Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sibylle, bine ai revenit.
Ai un bebe superb! Cat de haios e cum doarme el cu suzeta in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Ileana cand am vazut ce titlu are poza am crezut ca plesnesc de ras ( mi-am speriat barbatul care dormea linistit ) . Avem si noi o poza intitulata “micul klingonian”. Cine a vazut Star Trek isi inchipuie cam cum arata domnisoara Ruty ( care neavand ce face a rasucit cheia la bar, barul sa deschis si usa i-a venit drept in frunte ).
Asa deci se usuca si cade ? Virusul, nu ?

bb ralukutza merge si sa iei copilul cu tine in magazin si sa nu-I cumperi toate prostiile. Noi nu mergem la cumparaturi fara Ruty si nu avem probleme. Esential este sa-i explicam. Exemplu : nu cumparam suc Teddy pentru ca nu este bun, cei care fac reclama nu au spus adevarul, sucul contine substante care in timp te imbolnavesc si o sa te simti rau. ( am invatat-o deja ca scopul reclamei este de a te face sa cumperi si nu spune intotdeauna adevarul ) Apoi o indrept spre un sortiment de suc pe care-l consider “sigur” si-i dau voie sa-si aleaga de ce fructe vrea, in plus are voie sa le puna ea in cos ( bucurie mare ).

amarantina super faza cu bomboanele .
Ruty nu mai merge la gradinita de pe 4 decembrie. Deja sunt depasita de situatie si eu si medicii. Mai am s-o bag intr-un sac , s-o sterilizez si s-o videz; poate asa nu s-o mai imbolnavii. Cand avea doi ani a mai avut tot asa o perioada in care s-a imbolnavit continuu. Atunci s-a rezolvat problema cu produsele de la Forever Living ( pana pe la 5 ani n-am mai avut probleme cu ea ). Acum se pare ca nu mai merge.

gripo Ruty e bine. Mi-a facut un puseu de febra ( 39’) si a inceput sa-mi spuna ca o doare urechea dreapta. Am fost la ORL ( noi n-am avut probleme cu portarii ca eu am facut practica acolo si ) : are otita ( avea timpanul foarte rosu ). I-am dat panadol si augmentin si pana acum n-a mai facut febra, nici urechea n-o mai doare. Luni mergem la control dupa operatia de polipi si sa vedem ce ne mai zice. Eu am dat un examen ( pe care il si iau , mare minune ) si mai am 5.
Ignatica te rog frumos sa nu pleci ! Stiu sigur ca nu esti o mama denaturata. Am invatat de cand sunt mama ca lucrurile nu ies intotdeauna cum am vrea noi si ca anumite accidente se pot intampla. Nu toate ne descurcam la fel in anumite situatii. Sunt mamici care se descurca admirabil in situatii din cele mai dificile, mamici pe care le admir din tot sufletul ( amarantina ). Si mamici care mai au "scapari" ( vorba sotului meu ). Dar care-si iubesc la fel de mult copii. Fiecare dintre noi gresim intr-un fel sau altul in cresterea copiilor nostrii si nu suntem mame rele. Nu suntem mame rele pentru ca vrem ( si incercam din rasputeri ) sa ne corectam. . Stiu ca te-a deranjat raspunsul amarantinei, ca poate te-a durut, dar mai stiu ca nu a fost spus cu rautare. Eu personal prefer sa am in jurul meu persoane ca ea, care atunci cand am o problema sa ma traga de maneca sa ma atentioneze ( chiar daca in prima faza si eu ma supar ). Asa ca eu sper din tot sufletul sa te razgandesti si sa mai scrii aici .

Si acum sa va dau eu exemplu de mama denaturata. V-am povestit vreo data cum s-a suit Ruty pe scena la Sala Palatului ? Daca da, imi cer scuze , scleroza bat-o vina, daca nu, luati si cititi.

Locatia : Sala Palatului
Eveniment : Premierea managerilor de la Forever Living Products
Personaje: eu, Ruty si cele cateva sute de participanti la eveniment.
Bun, acum se impune o mica paranteza cu explicatii: mama este inscrisa in Forever Living Products si urma sa fie premiata ca manager. Premierea avea sa aiba loc la Sala Palatului si mama avea de gand s-o ia pe scena si pe Ruty.
Eu toata agitata cum imbrac fata , cum o pieptan, etc. In final ma decid , o imbrac, ma imbrac si plecam.
Pe drum tot am senzatia idioata ca am uitat ceva, dar nu pot sa-mi aduc aminte ce.
Actiunea : La Sala Palatului incepe premierea. Mama o ia de mana pe Ruty si se urca amandoua pe scena. Are loc premierea si tot grupul se aseaza pentru poza. Moment in care Ruty isi apuca fusta si o ridica . Atunci am vazut eu ( si desigur si ceilalti participanti la eveniment, vreo cateva sute )ce am uitat : SA-I PUN CHILOTI !!!
Am aici poza cu inceputul ridicarii fustei. (in fata , pe centru, fetita cu mana infipta in fustita rosie) Momnetul "culminant" al "dezvelirii" din pacate ( sau din fericire ) nu l-am prins, fiind inca in stare de soc.
Morala: copilului ii place racoarea.
Dupa ce s-a terminat tot o intreb pe Ruty daca ea nu si-a dat seama ca nu are chiloti si de ce nu mi-a spus. Raspuns : " era asa bine fara, era racoare! "

Gata , am scris un mesaj kilometric. Pentru cine nu are rabdare fac maine rezumatul .
Noapte buna

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

mexxaDuna dimineata....pe unde esti ca eu tot puturoasa sint azi dar vad ca sint prima...ai dpua cafele de la mine.Acum am citit ca ati fost plingaciosi ieri, sper ca sinteti bine si ati reusit sa dormiti.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Vin eu la cafeluta ca n-am dormit toata noptea.
Amarantina m-ai ingrijorat cu acest rosu in gat, ca doctorita nu mi-a dat cine stie ce medicatie.De fapt a spus ca are "putin rosu in gat" sa ii dau Stodal, Marimer si o picatura de albastru de metil, iar daca face febra nurofen sau eferalgan.Asa ca toata noaptea l-am pazit sa vad daca face febra.Din fericire nu a facut, dar inca tuseste destul de des si stranuta.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Monica na ca ai reusit astazi/....dar numai astazi
Ai avut noroc ca a plecat sotu cu laptopu dimineata...si era trezit junioru si nu ma lasat deloc....

Hai ca primesc cafeua de la tine...ca tare bine mai miroase...

Gety...multumesc pentru oferta

Ignatica te vrem inapoi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, sa creasca mari, sanatosi, sa aiba parte doar de BUCURII! Puiul meu implineste si el astazi 4 luni! Cel mai frumos cadou pe care am putea sa il primim ar fi un rezultat negativ la analiza de urina!

Daca se infirma suspiciunea de infectie urinara, putem face si noi vaccinul. Altfel, trebuie sa ne vada doamna doctor macar sa ne spuna ce este cu starile de 'balonare' si regurgitarile din ultima perioada, care par ca nu se mai sfarsesc (se pare pana la urma ca nu au fost de la suculetul de fructe!). Una peste alta, vad ca se asociaza cu o stare prelungita de nas infundat, asa incat nu vreau sa mai stau nici o clipa fara un consult medical. Si asa ma invinovatesc de faptul ca nu am insistat mai mult pe langa medic sa vina sa il vada pe Dudu inca de saptamana trecuta.

Cat priveste diversificarea, noi nu am mai pus in gurita altceva decat lapte in ultima saptamana. Intre timp am facut ceva cercetari si iata ce am aflat:
- tatal meu (inginer agronom pensionar) mi-a spus ca de regula radacinoasele nu se stropesc cu ingrasaminte chimice (mai ales morcovul!), asa incat nu cred ca aveti motiv de ingrijorare din cauza asta. In plus, substanta cu care se stropesc merele isi pierde proprietatile incepand cu luna ianuarie, deci un mar spalat bine si curatat este iarasi safe pt bebe. Noi oricum vom incepe cu produse din gradina pe care el o ingrijeste, si macar o perioada vom fi 100% siguri de tratamentul aplicat. Atentie insa la produsele cumparate din piata: tata este ingrozit de cate ori a auzit tarani facand tratamente necorespunzatoare in gradina (inclusiv cu substante radiocative!).
- am aflat cu surptindere ca exista borcanele cu suc si mancarica dintr-o singura leguma (morcov) sau combinatii doar de 2 (morcov + cartof); astea ar fi foarte bune in perioada de acomodare, pana se trece la variante ce contim mai multe ingrediente.

Ignatica, iti inteleg supararea! Si noi am trecut printr-o experienta similara in prima luna: m-am ridicat de pe fotoliu cu bebe in brate, si i-am 'atins' capusorul de marginea patutului. A fost groaznic: m-am speriat si am plans mai mult eu decat Dudu, si nu trece o zi fara sa ma intreb daca pot 'uita' acest incident sau urmarile lui vor aparea la un moment dat pe neasteptate.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

MONIQUE, buna faci..

GETY , pana la urma bine ca merge totul spre vindecare, si m-ai impresionat cu oferta pentru MEXXA, bravo tie!

ALEXXIA, ..

LA MULTI ANI MATEI, TUDOR, MARIA, ANTONIO, SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata,

Azi am fost mai lenesa. Deea s-a trezit la 7 si am lasat-o in patut sa-si faca inviorarea, iar eu am mai lenevit o ora. Ce bine a fost!!!

Ignatica, nu te supara pe Bucurii. Esti o mamica iubioare si este normal sa te invinovatesti. Astfel de incidente se mai intampla dar cu siguranta de acum vei fi putin mai atenta. pt tine si David.

Alexxia
, sanatate lui Ruty si sa ne fereasca Dumnezeu de situatii de criza ca sistemul ne omoara.
Super faza cu chilotii.

Monique, f buna .

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE PE 26!!!

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ileana si celelalte fete, va era dor sa mai radeti pe DC? Uitati un subiect care promite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93019&whichpage=1
Nu e de ratat, va asigur.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Susa frumos cadou a-ti facut taticului. La multi ani si sa va triasca!

Ignatica, cum mama sa ne parasesti tocmai tu, prima mamica a bucuriilor?! nici nu vrem sa auzim asa ceva, asa ca te asteptam aici.

Alexxia tare de tot faza cu chiloteii! m-ai bine-dispus dis de dimineata. Multa sanatate lui Ruthy!

pufymic, da e frumusel nepotelul, dar totusi mie mi se par cam uratei cad sunt mici mici (parca si tu ziceai ca nu iti plac cand sunt mititei). Cand ma uit acum si la pozele Patriciei de cand eram in maternitate, mi se pare uratica, iar acum: bucata rupta din soare (mama cioara, vorba cuiva)

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput