Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 20
kro spune:
Neata fetele !
Multumesc pt. raspunsuri ...si pt. reteta 
Alessia e cu burtica tot la fel (adica deranjata) dar am hotarat sa merg, totusi, la vaccin...asa ca azi sunt acasa, mai rezolv niste treburi si dupa-amiaza mergem la doc...
Olivia...ai dreptate, e doar un vaccin ca si celelalte...dar situatia s-a schimbat...copilul este mai mare si mai greu de stapanit (pacalit) ... Si vorba Danei...a mea, incapatanata cum e, sigur ma va sterge de pe lista de cunostiinte dupa ce o voi duce azi la medic... Si imi mai e teama ca va incorda piciorul, sau mai rau, nu o voi putea tine cat de cat nemiscata si se va lasa cu umflaturi la picior ... Plus ca in mod sigur nu va accepta nici o compresa dupa
...Dar asta e, trebuie facut si asta ...
Dana...imi pare rau pt. Ric ...pupici si sper sa va treaca cat mai repede...
Diana ... vazut printesica...e o dulce
... Cum mai e cu burtica ?
Anca...concediu placut ...Asteptam poze...
Aaaa...vroiam sa va intreb: in afara de regim si SMECTA (pe care nu o mai accepta) ce altceva pot sa-i mai dau pt. burtica ?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
g_ioana spune:
LA MULTI ANI LUMINITZA,SA FI IUBITA SI FERICITA!!!!Btw,te asteptam mai des la povesti,mie una mi-e dor de Ilincutza asa ca asteptam poze!!!

Carolina io stiu ca hidrasecul mai merge la burtici deranjate!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Aici cica se incalzeste, dar unde o fi aia, ca nu stiu, de dimineata fulguia, batea vintul si mi s-a parut mai frig ca ieri !![]()
Dana-emma, povestea cu sucul de ridiche neagra o stiu si eu, vad ca ti-au scris si fetele !! La noi a mers siropul cu brad si propolis, si daca nu si nu, atunci sumetrolimul(la recomandarea medicului) ! Sanatate multa lui Ricu si sa treaca odata tusea aia !! 

Mei, ca ma intrebati de pictorul minune - da, acolo sta, pe musama, cu fundul pe pernuta si picteaza cite putin pe o foaie, apoi mai cere una ... si inca una (asa am terminat aproape un top de hirtie,hahaha)! Acum e cam trist, ca verisoar-sa a racit si a facut temperatura si de duminica nu a mai putut sa se joace cu ea !! ![]()
Diana, am vazut si eu pozele printesei mici ! Scuuuumpa de tot !! 
Ioana, haha, Dica-batrinica ??
Tare smecheroasa e fetita ta !
Caro, eu in afara de Smecta nu i-am dat decit ceai de menta ... aaa, si debridat, ca si la noi ca la voi - era un chin sa ii dau praful acela, nu il voia neam, si l-am amestecat cu nicieunumaistiu ce !! Dar debridatul are gust de portocale si l-am pacalit spunindu-i ca este suc (ca si asa suc nu aveam voie sa ii dau) ... dupa care tot imi cerea suc-suc !!!
Bafta la vaccin si sa ne spui cum a fost ! Si sanatate si pupici burticii mici, sa treaca repede !! 
Si eu sint pe aici, la job, cu DC-ul pe taskbar, hehehe !!
O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si LA MULTI ANI, Luminitaaaaa, multa sanatate si sa fii fericita si ceea ce iti doresti tu sa se indeplineasca !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
cristalina spune:
Buna ziua!
La multi ani Luminita!

Sa ai parte de multa sanatate,multe bucurii si impliniri!
Eu am o mare admiratie pentru mamicile de pictori amatori care nu presteaza pe pereti...:)))
(Alice, cred ca ai sters toata ziua peretii de vopsele dar nu vrei sa ne spui...:)))
Dana-speel, sanatate multa. Mare chin pe capul vostru. Eu nu ma pricep la altfel de remedii decat sa spun ce siropuri ii dau eu (gen Ambroxol, Paxaladine,in functie de tuse, combinate cu Nurofen ca e antiinflamator ...chestii d'astea)
Olivia, sa ne zici ce si cum cu excursia in Caraibe, sa facem galerie...:)))...L-am admirat pe Luca cu okelari, ce fata de smecheras are...hihihi
Trebe sa ma invrednicesc si eu sa pun poze (ca nu am pus nici macar de la sarbatori, nici cand am tuns-o) ca vad ca am ramas de caruta.
Roxi, tare bine suna tarta, o sa-mi produc si eu...Formele alea se gasesc de cumparat!? De unde le iau, de la raionul de oale!?
Gabi, mi-a placut faza cu soacra, n-am apucat sa zic.
Ioana, sa se faca "Dica batranica" bine repede, sa scape de batz...![]()
...mi-a placut la maxim faza!
Maria nu a schiopatat, dar i s-a facut o galma care nu mai trece. Banuiesc ca nu ramane asa.
Am mai citit dar am uitat...deja devine leitmotiv!![]()
Aiz ma duc la doftor, tineti-mi pumnii!
Iar maine vine mobila (voiau sa vina azi cu ea dar i-am amanat). Are manere cu delfinashi!...:)))...Din toata schitza mea smechera am pastrat totusi asta cu manere cu forme simpatice...:)))
O zi frumoasa la toata lumea, ma alearga cu masuratorile!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
polux spune:
Buna dimineta.
Caro si Alice, da Adeluta vine ca sa stea, adica vine cu mama mea, care peste 6 luni, sau un an se va intoarce acasa dar singura.Eventual cu noi, dar numai in vacanta noi. Alice nici o pictura inca pe pereti sau covoare?
Olivia stai sa-ti explic cum e cu beletele conasule. Adica de cand Romania s-a europenizat biletele one way sunt mult mai scumpe decat cele one way, cica sa-i descurajeze pe amatori, iar ptr copil one way nu exista. Asa ca, ca sa pot beneficia de reducerea de copil ptr Adela i-am luat round trip,ceea ce a facut aproape jumate din pretul one way. Si nu se stie ca probabil vom merge amandoua, eu si ea sa o ducem pe mamie inapoi...nu stiu, mai vedem.
Monica frumos nume ptr samburica. Si sigur nu te lasa ea asa de mult...ia vezi nu nasti de Paste? Asa, asa recunoscti ca ai ramas restanta de data trecuta? cine vorbi...lupul moralist.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
alice2004 spune:
Cristalina, 
! Bafta la nenea doftoru !!
Cit despre pereti, mey, nu am sters nik, ca vopsele nu au ajuns pe ei, doar carioci si creioane, hahaha,
, am neste desene pe hol si in dormitor, o nebunieeeeee !! Le las asa, sa se vada talentu de artist al lui Gizmo !!
Editez, ca am uitat sa zic faza cea mai faina - socrela, cind a vazut rupestrele lui Andrei, s-a crizat cred, ca altfel nu-mi explic de ce a incercat sa le stearga cu vreo cirpa umeda, ceva, ca a facut nefacuta si mai mare !!
Norok ca pe hol e lumina asaaa, mai slaba si nu se prea vede !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
polux spune:
Lia Pupam Deiuta mica sa treaca repede aftele rele, sa poate sa pape iubita.
Anca felicitari ptr programarea concediului in februarie. Si uff ce ai mai tras si tu cu Bia.
Andreea drum bun si distractie placuta.
Adela da 4 iunie e ziua plecarii de acolo, dar eu ajung acasa in romania pe 13 mai, asa ca mai sunt doar 3 luni si jumate.
Apropo Monica AMR 111 zile.
Roberta pupam iedutul mic si simpatic.
Diana vazut poze cu printesa, tare frumoasa mai este. Si da parca acum cand deja am cumparat biletele sunt mai linistita.Chiar daca am un to do list cat casa pana plec.
Ioana pupam Dica batranica. E bine ca puteti sa-i puneti supozitor. ca maica-mea se plangea mai zilele trecute ca a fost constipata Adeluta si de cate ori voia sa-i puna in fundulet un supozitot Adela strangea din fund si nu putea. Cica cu chiu cu vai ia bagat un pic supozitorul si cand a strans fata mea din fund a sarit de 2 metrii supozitorul.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
La multi ani Luminita. Si tot ce-ti doresti de la viata.
Monica bafta la nenea doctorul, vezi sa nu-l innebunesti de cap cu intrebari.
Fetelor eu stau de cateva zile in cumpana, sa va spun, sa nu va spun. De ce stau in dilema...ptr ca forunul are urechi si ochi mai multi decat as vrea. Si deocamdata nu prea vreau sa stie lumea.
Haideti sa va spun....se pare ca alergatura dupa sot cu matura , pardon furtunul de la aspirator a avut succes.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
alice2004 spune:
Liliana, fata dragaaaaaa, ma bucur tare (de doua ori, se pare, dar bucuria a doua mai ramine intre noi
!!) ca Adeluta vine acasa !! 
Se vede ca esti tare fericita, ca deja ai scris trei mesaje in cinci minute !!!! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007