Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lexi, bun de tot subiectul , uite o pentru el

LA MULTI ANI BUCURIILOR, CARE ATI VENIT PE LUME INTR-O ZI DE 26! Sa aveti parte de multa sanatate si noroc in viata!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ileana si celelalte fete, va era dor sa mai radeti pe DC? Uitati un subiect care promite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93019&whichpage=1
Nu e de ratat, va asigur.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

da voi faceti "sapaturi" nu gluma pe Dc-ul asta.

Ma bucur ca e buna cafeaua

Eu deja am terminat treaba (curatenie) am fost o vrednica.

Credeti ca bbi poftesc .....eu acum pap niste cereale cu lapte iar fata mea sta numa cu ochii la mine si parca "saliveaza" nici nu mai misca...ma duc sa-i fac si ei merisorul cu buscuite

Adriana "la multi ani " lu' DUDUsi celorlati bb-i nascuti pe 26

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata la toate mamicile si bebelusi lor. cei drept nu am mai scris de mult dar de citit citesc . si eu ureaz LA MULTI ANI tuturor Bucuriilor nascuti pe data de 26. Si iubirea mea cea mica implineste azi 4 luni. nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul . parca mai ieri asteptam nerabdatoare sa vina pe lume iar el nimic si acum.... suntem numai un zambet. cum ne vorbeste cineva imediat incepem sa radem

La multi ani inca odata celor nascuti pe 26

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Am si eu o intrebare cit sirop Stodal si cit Oscilococcilum se dau pe zi daba bb stranuta si tuseste.....pt ca am impresia ca si a mea o face....

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Ignatica nu te-ai razgandit?Te asteptam aici!!!!!!!!

Ramo da, eu am zis ca-s urati cand sunt mici mici....dar nepotul tau era mare.Pe Alesio nu l-am vazut asa urat cand mi l-au aratat prima data(era roz, blond-blond, si cu o greutate respectabila-3900...), dar pe Nicolas l-am vazut urat rau.....era rosu, cu par negru(asa parea ca era ud), si micccccccc(la 3200 asa mi s-a parut).Acum sunt baietii mei rupti din soare amandoi(ar muri cioara de ciuda pe mine)

....urla....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Neata fetelor!

Ramo da, eu am zis ca-s urati cand sunt mici mici....dar nepotul tau era mare.Pe Alesio nu l-am vazut asa urat cand mi l-au aratat prima data(era roz, blond-blond, si cu o greutate respectabila-3900...), dar pe Nicolas l-am vazut urat rau.....era rosu, cu par negru(asa parea ca era ud), si micccccccc(la 3200 asa mi s-a parut).Acum sunt baietii mei rupti din soare amandoi(ar muri cioara de ciuda pe mine)

....urla....

Eu

las-o moara, ca ai dreptate

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Monique ne luam de manuta.Eu ii dau Stodal de 3 ori pe zi cate 2.5ml.Oscillococcinum i-am dat ieri un flacon, dar nu-i mai dau deoarece doctorita nu mi-a zis nimic de el.
Sper sa nu aiba nimic soricica ta.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 26 !!!

Adriana si tatal meu este tot inginer agronom dar "retired". Si eu merg acasa la primavara tocmai pentru ca stiu ca legumele cultivate de el sunt ecologice. Are o sera pe care o ingrijeste cu mare drag si multi pomi fructiferi! Da asa cum zici tu morcovii nu se stropesc, numai daca ajunge din greseala de la stropitul pomilor daca sunt in vecinatate dar este vorba despre fertilizarea pamantului unde au crescut morcovii, adica daca s-au folosit ingrasaminte chimice sau naturale de aceea se pune problema nitratilor.

Simona tare faza cu bomboana.Eu una o s-o tin minte sa o pun in practica.

Alexxia super faza cu chilotii! Deja stiu cu cine seamana Ruty!

Sybille tare scump Vladimir! Da unde i-ai gasit "turbanul" ala?. deci e adevarat cu concediul de maternitate de 3 luni in Franta, ca si eu asa stiam?!

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'Neata !
Eu de ce nu pot sa vad pozele cu Ruty ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Am si eu o intrebare cit sirop Stodal si cit Oscilococcilum se dau pe zi daba bb stranuta si tuseste.....pt ca am impresia ca si a mea o face....

POZE COSMINUTA

Oscilococcinum eu i-am dat lui Alex o jumatate de tub ,dizolvat cam intr-o lingura de ceai,trei zile la rand (cu 15 min inainte de masa sau o ora dupa).De stodal nu stiu,i-am dat doar lui Vladut ca e mai mare.

Mergi la inceput