Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 17
alinamoro spune:
Eu n-am somn (inca), am fost la dus si am revenit.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Mey la voi se transforma ziua-n noapte ???acum cand sunt maricei Bblasii Bogdanel si Adelina ?
oricum ,era sa nu mai gasesc subiectul
am si eu o suzetara de 5 luni si jumatate , daca vreti sa va uitati , asa ca m-a apucat nostalgia
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
Claudelu spune:
Pupici!!!!!!
Ce-i dragelor cu linistea asta? ma asteptam sa gasesc cateva pagini pline. Inca va odihniti dupa petrecere???
Sa-l auziti pe Raul ce mortal povesteste cum a fost la Bogdan Dar nu uita niciodata sa zica "da am facut o postie...am dat cu capu de piza si mi-s umfat"
fugggggg ca am mult de lucru...mai vorbim...hai TREZIREAAAAAAA
pufymic spune:
Salutare!TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Mey eu in fiecare zi la ora 8(maxim 8:30 sunt sus....numai ca nu apuc sa ajung la calc. pana dupa ce-mi hranesc piticii....shimb...chestii administrative).
Deci:
Flavia NU am primit pozele!!!!!
Ana acum ti le-am trimis si tie(nu stiam adresa ta de email,de aia ai ramas la urma)!
Clau nici o veste?Nu ti-ai luat inca test?
Super Raul, de el imi zice Alesio ca i-a placut cel mai mult...si de fete(in special de Daria)....si a zis ca vrea sa ne mai intalnim cu copiii
Carmen frumoasa rau suzatara ta....da' unde-i e suzeta?
Ducky??????Pe unde esti?Nu ami dai nici un semn de viata?Nu ai zis nimic de intalnire....????
Na am fugit, ma pregatesc incet-incet de treaba ...iarasi...azi-noapte la 2 am venit acasa de la apart....(am facut curat 2 camere si bucataria).Super arata!
Eu
gabitzica spune:
Ce-i cu inactivitatea asta?
Acum am ajuns acasa, ca am fost plecata prin oras cu trebuiri, am sperat ca o sa am timp sa intru macar intr-unmagazin , dar nici vorba
Ieri am fost la teba, dar asa putina marfa nu am vazut niciodata, cu toate asea am luat ceva maruntisuri de vreo 30lei. Am intrebat cand primesc marfa si mi-a zis ca in fiecare zi... mie nu mi s-a parut.
Carmen tare dulce suzetara ta! Si ce bronzata!! cat despre profa respectiva, a fost dusa putin cu sorcova... auzi tupeu ! sa vina la elev acasa. Avea ceva drum la Bucuresti( Carmen nici chiar asa, sa il ceara de barbat )
Poze
X-ray spune:
flavia am primit pozele,multumesc.ma tot chinui sa le dau jos ca sunt nu gluma
eu mai bine nu pete maro doar un bej pal...abia astept sa ma duc saptamana viitoare la dr s-o mai vad pe gagica.
va tzuc pe toate!
alina 15+
flavia ramona spune:
Ioana, Gabi v-am retrimis pozele.
Carmen, Ana, Clau le-ati primit?
DianaR trimite-mi si tu adresa de mail ca eu am luat-o pe cea de pe DC.
La cine mai trebuie sa trimit?
Alina M e buna caciula. Si cozonacul e .
Carmen, dulce suzetara ta.
Culc gaza si revin.