Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 18
cristalina spune:
Caro, pentru linistea ta poti sa amani vaccinul, ca nu trebuie facut la o anumita varsta ci intr-un interval (30-35 luni).
(eu l-as amana, dar cred ca-s subiectiva pen' ca Maria a facut febra dupa vaccin...:)))
Gabi, la noi dementze culinare se produc numa'n weekend...:)))
Roberta, tare faza cu iedul...hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
O las pe Roxi sa "presteze" reteta de cheesecake ca ea e autoarea
... in plus eu nu o am aici la birou si nu vreau sa va dau cantitati aproximative...Roxi - sari cu reteta la fete!
kro - pentru linistea ta sufleteasca as amina si eu pentru ca, exact cum zice Cristalina, vaccinul asta se face in intervalul 30-35 luni.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
roxanaz spune:
Gabi imi pare bine ca ii placu doamnei socrele. cu ce ai facut-o? eu cu zmeura, vineri. tare buna iese, e pe locul al doilea...dupa cea cu capsuni proaspete, care e imbatabila.
Caro eu una nu as amana vaccinul....ca n-are treaba cu burtica. parerea mea. sinoi mergem maine la intepat. daca auzit urlete dinspre constanta sa stiti de la ce e ![]()
ete si reteta (postata aici:
Blat: 200g biscuiti normali se zdrobesc si se amesteca cu 3 linguri de zahar, 100g unt topit si ceva esente daca va plac (eu pun de migdale). acest amestec se preseaza pe fundul unei forme cu bordul detasabil cu diametrul de 24cm si se pune la frigider.
Crema: 500g brinza de vaci sau 2 cutii brinza fagaras (din cea cu smintina) se amesteca cu 3-4 linguri de zahar, un plic zahar vanilat, 400 g fructe moi (este excelenta cu piersici, caise, capsuni si mai ales cu fructe de padure, inclusiv cele congelate). la acest amestec se mai adauga un plic gelatina dizolvata in 3 linguri de suc sau apa. crema se toarna peste stratul de biscuiti si se lasa 4-5 ore la frigider pina se intareste. se orneaza cu fructe intregi.
alice2004 spune:
Multumesc pentru reteta, Roxi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
ROXI
, multumesc frumos si eu pentru reteta, deja am sunat husbandul sa ia fructe, gelatina si biscuiti.
O intrebare- daca nu am forma cu bord detasabil si o fac pentru consum intern, merge si in altfel de vas?
Matei s-a trezit cu dorsalul invers si ma mananca de vie- ba vrea supa cu lingurita de la un set de jucarie (si cred ca are 2 ml), ba spune sa-i repar degetele de picioare ca fac "tang-tang" (ma apuca rasu'-plansu'), ba tipa ca sa plec de langa el
Nu vreti un copil?
diana21 spune:
Buna, fetelor! In primul rand, felicitari mamicilor cu bebei mici, mici, Lia si Felicia, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi tun, norocei, zambirici, licurici!!!
Am citit cuminte, tot, tot, de saptamana trecuta zilnic, dar nu am apucat sa scriu nimic, desi as fi avut multe de povestit.
Roberta, m-am uitat la pozele tale pe indelete intr-o zi, am vrut sa-ti spun ca e super dulcic piticul si pare foarte cumintel.
Mitzura, sa-ti traiasca Marutzul botezat, ca scump e...si flacaul, asisderea! Pupilici!
Leeloo, exact asa patiram si noi, dar in carrefour, inainte de Craciun. Nu v-am povetsit? ianca era doua randuri mai incolo, la detergenti si io cu tati, la...jucarii. Am murit de cateva ori in minutele alea...
Polux, ma bucur din suflet pentru tine, se simte deja ca ti-a mai venit inima la loc, pe bune! De-abia astpt poze de la momentul revederii. Cred ca t-e foarte greu, imi inchipui ce e in sufletelul tau...Da' las' ca uite, mai e putin si gata!
Vrabiuto, unde esti?
Roller (dana), daca citesti, pupici si tie, ma tot intreb daca mai vii pe-aici!
Lia, nu te mai stresa, o sa fie bine, nu cred ca a inceput cu stangul mititica. Multi bebei au luat antibiotic in primele luni si sunt foarte sanatosi si voinici. Si Ianca a luat pe la trei luni, doua feluri, unul dupa altul, si a tinut-o tot asa, cam la doua luni, pana la un an.
Am pus si eu poze de la Craciun, in sfarsit. Avem si mos in poze si un copil timid si incurcat si emotionat...saracutul...
Si, ultima perlutza...
Ianca ii povestea lui tati "Alba ca Zapada" si zice la un moment dat ca a venit vrajitoarea, (nu stiu cum ii zice) si i-a adus Albei ca Zapada un mar ras! am crezut ca mor de ras!!! E cea mai draguta de pana acum!
Hai, va pup, s-a trezit sirenutza!
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
kim222 spune:
Multumim pt complimente!! Pai nu v-am zis ca-l fac artist??![]()
Inca nu i-a trecut tusea productiva..aseara chiar l-a trezit din somn..si ma gindesc ..daca sa nu-l trec pe antibiotic...
Roxa..nu am renuntat la cruise in Caraibe..dar am hotarit sa-l facem exact inainte de a reveni in Ro..si nu sa ne luam concediu acum..Sa ne spui cum a fost la vaccin...
Anca...vacanta frumoasa! Cit si unde stati? Este bine acum Bia?
Vazut pictorii amatori! Eu nu am acest curaj...si nici nu-i casa mea..asa ca "nu ma risc" ![]()
Ce dulce este Ianca!! Seamana cu amindoi...
Carolina...daca nu are febra ridicata si starea generala afectata..eu as face vaccinul...
Voi va stresati prea tare..este doar un vaccin nu bau-bau...:))
sint pe aici...
carmenp spune:
hehehe, vazut pictoru`, alice, sta numa` in perimetru` ala?
vazut si ianca, admirat parul, mi se pare ca seamana si mai bine cu tati
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,