Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 23
roberta04 spune:
Revin ca am uitat:
DIANA, ai o frumusete de fata, coditele m-au terminat (m-am uitat la poze impreuna cu Matei, care comenta- "da, a fost cuminte fetita, a venit Moshul, are brad, vreau si eu Mosh Ciun ca-s cuminte
).
CARO, bafta la vaccin, sa stii ca eu ii dadeam Smecta lui Matei pana am aflat de Hydrasec, are efect mai rapid si se da dizolvat in putin lichid (o lingurita), asa ca i-l poti administra mai usor. Sau i-am mai dat Loperamid sirop, foarte eficient. Si ceaiul de sunatoare e mai bun in astfel de cazuri decat menta, poti sa le comnbini pentru ca sunatoarea e cam rea la gust.
alice2004 spune:
Si mie mi-a spus farmacista ca Hydrasecul este bun, doar ca pe Andrei nu l-am putut pacali sa il ia, ca are un gust usor amar ! De dizolvat scrie ca trebuie pusa putina apa, dar mie mi-a iesit ceva mai mult de o lingurita si daca prima a mers inghitita, a doua NUUUUU !! Mai mult mi-am facut nervi alergind cu smacul ala dupa copil prin casa si cu rugaminti sa il ia ... asa ca tot smecta a fost mai cu succes (macar ala are gust cam ca de creta pisata, haha !!)
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Daria cate zile ai acum de la UM? petele alea rozalii poa sa nu fie absolut nimic. sau ca sa o iau altfel, ai vreo zi de intarziere a CM? ca daca nu....slabe sanse sa se pozitivizeze testul ala, chiar daca esti gravidusa. sa mor daca stiu de ce scrierti toate cu literele alea mici. e la moda? sau e contra miopilor ca mine?
Gabi hahahaha, da, mi-am adus aminte de faza cu pretena ta. e cool de tot.
szivarvany spune:
Roxi - poi d`aia ca nu vreau sa zic tare ... um a fost pe 17 ianuarie, dupa care pe 22 am inceput ac si antibioticul pt dinti. Dar asa ceva cu pete nu am patit niciodata in viata mea si m a apucat paranoia maxima.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
roxanaz spune:
deci poti sa arunci paranoia la gunoi. daca ai avut um pe 17 ianuarie esti acum in ziua 15. petele rozalii nu pot sa fie de la nimic. ptr ca virgula chiar daca, prin absurd, ai avut contact in ultimele 8 zile sondat cu fecundare, oul este acum in stadiul minim de dezvoltare - adica de divizare practic, nici gand sa fie macar in faza de nidatie cand poate apare sangerare de implantare. asa ca forget it, nu e cazul sa te agiti. mai vb peste vreo 20 de zile daca ai vreo intarziere. ca intr-adevar nu e exclusa ideea. dar mai vedem.
szivarvany spune:
Rox - stiu k e asa cum spui tu, dar in asemenea momente uit tot si mi dau cu firma`n cap, eu am incredere 100% in ac si cum ma simt cu musca pe caciula ... Merci de informatii le pretioase !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
roberta04 spune:
DARIA, nu vreau sa te sperii (ca eu sunt Stan Patzitu'), dar cred ca ar trebui totusi sa mergi la un control (te sfatui asa cum m-ati sfatuit si voi cand v-am zis de sangerari), mai bine sa fii sigura ca nu-i nimic.
Vreau sa va intreb si eu ceva, daca iau Duphaston din ziua a 11-a pana in a 25-a a cm, cand vin rusii peste mine, ca-s derutata complet? Imediat dupa ce opresc pastilele? Si stiti cumva si daca au si efect contraceptiv (eu nu cred dar asa mi-a zis cineva si daca nu va intreb pe voi, atunci pe cine?)?
leeloo2004 spune:
Hai ca acu' daca tot am comutat-o pe Femina Intim -
sa va pun si eu o intrebare... Ce pot sa fac (altceva decit sa iau AC) ca sa imi intirzie menstra citeva zile (vreo 2-3)? Nu de alta dar in mod normal ar trebui sa-mi vina taman cind ma "dau in barci" in Caraibe si as vrea sa evit asta...dar nici pastile nu prea as vrea sa iau...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
Adema spune:
Liliana, sa fie intr-un ceas bun!![]()
Dana-Speel, stiu ca este bun Fuimucil pt. tipul asta de tuse si incearca daca ai in casa ceai din cimbru si ceai facut din cojita interioara de la nuci(cea care separa miezul).
mamagiuliei, imi pare rau ca stai cu grija! Ce sa spun...Sa fie cum vrei tu!
cristalina, succes la dr.!
alice, mare pictor ai in casa! Nici noi nu suntem deprate, ca al meu sot i-a luat copilului un gel special de pictat...cu degetele, nu cu pensula. Asa ca...imagineaza-ti!![]()
Adema&Codrut
Adema spune:
roberta, Duphastonul nu are efect contraceptiv!!! Se ia din ziua 11 in 25 (desi unii recomanda varianta 10-24)
Adema&Codrut