Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 19
meems spune:
Madau, ce bine ca e ok Mirunici! Si ea si Elise a CristineiN au scapat de greu de data asta.
Patricia... Nici eu nu am mereu idei de mancarica pt. Rianna, si atunci... ii dau borcanele. Plus ca in zilele cand merge la daycare mananca borcanele oricum. In rest, eu incerc sa-i dau cat mai mult mancare organica. La fel ca si tine, ii mai dau si din ceea ce gatesc pt. noi, si mancarea pt. noi nu e intotdeauna gatita cu produse organice. Dar in general ma straduiesc sa-i dau ei mancarica organica. Eu ii mai fac cate un pireu, ii mai dau paine cu unt si cu carnita de curcan sau pui (din-alea cumparate de la deli), cate un galbenus de ou fiert, supa cu galuste, cottage cheese amestecata cu ceva fruct, spanac, cam astea. In rest, borcanele.
anda77 spune:
corap, mai stai nitel ca merita asteptarea. acu' m-am gasit sa mai completez cevala astro lu' fiu-meu, care e valabil si pt fiu-tau, ca nu mai scrisesem de mult in ea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
corap, ce mai face doctorasul nostru? Si-a mai revenit cu moralul? Eu nu l-am mai vazut din iulie si era cam catranit atunci. S-a rezolvat pb?
corap spune:
anda, aici sunt
lavi, doctorasu sta bine cu moralu'. probabil ca are momente mai nasoale. eu l-am prins in dispozitii ok pana acum, ultima data chiar ne-am hlizit de diverse. oricum e super - si sor-mea-i incantata
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
patriciaR spune:
Meems si noi la fel ca si voi..uneori borcanele dc nu am ceva pregatit si in rest cum ai zis si tu.
La voi tot asa de scump e daycare-ul ca si in Washington State?
Aici pentru infant ceea ce se considera pina la 2 ani....e aproximativ 200-250$ pe saptamana, ajunge la 1000 si poate si mai mult pe luna...depinde unde merge.
Acum ca-s inca acasa Anastasia nu merge la daycare, avem doar activitati saptaminal la Gymboree play and music..probabil este si acolo...dar ma gandesc pentru viitor la daycare.
corap spune:
ah, salisa, bine ai mai intrat si tu pe-aici. parerea mea e ca-i bine sa-i dai organic, chiar daca mai scapa si la mancare normala.
patriciaR spune:
Corap
Imi place Anais, numele ales pentru fetita, acesta a fost initial pentru a mea...dar sotul si-a expimat opozitia ...asa ca am ajuns la ceva mai lung....Anastasia...si americanii il pronunta si mai lung...uf
lavi02 spune:
Anda, ce tot faci acolo ?
E mult de crosetat la astrograma Andreiasca?
Corap inseamna ca o fi mai bine, s-o fi rezolvat.
corap spune:
io astept... gabi sforaie si tre sa-i dau un ghiont :)
ma duc sa mai arunc un ochi la andrei.
lavi, daca ti-e somn, du-te la nani ca te trezeste nataliciu' si mai dai un refresh