Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 18
flavia ramona spune:
Alina, tot mai intrebat si am uitat sa-ti raspund. Pediatra a spus ca Bogdi e ok, l-a tot masurat, a verificat reactiile la diferit stimuli, etc. Mi-a spus ca dupa parerea ei daca am laptic sa nu incep inca cu mancarea asa ca mai stau, desi in ultimele saptamani ma gandeam sa incep la 5 luni, da cred ca mai stau.
Mi-a dat o hartie cu informatii despre diversificare, pt fiecare luna pana la un an, ce sa-i dau, cam ce cantitate, etc.
Trebuie sa ii dau 4 picaturi de Vigantol, 8 de Fier si sa-i mai dau o cura de calciu natural.
Alina.a ma bucur ca esti ok si sper sa nu mai ai sangerari. Unde mergi data viitoare la dr?
Vreau sa va intreb ceva pe mamicile de bebei, voi patiti sa adormiti in timp ce-i dati san noaptea? ... ca eu, mama denaturata ce sunt am adormit aproape in fiecare noapte saptamana asta. Azi noapte m-am trezit ca mi-e frig la . Nu am somn seara si atunci probabil ca sunt mult mai obosita.
DianaR spune:
Salutare, salutare.
Adresa mea de mail e racov@rdslink.ro sau racov1971@yahoo.com.
Eu n-am primit inca poze.
Da chia asa, Carmen, ce bronzolici era Mel.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
X-ray spune:
flavia acum merg la furau si probabil la cioata la tm,sa vad in functie de cum ma programeaza furau.la sf lunii merg la szeged,asa a ramas stabilit cu dr novak.abia astept.saptamana viitoare sunt 4 sapt de la ultima eco,eu le-am facut pana acum la 2 saptamani.acum mi se pare o vesnicie!
alina 15+
Melania 14 spune:
Suzetara mea nu avea suzeta decat cand dormea , in rest nu avea nevoie...era toata un zambet si vroia sa o vedem si noi asa
Cat despre bronzata, e soi bun , ca si mama-sa
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
Melania 14 spune:
Am primit si eu poze de la Flavia si de la Ioana .Cine a mai facut ? Miha si Ana , nu ? le vreau si de la voi: cofratu@yahoo.com
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
flavia ramona spune:
Mey, da unde umblati? Chiar asa v-ati obosit la intalneala??????
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
X-ray spune:
eu mai sunt pe aici,ma plictisesc groaznic... plangacios,neplangacios,cu colici sau fara abia astept sa vina bb!
alina 15+