Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, ce-i cu jinerica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap

Lavi, multumesc - inca o data! Da, da, si eu am citit de cranberry juice, vroiam sa ma uit si dupa asa ceva cand merg la magazin. Da' nu mai pot pleca acum ca Rianna doarme si tac-su pleaca la servici. Astept sa se trezeasca plodu' sa mergem impreuna.

Anda, posteaza astrograma lui Andrei ca-s curioasa si eu acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

zic ca am ramas masca k parca deschisesem harta lu' fi-meu!
a mai fost un bebeu de-aici in aceeasi situatie, dar nici chiar asa de tare ca andrei. din cauza ca ora este apropiata de cea a nasterii lui nic (22 fix), s-a pozitiona ascendentul in leu, cam pe la gradul unde se afla si ascendentul lui nichita (dupa ascendent se ordoneaza cele 12 case, unde incep si se termina ele) si, din cauza ca sunt doar la o luna nascuti unul de altul, planetele n-au apucat sa se miste prea mult, asa ca, dupa ce ca au casele in aceleasi zodii si grade de zodii, au si aceleasi planete in case! mai putin luna si venus, care sunt cele mai rapide planete si astea apucasera sa se miste ceva in decurs de o luna. pai o sa dau paste si copy de la astro lu' fiu-meu si interpretez doar luna si venusul, astea fiind diferite in cele 2 astro.
ce inseamna asta: ca baietii seamana foarte bine, ca vor avea aceleasi impulsuri, aceleasi trasaturi de caracter, aceleasi TENDINTE, dar nu vor avea acceasi viata, deoarece luna si venusul sunt foarte smechere si pot da, de exemplu, in anul 2030, o oportunitate de cariera lu' fiu-meu, dar o casatorie pt fiu-tau. am dat un exemplu, nu e real.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah... m-am linistit :)) ca ma speriasem
io ti-am zis ca ardeiu' seamana cu nichitelu

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Stiti ce? Ia sa ma duc eu sa fac ordine in bucatarie (ca e jaleee) si cand ma intorc numa' bine gasesc astro a lui ginerica gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor, nu se intampla prea des sa am eu cu cine ma conversa la ora asta pe forum, asa ca sa ma vedeti: mai strang cate ceva prin casa, mai dau un refresh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io plec la culcare...citesc maine astro a lui Ardeiasu'...m-a rupt pitica azi.

ANDA cand oi avea timp si chef sa ma lamuresti si pe mine cu problema aia de ti-am scris pe mail (ref la astro a mea si planificarea Mirunicii..in raport cu probelemele din sarcina). Nu te mai bat la cap, ca devin penibila...si nu-mi sta in caracter.

CORAP sanatate multa si o noapte linistita, si fara febra! si la cireshik Anais

aaa, sa nu uit..pana acum n-a mai facut kk deloc Miruna, sper ca am trecut cu bine.

Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Anda
Am tot citit despre previziunile facute mamicilor.
Pot sa indraznesc si eu?
Tot de bebe 2 e vorba?
Eu ma intreb daca il mai fac sau nu...nu daca il fac anul asta, ca-s cam depasita de situatie acu cu O singura Anastasie dar sa fie doua.
O intrebare pentru mamicile din america:Meems si Bic

Voi ce le mai dati copiilor sa manance, eu nu mai am idei?
Si cat din mincarea care le-o dati e organica?
Eu de exemplu ii pregatesc din legume, carne toate organice sau ii dau lapte de vaca organic...dar ii dau si din ce gatesc pentru noi...cum ar fi ciorba sau supa, si alte mincaruri..care nu tot timpul le fac din preparate organice...
Dar daca tot mananca si neorganic ma intreb de ce sa ma mai agit cu cele organice?!

Voi ce parere aveti?

Tania am citit despre bebe 2 la tine.
Felicitari!
As vrea si eu...dar e asa de greu uneori...daca ma intreaba cineva raspund convinsa ca sigur voi avea si pe al doilea, dar dimineata cand ma trezesc la 6 si incep acelasi activitati de zi cu zi...dupa o noaptea nedormita sau dormita cu chinuri...raspund cu siguranta ca nu mai vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu la fel!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...cineva...cred ca Felicia...m-a felicitat pt deschidere de subiect dar....nu eu am fost infractoarea. Nu eu am deschis subiectul asta...asa ca nu merit felicitarile. Ma chinui sa prind si eu sa incerc dar...pana studiez metoda....deschide altcineva. probabil ca tb sa anunt din timp!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput