Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 20
pufymic spune:
Neata fetelor!
Na nu cred ca mai apuc sa intru azi ....si diseara ne mutam de aici toate lucrurile, asa ca mai vorbim cand ne conecteaza RDS-ul la net(ei ziceau ca peste o luna......eu sper sa fie totusi mai repede).
Sa imi trimiteti si mie un SMS daca va hotarati sa va mai intalniti in timpul in care nu-s pe faza ca as vrea sa mergem si noi.
V-am pupat si aveti grija de voi si de pitici!
Eu
Claudelu spune:
Ioana, Te asteptam cu drag inapoi
Alina.a, verisoara mea primara era 2 nasteri naturale iar copilasii la nastere au avut 4,500 si 4,450
Apropo de bebelani "cu greutate". Aseara la stiri am vazut-o pe una ce a nascut un copilas de 6 kg si ceva
Alina si Flavia voi nu mai dormiti??
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau, nu ti-ai facut testul?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Inca nu mi l-am facut...cred ca azi merg sa-mi cumpar unu Sa tineti pumnii da??
PS: Ioana te superi daca-ti trag saptamana viitoare o vizita?? Cred ca pe marti asa!
X-ray spune:
clau eu cu sigurantza tin pumnii! sa nu ma lasi singurica....felicitari de curaj verisoarei tale!
ioana daca vrei pot sa-ti dau un nr de tel de la ceva baieti care monteaza cablu si internet si ii chemi si le dai ceva banuti si-l instaleaza pe loc.daca vrei iti trimit pe pm nr de tel.
alina 15+
gabitzica spune:
quote:Alina.a eu stiu o tip , sta pe langa mine a nascut un baietel de 5.600g natural!
si o ultima chestie fiica unei angajate de-a noastre a nascut ieri NATURAL o fetita de 4400!cred ca ar merita o medalie.mie mi se pare enorm!
Ioana spor la impachetat si la mutat si sper sa aveti cat mai repede internet.
Flavia si eu atipeam cand o putem pe Ioana langa mine, dar de mult timp incoace o tin in brate, asa ca nu masi atipesc.
Al;ina Mnici o salopetica nu am vazut. la Ioana i-am luat ceva body cu 2 lei , chilotei o bluza tricotata ce se leaga intr-o parte si babetici. la Tudor i-am gasit un roling. Spune-mi ce ati gasit interesant la metro?
Alina.a , sunt si haine de gravide, dar nu sunt faine si sunt numai numere mari. Eu nu mi-am gasit pe masura niciodata acolo. Pulovere sigur nu gasesti.
Clau asteptam sa faci testul.
Poze
flavia ramona spune:
Am intrat sa va spun buna dimineata. Revin dupa treburile obisnuite de dimineata.
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Am intrat sa va spun buna dimineata. Revin dupa treburile obisnuite de dimineata.
S-a trezit o bufnita... o asteptam si pe cealalta...
Poze
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzicaquote:
Originally posted by flavia ramona
S-a trezit o bufnita... o asteptam si pe cealalta...
Poze
gabitzica spune:
quote:
La Tudor la gradinita nu le face vaccin antigripal? La Dragos le face maine si m-a intrebat daca vreau sa-i fac si sa semnam ca nu e alergic la oua si ca n-a facut vaccin in ultima luna. nU stiu exact ce sa fac, totusi cred ca ii fac.
La Tudor nu s-au facut inca la gradi vaccinuri antigripale. Nu stiu daca i-as face. asteptam parei avizate. Diana?
Flavia iesim azi la plimare? Efain si nu mai bate vantul.
Poze
ILDI25 spune:
Buna dimineata!
Am intat si eu putin ,ca mi-a adormit copilul si am si eu un pic de liniste .Am vazut o gramada de poze de la intalnire ,sunt superbe,si bb si copilasii si mamicile lor .Eu n-am reusit sa particip la intalnire ,cu toate ca as fi vrut sa le cunosc si pe restul mamicilor (cu cele din Vlaicu m-am intalnit),dar poate cu alta ocazie .
Noi(adica eu si David) mergem astazi in Micalaca la parintii mei si vom sta pana duminica ,iar pe taticul nostru i-l lasam singurel sa se relaxeze putin si ca tot vine weekendul , va doresc tuturor WE PLACUT!si
CLAU astept rezultatul testului ,sunt tare curioasa .
Am pus niste POZEnoi
Ildi si David