Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia la ce pediatra ai fost cu Bogdi?

Diana acum ti-am trimis pozele....dar sunt impreuna cu cele ale Flaviei(adica ale mele + ale ei)

Na ma pregatesc ca imediat mergem iarasi la apart. sa mai facem curat...mai avem un pci de treaba....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Merci, acum pozele Flaviei le-am primit in trei exemplare si ale Ioanei in 2 ...

Flavia, am mai patit sa atipesc noapte cu copii la san si la Vladut si la Timeea, dar cum nu stau spijinita acum cand alaptez nu prea reusesc sa adorm, imi cade capul si ma trezesc...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, pai acum ai poze sa nu mai spui ca nu ...
Eu noaptea ii dau sa manance stand culcata si asa adorm, da mie mi-e groaza ca se obisnuieste cu mine in pat. tot am vrut sa te intreb, tu ii mai dai san lui Timi si daca dac, cat sta la san? asta pt ca Bogdi si-a facut un obicei si pe langa ca nu sta mult la san e si agitat, tot ia si lasa sanul si ma enerveaza ca nu sta cuminte macar alea 5 minute cat manca.

Edit: Ioana, la Teodorescu, aia de la spital de cand am nascut ca e o poveste mai veche, o stie si pe Lisa si alte chestii si mergem si la ea din 2 in 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No salutare!
Azi n-am avut net iar, nu stiu daca are vreo legatura ca s-a luat curentul de multe ori azi dimineata...asa ca azi am mai muncit si eu ceva pe-acasa daca n-am avut net.
Dupa masa am mers la Metro si am stat aproape 3 ore...cu prunci cu tot.

Gabi, chiar vroiam sa merg si eu pe la Teba. Erau salopetele?
Voi n-ati observat ca la Teba marimile nu prea corespund? De exemplu la Adelina ii sunt mici hainutele de la 3 la 6 luni, cele care-i vin perfect sunt de la 6 la 9 luni si ea oricum nu e grasuta.
La Tudor la gradinita nu le face vaccin antigripal? La Dragos le face maine si m-a intrebat daca vreau sa-i fac si sa semnam ca nu e alergic la oua si ca n-a facut vaccin in ultima luna. nU stiu exact ce sa fac, totusi cred ca ii fac.

Clau, nu ti-ai facut testul?

Flavia, mi se intampla si mie sa adorm in timp ce-i dau sa suga noaptea Adelinei, dar la Dragos se intampla foarte des.
Ma bucur ca ti-a placut cozonacul, noi luam des de la brutaria de langa noi, adica de langa Miha (e vis-a vis de blocul ei), e proaspat tot timpul.

Ioana, ce harnicuti sunteti! Sper ca ne pui poze sa vedem casuta voastra ca pana ajungem iar la voi mai este.

Carmen, unde-i suzeta suzetarei? Doar 2 poze?...eu ma gandeam ca mai multe.

alina.a, ce super ca tu ai 3 medici!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina mai vrei poze ??? no las' ca am mai pus 4 de la aproape 7 luni si cand o sa vezi decorul ....te las pe tine sa te exprimi .
Acum mi-am adus aminte, Mel a avut o jucarie preferata foarte mult timp si tot pe aia a ros , cand nu dormea.Era jale daca o uitam acasa

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Carmen, imi faci pofta de plimbare pe mal?
ASTA e mortalaaaaaa! Cu ce ii "zugravita"?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Iar nu avem somn?

Rau m-am dereglat cu somnul, ca Bogdi doarme de o ora si mie nu mi-e somn .

Mergi la inceput

Flavia , te-am prins, tocmai vroiam sa plec la culcare, dar am mai dat o data refresh.
Sa stii ca si eu m-am obisnuit cu ora asta de culcare si chiar dupa ce ma pun in pat nu mi-e somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Flavia, papa Timi san de cate ori are chef, noaptea de vreo 3-4 ori si ziua tot cama asa... Ziua se cere la san, adica o iau in brate si se intoarce si se aseaza in pozitie de supt cu fata la san... Nu sta mult cau tzatza in gura, cateva minute.

Oh, Carmen, parcul... Abia astept sa vina odata primavara! |Cu ce era moscolita pe fata?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina m. pe asta mizez si eu ca daca ma vad 3 dr sigur daca e vreo problema unul vede el ceva...
carmen tare dragalasha e mel..
fetelor la teba au haine de gravide?sunt preturi astronomice? tot imi caut pulovare cu burtica sau mai lungi,si pana acum am vazut din ale cu o palma sub buric....eu vreau sa-mi treaca de fundutz.
azi e sarbatoare deci nu pot sa tricotez....
si o ultima chestie fiica unei angajate de-a noastre a nascut ieri NATURAL o fetita de 4400!cred ca ar merita o medalie.mie mi se pare enorm!
diana si eu abia astept sa vina primavara,asa ma duc si mai stau in gradina.
cand se face mai cald ne putem gandi sa veniti la mine daca vreti facem si un gratar.

alina 15+

Mergi la inceput