Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor.
Astazi am fost iar la doctor cu Ricardo,nici acum dupa 20 de zile nu s-a vindecat.Tuseste ingrozitor si-i curge nasul.Nu l-am mai lasat la gradinita insa incet incet m-a cuprinde disperarea.20 de zile de raceala.Doctorul spune ca nu are nimic a plamini gitul e inflamat un pic,si cica daca poate sa zbiere in halul asta,sigur nu-i bolnav.Ca Ricardo face circ de circ la doctor,de obicei,atita plinge si se jeleste,nici el nu stie de ce.Problema e ca nu ne da nimic medicatie,fara febra nu are ce ne da.Am pe bar la bucatarie colectie de siropuri,pe culori si marimi,nici dupa unul nu s-a ameliorat.Astazi i-am spus doctorului sa consulte ca lumea copilul ca eu nu mai raspund de faptele mele.Cica e ok,bine bine si de ce tuseste asta ca magarul atunciß
vreau sa va spun ca mori de mila lui tuseste in reprize si atit de tare ca se lasa in genunchi si-si pune capul pe podea icnind de tuse.Asa ceva n-am mai vazut,imi vine sa-i bag mina pe git sa-i scot flegma aia de acolo.Noaptea doarme relativ ok,apa cu uleiuri pe calorifer,rufele le usuc in dormitor in fiecare seara,la noi e cam uscat aerul in casa .Sunt disperata,parca zic ca nu se mai termina odata.Dimineata cum face ochi 10-15 min. numai tuseste incontinuu din toti ranunchii,pina se face grena la fata si-i lacrimeaza ochii.
Aveti cumva ceva remedii pentru asta?Ca sunt dispusa sa incerc orice.Ai dau oscilo...,miere,ceaiauri pentru tuse,ceai de ceapa,siropuri,vreo sase sticle incepute.Nu mai stiu ce sa-i fac,poate aveti vreuna alte remedii,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, imi pare rau de ric, nu stiu ce sa-ti zic de remedii pentru tuse poate te ajuta fetele. sanatate muulta

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...asta am scris si eu...singura solutie in cazul lui Ric...eu vad ca fiind antibioticul...In plus in afara de medicamente pt fluidificarea mucozitatilor mai poti incerca Albuterol, inhalatii (este un bronhodilatator care ajuta mult)...Ma mir ca dr nu v-a dat nimic...nu pot sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, de ridiche neagra mai stiam, uite ce am gugalit:
Pune de seara vreo 2 -3 lingurite de miere intr-o ridiche neagra scobita la mijloc, iar a 2-a zi dimineata da-i puiutului tau din sucul ce s-a format uite si aici http://www.jurnalul.ro/articol_44487/ridichea_neagra_potoleste_tusea.html

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multam Carmen,incerc si pe asta maine.Numa sa gasesc ridiche de asta aici.
olivia,sa vezi si sa nu crezi,asa-i?DAaaaaaaaaaa cica-i gata raceala,astea sunt numa niste ramasite.Acu sa nu mint,ne-a dat ceva da cica la copii nu prea le place.o masca de pus la gura si un praf,seara ca sa doarma mai linistit,inhalatii,sau ceva pe acolo.No,Ricu meu e culmea incapatanarii,el nici mucii nu-i sufla,m-am ofilit eu suflindu-mi nasul ca sa-i arat,fara succes.Acu daca-i mai pun si aia pe figura,gata,m-a sterge de pe lista de cunostinte.Si Mario al meu s-a dus pin la urma sa cumpere minunatia,cind a vazut cit costa,nu i-a mai trebuit.30 si ceva de euro si cu riscul ca zbiara plodu si n-o putem folosi si n-a cumparat minunea.A zis ca daca nu-i trece iar la doctor peste o saptamina!
Si uite asa la o raceala am vizitat doctoru de 4 ori,ca suntem in tara smechera.Ai de capu nostru.O colega azi de la scoala,cre ca i s-a facut mila de moaca mea trasa si obosita si-mi spune sa-i dau ceva cu vodka,miere si unt,cite o lingurita de fiecare.la fiecare ora 10 picaturi.Acu zic eu ca nu m-am damblagit sa dau plodului vodka da sa mor daca nu pin la urma o fac si pe asta.Colega e poloneza,cica la ei asa se trateaza tusea urita.Mai m-a gindesc la alcolizarea copilului,pina atunci poate au alte fete retete mai ortodoxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Dana-speel, Bianca mea a tusit vreo 3 luni de zile, nu chiar rau, dar s-a agravat cand a racit din nou acum cateva saptamani... si in final tot la antibiotic am ajuns, iar dupa 10 zile de antibiotic nu mai tuseste deloc.. Multa sanatate!

Multumim pentru urari, suntem bine acum.. plecam pe 10 feb pentru o sapt. in Puerto Vallarta.. sa mai uitam de iarna..

Inca nu am avut timp sa ma uit pe poze... sper sa recuperez repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

S-ar putea ca tocmai acea masca sa fie ..Albuterolul..si zau ca ajuta!
Anca frumos acolo..nu am fost dar am vazut ceva poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Dana-ema-speel imi pare tare rau de tusea lui Ric. pentru ca si noi avuram fix aceeasi problema inainte de craciun iti pot spune cu mana pe inima ca la mine a trecut doar cu codeina iar la Patrick cu fluimucil - acetilcisteina adica si sirop de ridiche neagra. incearca sa iei ACC100 ca e la liber, nu iti trebuie reteta. si Olivia are dreptate, masca respectiva este inhalatorul care face tare bine. si pe noi tot 3 saptamani ne tinu...tot asa cu tuse oribile din care vomita cam de 3 ori pe zi. degeaba te chinui sa ii scoti mucisorii, ca secretiile is in gat. succes mult...si insanatosire grabnica!
Olivia hihihi am inteles. si te aprob pentru faza cu vacanta, trageti tare. ai mare dreptate cu vaccinul! noi nu mai mergem azi ci vineri dupa-amiaza din cauza de programe ad-hoc. dar oricum dam raportul de cum a fost
Robi nu e bai daca nu ai forma aia, singura problema este ca e mare chinuiala la scos felia, care e cu blat taricel dar cu compozitia asa si asa....deci prima felie e compromisa. ia-ti forma din aia ca costa 20 de lei si face toti banii, parol! sper sa va placa si voua!
Diana tare frumoase pozele voastre, mi-au placut.
Anca, bravo, nu mai e mult pana pe 10 februarie! precis va fi suuuper!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele! Multumim de aprecieri pt. poze.
Dana, si eu folosesc ridiche neagra cu miere, dar trebuie sa lasi mierea macar cateva ore in ridiche. Si mai merge cu ceai de ceapa, parca. Multa sanatate!!!
Olivia, sanatate si voua!
Hai, o zi buna sa aveti, va tin pe bara si f5-uiesc periodic. Pupici!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,avem si noi un pic de zapada si ger,uraaa
Am cetit,am vazut tot, dar uitai ca am avut 2 zile creieri pe bigudiuri,pupacim vecinicii care sunt tare frumosi si s-au distrat la munte,cea mai frumoasa si cea mai cuminte fetitza,Mara,smecherasul de Uka si pictorul!!!
De luni dupa vaccin detin una bucata de "Dica-batranica",o striga tacsu prin casa,Dica, iar ea si-a gasit un batz cu care sa se ajute la mers si ea zis "nu vezi ca-s Dica-batranica??"Ieri toata ziua mi-a facut febra, nu mare, dar numa buna de innebunit de cap,azi dimineatza nu mai avea, sper sa-i fi trecut efectul!Btw,voi cum faceti cu supozitoarele,ca io i-am pus de 2 ori si de fiecare data dupa 10 minute s-a cerut la kk!Cel mai nasol moment este dupa ce doarme si tine piciorul nemiscat,trebuie sa executam patrulare pe hol, cu cantec"Dicaaaa batranicaaaa are o bubicaaaa de la vaccinicaaaa"!compozitie proprie!Desi i-am pus felia de lamaie minune,a incordat muschiul cand i-a facut injectia asa ca...gata am terminat si cu vaccinul asta!
Roxi suna bine reteta cred ca o incerc si io!
pupici

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput