Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alice sarut mana.
Da sunt fericita, dar si cu multe griji si probleme existentiale cum le numeste Olivia.

O zi buna tuturor.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dount uorii, Liliana, totul are o rezolvare !! Cit despre trebile alea existentialiste si grijoase (ca sa ma exprim filosofic ), pai dastea avem cu totii cred eu !! Asa ca nu esti singura !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI LUMINITA !

Liliana felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Luminita

Polux !

Io nu pot scrie k am de lucru, am citit tot, am vazut si super pozicile ... sper sa intru diseara ... ca tot sper de cateva zile ...

Dana-speel - sanatate lui Cado, baga ceai de coji de ceapa cu miere si zeama de la ridichea neagra.

Cristaaal - sa ne scrii tot de la eco, da ? Si sa folositi cu spor mobilierul ! Si o pupam pe vomitacioasa de Maria. "Sor`sa" e bine, n a mai prestat pe nicaieri

Va pup pe toate ! O zi faina sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabi imi pare bine ca ii placu doamnei socrele. cu ce ai facut-o? eu cu zmeura, vineri. tare buna iese, e pe locul al doilea...dupa cea cu capsuni proaspete, care e imbatabila.

Si eu pe aici prin zona...
Roxi - am facut-o cu fructe de padure din alea congelate. Le-am decongelat si le-am pus pe aragaz cu niste zahar pina au dat in clocot (si-au lasat astfel si un sos super-gustos ) si astea le-am turnat peste frumusetea de cheesecake! A fost divin!

Ma duc sa citesc din urma si revin!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana detectez urme de test pozitiv de sarcina in optimismul tau? ca daca da....zi sa bem, ce conteaza ca e miercuri???
Cristal sa gaseste la orice magazin mare forma respectiva, este de 22, 24, 26, 30cm, este extrem de utila pentru orice cocatura, eu fac in ea cozonaci, blaturi de tort, samd. nici nu costa mult. eu recomand una teflonata si una de tabla, de folosit ca teflonata pentru cocaturi iar cea de tabla pentru chestii de pus la frigider, ca cheesecake, tort diplomat, budinci, samd.
Ioana pupam Dica babuta cu bubita. trece si asta...asa se fac ei mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana, sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!
:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lilika maica sunt buna de baut sampanie. asa-i?

iost in continuare fara voce, fara chefbasca ma doare si ma arde stomacu de la antibiotic. asta e bonus:))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, luminita!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana felicitaaaariiii!!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput