Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 22
dordia2000 spune:
Anda ...vb lui Madau... nu mai insist ca devin penibila.
Sa va povestesc ceva de Stefan: Ma chinui de vreo saptamana sa il invatz sa zica 1 cand il intreb cati ani are??? Ce credeti ca zice el???Il intreb asa:" Cati ani ai Stefan? sau Cati ani are Stefan?? Si tot eu ii arat un deget si zic Unuuuuu...! La care el zice...doiiiiiii....doiiiii. de unde naiba stie de doi...nu stiu dar e mortal. Unu nu zice nici picat cu ceara. Cred ca i-a zis bunica-mea ceva de doi ca altfel nu imi inchipui de unde stie. Oricum cel mai receptiv e la Bunica-mea. daca il invata ea ceva imediat prinde. La noi nici o sansa sa fie atent sau sa ne bage in seama daca vrem sa il invatzam ceva.
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anda77 spune:
faza tare de tot:
dimineata asta pun maimutoiul pe masa de infasat sa-l dezbrac de pijama, sa-i pun hainutele de zi. dau io pijamaua jos, ramane maimutoiul la bustul gol, si in timp ce ma mosmodeam io cu bodiul intr-o mana si desfacut marginile de la pampers cu mana cealalta, ce credeti ca facea nichita: SE MANGAIA SI SE CIUPEA SI SE MASA CU DEGETELELE PE BURTICA, PE LATERALE SI SPRE SUBRAT SI RADEA DE SE STRICA! dupa ce am ramas 2 secunde interzisa, m-am pus pe un ras...FETELOR, FIU-MEU SE GADILA SINGUR!
El e tare gadilos, si cand ii scot bodiul cu maneca scurta rade de lesina ca-l ating involuntar pe fatza interioara a bratelor, spre subrat. si cand il schimb, il pup mereu pe burtica k sa rada.
si a invatat sa-si procure placerea singur acu', smecherul...Aoleu, totusi e cam devreme, nu?
bai, dk il vedeati cum se ciupea singur, incetisor de burtica si radea...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dienutagraviduta spune:
nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme anda; mai ingrijorata ar trebui sa fiu eu, fiindca luca atunci cand il pun pe olitza isi cauta putza si si-o mangaie/studiaza indelung. asa de indelung incat un pishu l-a prins cu ea afara din olitza, si l-a facut pe langa.
ca sa nu mai spun ca in serile cand suntem plecati si ne intoarcem cand trebuie sa se culce lucu, nu-i mai facem baita, il spala taica-su numai la fund in chiuveta; mama, cand ii da cu apa si sapun la putza se prapadeste de ras ...
simona dragusin spune:
Buna dimineata si de la noi.
Patri si-a pus in gind sa ingrase ciini!!
Am doua lupoaice si un ciobanesc de care as vrea sa scap..dar nu-i vrea nimeni ca-s mari si (par!) fiorosi.
Si domnisoara a invatat unde tin mincarea si vrea sa-i hraneasca tot timpul.
E jale mare daca nu o lasi sa umple castronul...
In alta ordine de idei,o prietena a fost aseara la "urgenta' cu baiatul ca avea febra.
Si cum baiatul are vreo 14 ani,dr. i-au spus sa astepte ca au f multe cazuri de bb-i.
S-a intors ingrozita de cite cazuri a vazut !
Hildegard spune:
Ne-au iesit caninii de sus, amandoi odata
Deci, avem 14 dinti
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Madutza10 spune:
fETELE ,VINE TATI ,VINE TATI!!!In 2 ore e acasa ,Doamne ,mi-a venit inima la loc ,ca tare am stat cu grija ..Nasol e ca nu mi-a luat nika ,a circulat noaptea asa ca n-a facut nici o cumparatura ,in afara de adidasi pt baiat si inca alte chestii care le-a cumparat acum vreo 3 zile dar nu-i bai ca-mi iau io d'aici ,el sa ajunga bine!!
Am facut 2 feluri de mincare ca-i rupt de foame si n-a mai vrut sa opreasca sa pape ca sa ajunga mai repede acasa!
Va pup ,am fugit ,sint busy pe ziua de azi ,poate facem bb 2!!:))))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Madutza, spor la facut bb2
Anda, m-am prapadit de ras la faza cu gadilatul singurel.
Dienuta, si Steff a mai dat pe afaar din olita...si tot asa is studia "podoaba". Cred ca e norma, sunt curiosi si vor sa studieze tot
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
corap spune:
anda, stai linistita ca am vaga impresie ca fi-mio o sa faca numai ce vrea el cu viata lui (ma rog, si ce vor stelele, da' in nici un caz ce vrea ma-sa)
lavi, ce bine , stau linistita ca o sa aiba cine sa-i dea un ban de mancare cand n-o mai avea. traiasca nati !!! - las' ca cu aventurelele poa sa-l domoleasca ea, ca pare jmekera
asa... sa va zic de andrei:
azi dimineata m-a speriat, avea tot 39,3, dupa 2 doze de antibiotic . imi venea sa chem salvarea. i-am facut un dusulet la 37 de grade, i-am bagat nurofenul pe gat, dar era tare moale, marait, nu voia nimic sa manance. pe la 10:30 si-a revenit "spectaculos", la 11 deja avea numai 37,7 era vioi, a cerut de mancare (tocanita de cartofi cu carne de vita), a balotat, a mancat si juma de porto, un kiwi.
acum vad ca s-a trezit, n-a dormit decat vreo 45 de minute. fug la el - dar deja sunt mai linistita - sper sa fie totul ok.
pupam mamicile, bebelusii & mamico-burticile
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
Hildegard spune:
Corap, bine ca i-a scazut febra la andrei sai a papat bine. Isi revine voinicul
La Steff i-am luat aseara de la Metro, de la Nestle Jambon cu paste la 250 g...sa vad daca ii place, i-am luat si peste tot de la Nestle ca asta ii place la nebunie.
A...sa va zis l-am tuns singura. Asa de bine arata
de-ale gurii