Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 22
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, LUMINITA!
LILIANA, SUPER, FELICITARI!!!! PUPICI MULTI SI SA FIE CU NOROC!! (de bilete vorbeam pentru ochii aia multi)
Revin si eu mai tarziu ca adorm bebelul.
ina32 spune:
La multi ani Luminita!!!
Liliana

Cristalina-succes la doctor, asteptam vesti bune.
Despre noi nimic nou...is pe-aici, va citesc...
papadie spune:
mimilinca si oana_s
imi pare ca vineri avem chefuri pe-aci:)
ca sa fiu mama Omidiana in continuare cred ca Lilika o sa faca baiat de tura asta:)) btw e primu baiat pe care-l prevestesc.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Am o problema.
Nush cu cine sa vorbesc, deci va scriu voua.
Credeti ca e posibil ca eu, luand anticonceptionale, dar la inceput de folie am luat si antibiotic, deci a scazut oarecum efectul, sa fi putut ramane gravi ? Cas sunt la jumatatea foliei si mi au aparut cateva pete rozalii si am un morcov cat kina. Asa i ca este imposibil ??? Va rog sa mi scrieti tuoate ca nuuu, nu e posibil sa fiu gravi. O fi vreo dereglare nashpa si`atat. Oricum am pus omu` sa mi cumpere un test si daca nu e caz izolat cu petele astea, fug la doc zilele astea. Multumesc. 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
alice2004 spune:
Haha, Doamna Papadie, baga sampanie sa contracareze efectele lu antibioticu ala nesuferit !!! ![]()
Acu Daria, teoretic raspunsul este NUUUUUUU, dar cum practicul bate uneori ce sta scris pe prospecte ... si cum am citit paici de fata aceea care a ramas insarcinata cu trompele legate ... sa continui ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
papadie spune:
dariaaa...sa fie intr-un ceas bun. ia si fa un test ca sa nu ne mai tii ca pe jar acilea
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Deci k sa stiti sunt foarte sigura ca nu sunt, am si uitat ca n am decat un biet de ovar, deci sanse si mai mici, dar parca vroiam sa aud si de la voi, ca aici la servici nu ma puteam vaicari ... astept ora 7 seara sa fac testul, ca sigur nu se pozitiveaza. Ma credeti ca am cu nervii ? Dar si consortul, k acum ar fi vina lui ca io l am avertizat 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
leeloo2004 spune:
Liliana - uite si de la mine formal sau informal, cum vrei tu - o
si urarile de rigoare
cu privire la ... aspirator
! 
Monica - bafta la doftor - asteptam sa ne povestesi ce si cum! Sa va bucurati si de noua mobila - cu delfinasi - trebuie sa fie tare frumoasa!
Daria - eu nu-s ce ai facut dar pot sa-ti spun de prietena mea, medic ginecolog de altfel, care a ramas
in timp ce lua, regulat, AC... Poate totusi e doar o dereglare - iar testul nu e mai bine sa-l faci totusi miine dimineata? Si acu' ce dai vina pe sot ca parca imi amintesc ca iti doreai totusi bb2???!!!
LA MULTI ANI pentru Luminita (sorry ca nu am spus de ieri...) - si mai da-ne cite un semn de viata! si pentru Oana_s!!! 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
roberta04 spune:
DARIA, mama, fa testul si daca nu-i cu doua liniute mergi repede la doctor!
CRISTALINA, bafta la doctor! sa vii cu vesti bune!
Pupici si pentru DICA batranica! (mama, ce dulci pot sa fie!)
DANA-SPEEL- poti sa incerci urmatorul remediu pentru tuse: toci o ceapa (fara coaja), torni peste ea o cana de apa clocotita, acoperi si lasi sa infuzeze vreo 10 minute, strecori, adaugi miere si lamaie si ii dea sa bea caldut. Sau ceai de busuioc cu miere si lamaie...sau ACC, ca si la noi a functionat intotdeauna. Sanatate multa!
alice2004 spune:
Daria, aia cu sotzu lu matale e din ciclul de povesti "Da cu calu' ce-ai avut ???"
Noi oricum eram pregatite cu floricelele si urarile de rigoare, dar daca zici ca nu e cazul ... asteptam totusi rezultatele oficiale !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete