poate cand o atinge, dar nu stiu daca e normala faza asta.
(baietelul prietenei mele la fel facea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Joy,VESTE MAAAARE,MAAARE DE TOT:acum am vazut ca se va mai naste un samburel!!!Sa fie cu multa sanatate,si sa-ti dea Domnu'toata sanatatea si linistea din lume,o meriti!!

Cat despre des-terorizarea lui Stef:ce sa zic...iar nu prea doarme bine,dar vad deja 4 pre-molari si are si febra,si muci,si 2 vaccinuri odata;si iar am avut episoade de plans,ca nu mai pot,ca vreau si altceva,macar de 2 ori pe sapt...si uite asha!!!acum e la mama,si eu il astept pe buba sa vina de la tara,sunt si cu mama fulga,o matusa,sa mergem la mall,sa mancam o pizza,si sa bem o bere!!

va poop dulce,si m-apuc si eu sa fac un filmulet-care filmulet o sa fie ABSOLUT incomplet,pentru ca viruisii mi-au sters EXACT pozele din maternitate!

Mergi la inceput

despre pootza lui stef:numai de bine,cand dorm cu el in pat,imi ia mana si si-o pune sub el,exact in zona cu pricina,si daca-l poop cand ii skimb pampersul(si il pup pe burtik,la buricel),ei bine,imi ia capul si mi-l impinge mai jos...ei,ziceti si voi!!bineinteles,ca-l ignor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

joy ce ma bucur!!!
Asa, la saptamanala cu ei daca fac mofturi acasa!

Azi noapte mi-a facut si Silvia febra mare (deja cam vorbea aiureli), peste 39 cred, n-am stat sa o masor, i-am bagat direct algocalminul.

Pupam Andreias bolnavior !!!

Biculet pozele alea sunt mai de mult acolo, din toamna+ de la ziua Nataliei. dar nu-i bai daca le-ai vazut abia acum. Multumim de aprecieri .

Hai ca ma cheama Silvia la ascutit creioane.

Mergi la inceput

SILVIA, multam mult
deci cam asa-i cu perioada asta...sunt incantati de puta.

foto

LAVI, nici macar nu-mi pot imagina cum ar fi fara creatura asta mica viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si ti-ai pus si semnatura, uau!

Mergi la inceput

sa va zic ce ma DOARE pe mine:cand vine mamain vizita,pe mine nici NU mai ma baga-n seama;asha e si la voi cu mamaitele si tataicii?ca sa nu mai zic c-atunci cand se duce la baie sau la bucatarie,plange si se duce dupa ea,oriu la mine,sau mai bine zis,dupa mine n-a alergat niciodata asha,plangand cand e mama sau tata la noi..ogfffff,sunt cam geloasa!adevarul e ca mama ii face toate poftele,il pupa de numa',l-a vazut inaintea mea,la nastere,eu finnd inca la terapie intensiva,si tot asha...

Mergi la inceput

acum,dati pe eurosport,e patinaj,si-mi place f mult melodia din pauza...stiti cine-a compus-o????mozart??hehehe,nu radeti-nu ma pricep...dar e f linistitoare,e minunata,calda!!Noki,tu te pricepi!!

Mergi la inceput

SILVIA, aseara am plecat cu cristi la nasa - 3 etaje mai jos in bloc- si cand am venit mi-a zis soacramea ca ne-a cautat prin casa maimuta si ne striga.
cand pe mine, cand pe tasu'
si azi dimineata pe la 8.30 cand m-am trezit eu -ca m-am trezit la 06.30 cu cristi si la 07.30 m-am mai bagat in pat- m-a lua tin brate si poi ma luat de gat si mi-a tras o pupatura!!!!!!
am ramas masca.

foto

Mergi la inceput

deci,joy,imi bagi cutitu-n inima...

Mergi la inceput