Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 17
corap spune:
anda, mai esti?
uite, dak ai chef
andrei, 14.11.2005, ora 23:21.
dak ai chef, daca nu, nu-i bai . os a ne vina si noua randu'
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
meems spune:
Mai fetelor, mai stati prin zona? Ca sa am si eu cu cine ma conversa Ca altfel... am cam ramas singura-cuc la schimbul 2.
lavi02 spune:
meems soacra-mea a fost un caz grav pt ca a avut microb rezistent de spital.
Rianna cine stie cum s-o fi captusit (la femei inf urinare sunt frecvente din cauze anatomice). Asa ca f f f probabil ca dupa antibiotic o sa-i treaca. Si eu am avut cand eram mica, pe la 2-3 ani de fapt ca-mi amintesc putin.
dordia2000 spune:
Eu sunt.....poate se indura Anda si de mine!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
corap spune:
memsulici, sunt pe-aici... ca mi-a pierit somnu'. citeam cum te duci tu la magazinu de naturiste si nu mi-am dat seama ca la tine-i zi . ma gandeam ca stii v-un non-stop de naturiste
lavi02 spune:
meems, merisorul (ca si afinele dar rosii) e foarte bun la asa ceva. Hai sa-i caut pe google denumirea latineasca. Cranberry parca ii zice pe engleza.
anda77 spune:
corap, am deschis harta lu'fi-tu, am ramas masca
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
a... anduta, sa-ti zic io de baiatul nasilor care pana la 1 an jumate nu zicea decat "asha" si la 1 an si 7 luni zicea poezii, iar acum la 2 ani are un vocabular super complex.
cu bb si vorbitul e chiar "la noroc". si sa nu te astepti chiar la rezultate imediate. ai un pic de rabdare
corap spune:
aoileu... de ce, anda, mama