Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bufnita mai? Lasa numa lasa, ca se-ntoarce roata . Bufnitez mai, da nu as vrea eu, da tare dereglata sunt. Am noroc ca ma lasa fiu-mio sa mai dorm putin dimineata. Da azi noapte iar am adormit cu el langa mine si lui nici ca-i place .

Gabi, iesim cum sa nu. Eu acum o astept pe mammi cu LIsa ca trebuie sa mergem pana la ea la bloc. Iti dau bip cand o luam spre Fortuna si ne intalim pe traseu? Totusi cred ca mai bine te sun.

Alina, tu inca te refaci?

Clau nu ne mai tine pe jar ca te bat. Chiar ca ar fi fain sa fii macar aproape de Alina.

Ildi, Veronica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gand la gand Ildi. Ma bucur ca ne-ai mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Apar si eu, dar nu acum m-am trezit. M-am trezit la 11 si Adelina inca dormea.
I-am facut Adelinei pireu de morcov cu patrunjel, nu cantitate foarte mare, sa ne obisnuim cu gusturile intai. A mancat, dar nu cu pofta.
Dimineata Dragos s-a trezit infundat la nas si a tusit de cateva ori, l-am trimis Pe Calin cu el la dr. si a zis ca are putin rosu in gat, deci nu facem vaccinul antigripal(deocamdata, mai vedem noi). I-a dat antibiotic , dar nu il dau, doar Nurofen si Eurespal, sa vedem cum e dupa masa.

Gabi, nu am luat mare lucru de la Metro, mai mult am mers ca vroia Calin sa caute ceva sistem de alarma pentru magazin.Mi-am cumparat un blender mai mic ca ce am eu acasa e mare si mai mult spal pe el decat prepar mancarica lui Adelina. Am mai cumparat alimente si maruntisuri.

Ioana, sper sa vina cat mai repede cei de la RDS sa va lege internetul.

Iesim si noi un pic afara acum , o imbrac pe Adelina si plecam.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ceau la voi,

Alina si cine a mai intrebat , Mel manca cereale cu afine...oricum cerealele i-au placut enoooooooooooooorm de mult dar astea cu afine ...fara cuvinte.
Clau suntem nerabdatoare , sper ca nu astepti urina de dimineata

Noi astazi am fost casnice, am facut mancare si am pus la spalat, bineinteles ca am aflat intre timp ca e sarbatoare .Asta e ! Am facut dobos de carne la cuptor, simplu si foarte gustos, daca va intereseaza va spun cum.

Vis-a-vis de reduceri, la Ziridava sus la II sunt ceva standuri cu haine printre care si cele de la Badrock sau Teddy(sau ceva de genul).Gabi tu sigur stii , sunt haine din care vinde si Cristina.Au si ei reduceri la unele de 50% , geci in general, merita pt ca e foarte bun materialul.Eu si Ovi tot ne-am luat de acolo blugi si geci de iarna si s-au comportat impecabil.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Carmen pe mine ma intereseaza cum ai facut dobosu cu carne Mi-ai facut pofta

Mor de foame si aici nu mai gasesti nimic de papa Abia astept sa ajung la mami sa vad ce a facut bun de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, pai fiica-ta o fost mancacila, cum de nu-i mai grasa?

Clau, testul?

Ioana, te asteptam sa vii din nou pe net!

Am incarcat niste filmulete. Deocamdata: ce mai face fiica-mea...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

hai ca va scriu ceva funny :

Comentarii dupa sex in functie de zodie :

Ce spune fiecare zodie dupa ce face sex sau nu spune dar sigur asa gandeste .

Berbec: Ok, hai sa o luam de la capat.
Taur: Mi s-a facut foame, hai sa comandam o pizza.
Gemeni: Ai vazut cumva telecomanda ?Ah, am primit 5 apeluri noi.
Rac: Vreau sa imi petrec toata viata alturi de tine.Vrei sa ne casatorim ?
Leu: Ce parere ai ? Nu-i asa ca sunt pur si simplu fantastic(a)?
Fecioara: Hmmm, hai ca ma duc sa fac un dus.Cand ma intorc pun si cearceafurile la spalat.
Balanta: Mie mi-a placut daca ti-a placut si tie.Si,ce ziceai, ti-a placut?
Scorpion: Poate ar fi cazul sa te dezleg acum .Stai linistit(a) si dezlegat tot al meu/a mea esti.
Sagatator: Nu ma suna .Te voi suna eu pe tine.
Capricorn: Ai o carte de vizita? Cam care este salariul tau lunar ?Si ziceai ca ai o cariera de viitor?
Varsator: Acum hai sa incercam si fara haine pe noi.
Pesti: Ah, cum spuneai ca te cheama?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carmen nota zece! super tare comentariile si cred ca sunt si nimerite,cel putin la al meu sot care e gemeni si tot timpul e ocupat si vorbeste la telefon...

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, super! Eu sunt sagetator.
Scrie reteta de dobos cu carne, ma intere si pe mine.

Flavia, tot am uitat sa scriu, scrie si tu reteta la napolitanele cu crema.

Diana, nu pot vedea filmuletele ca tare aiurea e conexiunea la net azi si abia se deschid paginile, poate mai tarziu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am revenit. Carmen deci asa cu comentariile. Si eu tot gemeni... Numa la mine, stai sa vad au mai scris ceva fetele?

Ildi, data viitoare ne vedm, da? Nu mai scapi!

Alina, ok, dar nu ma las, pun si linkul spre celelalte...

Gabi, nu stiu ce sa zic... Ii buna vaccinarea antigripala, mai ales ca sunt in comunitate...

Deci, continuarea... si fratiorii .

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput