Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 20
meems spune:
Patricia, eu platesc $7/ora la daycare, depinde cate ore sta Rianna acolo. Tipa accepta si asa, part-time, ca la alte crese probabil e altfel. Eu am avut mare noroc cu tipa asta, e si romanca, o cunosc de foarte mult timp.
Da, si aici Gymboree ofera clase, eu n-am dus-o niciodata.
Si voi v-ati gandit la Anais?? Eu mor de dragul numelui astuia, a fost cel ales pentru Rianna, dar... bine ca nu i l-ati dat nici voi Anastasiei, ca americanii il pronunta... oribil! E motivul pentru care si noi l-am schimbat, ca daca apuca Rianna sa mearga aici la scoala, ar fi fost bataia de joc a colegilor.
anda77 spune:
Astrograma andrei-corap 15.11.2005, ora 23:21, Bucuresti
Saturn în Leu asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai înalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservându-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Aceasta pozitie indica de asemena gelozie si tulburari cardiace.
Saturn în Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana în afara oricarui contact cu publicul. Este un indiciu de succes într-o sarcina oficiala într-o institutie publica retrasa: azil, spital, închisoare, etc. In cazuri negative arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi închis, eventual indica un functionar într-un post subaltern.
Inalte preocupari metafizice si tendinta de sinucidere. Depresii. Persoanele cu saturn in 12, cand intra intr-o depresie, nu intra orisicum, ci pana la fundul ei, isi amintesc si de necazurile trecute si le anticipeaza si pe-ale viitoare. Din fericire jupiterul din casa 3 mai atenueaza putin aceasta predispozitie, dar nativul, desi extrem de vesel si volubil in exterior (jupiterul in 3), ascunde foarte mult pentru sine, de ochii celorlalti. Intensa viata interioara.
Saturn careu jupiter: nativul se lasa dus de mersul evenimentelor si e banuitor .
Saturn careu marte: fire mai egoista, violenta, tendinte razbunatoare.
Saturn opozitie neptun: persoana poate pierde bani prin escrocherii sau fraude.
Marte în Taur poate fi indiciul unei casatorii precoce. Aceasta pozitie prevesteste câstiguri usoare si un caracter liberal si generos în ceea ce priveste banii; o forta interioara de neînvins care va permite persoanei sa-si atinga scopurile cu orice pret, datorita hotarârii sale de nezdruncinat, perseverentei calme care nu se declara niciodata învinsa, si merge fara încetare, de la început, spre scopul propus în ciuda tuturor obstacolelor. Exista un indiciu de mostenire.
Caracter foarte încapatânat, violent si razbunator. Astfel de persoane nu fac decât ceea ce vor, în ciuda oricarui rationament, argument, rugaminte, si, daca cineva încearca sa le contracareze proiectele, nu le-o vor ierta niciodata. Banii le vin usor, dar risipesc nebuneste si se gasesc adesea în dificultati financiare. Daca obtin o mostenire, probabil o vor pierde din cauza dificultatilor legale.
Marte în Casa a IX-a da vederi liberale, largi, progresiste asupra tuturor problemelor vietii. Persoanele care au Marte în aceasta pozitie, ar putea îmbratisa o cauza având ca obiectiv înaltarea sociala si spirituala a omenirii, ar putea deveni adepti entuziasti ai cultului care le va fi trezit simpatia. Acestor persoane le place viata vagabonda si obtin profit din schimbari, mai ales în tari straine. Au un spirit clar, patrunzator, prompt, un fel angajant în a-si expune parerile; astfel devin misionari excelenti, oricare ar fi bransa de propaganda în care se angajeaza. Pe de alta parte aceste persoane vor fi bigote, fanatice, adevarati energumeni care îi vor soca pe toti cei pe care vor încerca sa-i ralieze ideilor lor, religioase sau atee. Aceste persoane vor calatori, dar ele ar putea fi mult mai prost primite în tarile straine decat in locul natal.
Caracter de lupta inasprit, tendinta de agresiune intelectuala, conflicte in calatorii.
Marte sextil uranus da o fire energica si ambitioasa, un spirit original, ingenios, alert, intuitiv, fertil în resurse, capabil de a lupta împotriva celor mai mari dificultati, în circumstantele cele mai critice; un spirit înclinat spre inventii care-i aduc un succes deplin. Electricitatea, aviatia, câmpurile înca neexplorate îl atrag în mod special, aceste aspecte sunt una dintre caracterele pionierului din Erei Varsatorului în care stiinta si inventia vor atinge culmi la care, la ora actuala, nici nu putem visa. Dar acesti facatori de vise sunt si practici, energici, întreprinzatori într-un grad suficient pentru a-si realiza visele; au o viziune larga, o natura nobila care îi ridica deasupra meschinelor distinctii de rasa, de credinta; recunosc în fiecare fiinta umana o scânteie divina care este la baza fraternitatii universale; nu sunt poate chiar religiosi în sensul ortodox al cuvântului, ci credintele lor sunt cu adevarat cosmice: de aceea sunt luati adesea drept vizionari de catre cei ce nu-i înteleg
Marte careu neptun. Aceasta configuratie da o fire senzuala, impulsiva si irascibila, bataioasa si extravaganta în cuvinte si în acte. Subiectul, lipsit de moderatie, este incapabil de a se controla, indiferent de directia în care îl duc pasiunile sale. Acest aspect îi da un spirit fanatic, care se va exprima în religie sau în ateism. Aceste aspecte mai dau si tendinta de a se ridica împotriva legilor, de a participa la planuri sau comploturi anarhiste.
Jupiter în Scorpion da o natura ardenta, agresiva, încrezatoare în ea însasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, având curajul de a înfrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat în Scorpion (cam este), indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.
Jupiter în Casa a III-a, în bune aspecte, da o natura extrem de optimista, în asa fel încât oricare ar fi obstacolele pe care nativul ar putea sa le întâlneasca în viata, va vedea întotdeauna reversul argintiu al norului si va reusi sa uite chiar si de nor. Se va bucura de avantaje exceptionale pentru educatia sa; si, mai mult chiar, va obtine din aceasta orice profit posibil. Va fi foarte iubit de fratii si surorile sale si de persoanele din anturajul sau a caror ajutor îi va fi foarte util. Aceasta pozitie indica succes prin calatorii, scrieri si publicatii. Atunci când Jupiter este afectat în Casa a III-a (este), persoana va fi expusa la naufragii si la accidente în cursul calatoriilor sale, dar nu i se va întâmpla nimic rau, desi va scapa ca prin urechile acului.
Intelegere foarte buna cu anturajul. Este genul de persoana cautata sa fie invitata la petreceri. Simtul umorului dezvoltat.
Jupiter afectat de catre Saturn (da), face ca persoana sa fie fara griji si indolenta; persoana va pierde atunci respectul si stima apropiatilor sai iar daca Marte este advers (da), acestia nu vor mai avea încredere în ea din cauza actelor sale imprudente si temerare.
Uranus în trigon cu Jupiter denota un spirit larg, o natura filantropica cu tendinta de a cultiva stiintele oculte. Favorizeaza asociatia cu ordinele secrete, da promisiuni de prosperitate. Subiectul este cinstit, sociabil, ospitalier si capabil de a beneficia din plin de influenta prietenilor care ocupa situatii oficiale. Aceasta pozitie prevede succesul în ceea ce priveste institutiile pedagogice.
Neptun în careu cu Jupiter indica o lipsa de control a emotiilor. Persoana este sensibila la influentele joase ale regiunii limitrofe lumii vizibile si a lumilor invizibile; aceste influente vor fi de un caracter respingator si terifiant, capabile de a ocaziona tot felul de tulburari isterice ce însotesc un psihism negativ. Din punct de vedere material, exista pericolul înselatoriilor, al imposturii, prin speculatii sau de catre marile companii, si orice afacere cu interese ilicite ar trebui evitata cu grija
Soarele in Scorpion : emotii vii, puternic impuls sexual, temperament flegmatic de obicei, trece rapid de la stari de profunda noblete si generozitate la meschinarie neinchipuita.Susceptibili, dinamici, mare putere de regenerare.
Soarele in casa a IV-a: Aceasta pozitie priveaza individul de ajutorul influentei solare în cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfârsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.
Raporturi fericite cu parintii, nativul are dragoste si respect fata de acestia. Este atras de antichitati si de lucruri vechi. Soarele in casa 4 ii da pe marii patrioti. Patriotism pregnant. Relatie buna cu tara. Catre sfarsitul viatii se va afla in situatia de a fi achizitionat prin diverse cai multe imobile. Fine de viata onorabil, posibil chiar renume dupa moarte.
Mercur în Casa a IV-a da instabilitate casei familiale. Îl reprezinta pe omul ratacitor, schimbând locuinta, doar daca nu intervine un un aspect al lui Saturn pentru a-l fixa undeva. Este fara îndoiala o buna pozitie pentru persoanele care au o ocupatie de ordin mercurian, cerând o rezidenta temporara, ca cea de ziarist, redactor, salariat într-o librarie, casa de comisioane, agentie sau alta institutie de acest gen. Interese multilaterale, nevoie de cunoastere, este foarte probabil ca va studia mereu, pana la sfarsitul vietii.
Uranus în careu cu Mercur indica pe cel cu idei exagerate privind distrugerea edificiului social sau pe oponentul reformelor aduse. Prostul lor obicei, este de a-si avansa parerile în public si limbajul lor este, în general, la fel de brutal ca si masurile pe care le preconizeaza. Oricare ar fi talentele pe care le au, denota atributul unor obiective impracticabile, astfel încât trebuie sa le abandoneze repede.
Venus în Capricorn asigura succese sociale; dar exista o usoara tendinta spre melancolie la persoanele care au Venus în aceasta pozitie. Nu sunt niciodata sigure nici de favorurile care pot sa le vina de la altcineva, nici din propria lor popularitate . De aceea nu sunt niciodata sigure ca-si vor pastra situatia, desi aceasta influenta îi poate ajuta sa urce scara avansarii, fie în cercurile sociale, fie în afaceri. Aceasta pozitie o face foarte formalista în ceea ce priveste onoarea. Venus în zodia lui Saturn orbeste adesea nativul asupra faptului ca o mare diferenta de vârsta este nefasta fericirii conjugale: daca este tânar, se va casatori cu o persoana mult mai în vârsta, si invers, daca are o anumita vârsta, se va casatori cu cineva aflat în toata stralucirea tineretii. Atunci va surveni rezultatul inevitabil: necazuri domestice si desfacerea legaturii. Se mai întâmpla frecvent ca o persoana având aceasta pozitie sa faca o casatorie de afacere sau de convenienta. Pe scurt, Venus nu ajunge niciodata la exprimarea legitima a iubirii în casa lui Saturn si este întotdeauna o sursa de suferinte si de nemultumiri pentru partile în cauza.
Venus în Casa a V-a aduce multa sociabilitate, veselie. Sentimentele se indreapta catre joc si placeri. puternica senzualitate.TALENT DRAMATIC EXTRAORDINAR, ARE ASTROGRAMA DE ACTOR.VENUS ARE O POZITIE EXTRAORDINARA, ASPECTELE SUNT EXCEPTIONALE, chiar dk te vei impotrivi, tot actorie va face. este atras de asta. Raporturi fericite cu femeile, va avea relatii fruoase si dragastoase, iubiri multe.Stima si consideratia apropiatilor. Rafinament. Foarte posibil, un mare actor, repet. Si o sa urce pe scena de mic.
Neptun în Varsator predispune spre altruism si utopie, o dorinta de a emancipa lumea întreaga de toate relele sociale, metale sau fizice care se constata dar exista multe probabilitati ca persoanele si ideile lor sa suporte discreditarea si dizgratia.
Ca urmare, aceste persoane, mult prea înaintate pentru epoca lor ca sa fie întelese, sunt considerate ca visatoare, vizionari, idealisti si le gasim periculoase pentru societate din cauza originalitatii si independentei lor fata de conventiile stabilite, totusi sunt foarte stimate de catre progresisti. Capteaza cu usurinta fortele subtile ale naturii si sunt pionieri pe câmpuri de actiune înca neexplorate si de neconceput în vremurile prezente.
Neptun în Casa a VI-a denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; Aceasta pozitie prevesteste unele neplaceri datorita angajatilor sau boli cronice aducând diformitati, în general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si împrastiata. Usoara atitudine mai boema fata de munca fizica si fata de locul de munca.
Uranus în Pesti, bine aspectat, indica un gust pronuntat pentru artele oculte si facilitatea de a face mari progrese pe aceasta cale. Indica de asemenea prieteni si asociatii care vor favoriza aceste studii. Posibile 2 casatorii.
Uranus în Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gândit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrâns la casatorie sub impulsul momentului.
Persoanele având Uranus în Casa a VII-a sunt de obicei nefericite în casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltându-se împotriva oricarei constrângeri, nu poate ramâne fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat în relatii clandestine ce duc la divort.
Persoanele care au Uranus în Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea în justitie, caci, oricât de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care îi va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricât de oneste ar fi, ar putea fi amestecate în probleme si scandaluri în ceea ce priveste profesiunea lor. Însumând, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.
Relatiile sunt supuse unor impulsuri nelinistite, de fructiune uneori. Sotia va fi de tip original, vioi, neconventional.
Luna în Taur da subiectului dragoste de frumos, munca pusa in slujba frumosului, inconstanta sentimentala si ceva adulteruri.
Luna în Casa a IX-a aduce inconstanta, dorinta mare de calatorii interminabile, preocupari sociale. Tendinta de utopie.
in fine, a durat mai mult, corap, deoarece am constatat pe parcurs si alte diferente fata de nichita, asa ca n-am putut doar sa copiez simplu din astrograma lui:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
uau... anda... am ce citi.
multam ca acu ma pun pe studiat.
si ma duc sa ma culc dup-aia... ca-mi cad ochii si m-au apucat niste arsuri....
noapte buna
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
lavi02 spune:
anda
Ce bine ca ai precizat si planetele ca unele-s comune cu Nati, asa ca e super interesant.
Plus ca fiind vorba de ginere-meu...
Multumim!
corap spune:
aoilio, nu-l mai vrea nati pe fi-mio
am cetit, da mai studiez maine in amanuntime. super-efort ai facut in seara asta, anda
corap spune:
a... il mai vrea :)) mi-a venit inima la loc
anda77 spune:
mdt, atentie, nu te arunca deoarece unele planete au semnificatii deosebite, chiar opuse, in functie de dk sunt bine aspectate sau prost aspectate. de exemplu un saturn bine aspectat in 12 da un chirurg renumit, unul prost aspectat da o persoana care se va sinucide in final, nu neaparat chirurg... aspectele intermediare extremelor se studiaza particular, aspect cu aspect si in functie de ce planeta leaga. etc etc etc, la fel si cu zodia in care se afla planeta. de exemplu balanta e cea mai buna zodie pt venus, dar dk venus e prost aspectata, da doar esecuri sentimentale, emotivitatea aiurea in tramvai si depinde si-n ce casa pica tragedia asta.
deci dk vezi nu stiu ce planeta in nustiu ce zodie, la fel ca la nati, nu te arunca ca are la nati interpretarea de la andrei. poate sa fie mai buna sau mai proasta.
ce este valabil pt 90 % dintre bebeii acestui topic este marte prost aspectat in taur, ca asa a stat vreo 3 luni nemernicul...bine, la fiecare tragedia asta cu marte a picat in alta casa, care semnifica altceva...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Buna!
Anda, sunt geloasa pe astro a lui Andrei! Pai ai scris nu gluma. Cand ai tu timp i-mi faci pentru Bianca una mai "profunda" ? Te rog mult de tot. Ca mi-ai scris putin. Cand ai tu timp,
Am fost si noi azi la vaccin, ROR, a urlat fimea (nu plans-urlat), si apoi cand am luat-o in brate ca sa iesim din cabinet zicea intr-una "nu,nu,nu,nu" . In seara asta a fost putin mai maraita, dar sper sa-si revina maine.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
patriciaR spune:
Meems: In privinta numelui , da ai dreptate...americanii il pronunta rau.
Noi pe vremea aceea cand era fetita in burtika inca nu eram decisi dc sa venim sau nu in State, dar si acolo in Danemarca la fel de aiurea l-ar fi pronuntat, scandinavii nu vb nici ei franceza cum o vb noi, latini fiind.
Cat despre daycare .., 7 $ pe ora nu e un pret rau.
Noi aici ne-am speriat cand am vazut in toamna preturile la daycare..., apoi m-am mai linistit ...ca de fapt nici prin alte parti ale lumii nu-i chiar ieftin.
Daca vrei sa faci educatie te costa.
Gymboree e un loc foarte bun pentru bebelusi si copii, chiar si pentru mamicile ca mine care stau acasa..., acolo se fac activitati o data pe saptamana cu o educatoare( jocuri, cantece, baloane, dans, etc), si in rest am acces in fiecare zi a saptamanii de luni pina vineri la programul de joaca...care inseamna ca mergi cu copilul, unde presuspui ca nu e plictisit de jucarii ca acasa...
E bun deocamadata pentru noi..trebuie numai sa vedem cum trecem la alt nivel, Anastasia deja stie jocurile pe de rost...a invatat tare bine prin imitatie...si cand educatoare se pregateste sa faca ceva deja ea stie care va fi urmatorul pas.
lavi02 spune:
anda Nati are Martele in Taur in casa 6, ca si Alexia a lui Roxi. Asta insemna lovituri/boli/rani la cap, nu ?
Am inteles ce zici tu, ca interpretarea nu e aceeasi pt toata lumea.
corap deci Andreias o sa fie actor celebru, simpatizat de toata lumea, cam multe aventurici dar asta este.
Nati zicea Anda ca o sa aiba fctie de conducere, si ca o sa castige ea banii familiei. Si o sa se marite din dragoste.