Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
cristalina spune:
Neata mamici!
Am citit pe diagonala, un oki la DC si unul la masuratori...:)))
Am vazut poze frumoase, frumoase, mai ales cele cu printesa mica a lui Mitzu (ptiu sa nu va deoki, tare frumosi mai sunteti) m-au dat gata.
Liliana, felicitari pentru bilete ca nu am apucat sa spun. Mult a fost, putin a ramas...de acum incepem cu AMR-ul anuntat zilnic...:)))
Raportez, am luat cam 17-18...si aveam 5 in plus de la Maria...:)))
(mai am numai putin si ajung la aceeasi greutate pe care o aveam cand am nascut-o pe Mariuta...:)))
Philip, drum bun!
Anca, vacanta placuta in Mexic!
Gabi, ce spaima ati tras!!! Intepenisem ieri cand am citit.
(dar la aia cu hamul tot m-a luat rasul...:)))
Lia, sanatate puiutei! Nu stiu ce sa zic, Maria nu a avut afte desi si ei i-am dat antibiotic atunci cand avea numai 10 zile.
Am uitat ce am mai citit. O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Multumim de complimente!
Sa va povestesc cu botezul. Eu am vrut sa fac la biserica respectiva botezul, si nu la cea de care apartinem noi, pentru ca stiam ca acolo preotul nu baga copiii in apa. Apoi cand Mara s-a imbolnavit, m-am felicitat si mai mult pentru decizie. In plus am fost foarte fericiti cand ne-a spus ca iarna nici nu ii prea dezbraca.
Realizez ca chestia asta nu respecta probabil normele bisericesti, dar oricum nu suntem noi foarte religiosi, si mie imi era de copil sa nu se imbolnaveasca iar. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. I-a turnat doar apa in cap, dar i-a turnat destul de bine, astfel ca i s-a udat jumatate de body. Deci am fost nevoite sa o dezbracam la pielea goala ca sa o schimbam. A fost foarte cumintica, si cand i-a turnat in cap, si tot timpul, pana la dezbracat-imbracat cand s-a pus pe urlat.
Oricum, greu e sa botezi iarna.
Azi merg la vaccin cu Mara...alte emotii.
Robi, sanatate si sa nu fie nimic. Si eu sunt speriata de virozele astea (dupa episodul pneumonie), si nu mai stiu ce sa le mai dau ca sa previn cat de cat.
Roxi, la multi ani mamei tale!
Liliana, bravo, in sfarsit ai biletele! Iunie zici? Pare mult dar trece repede.
Lia, si eu ma gandeam la fel, ca Tudor nu a fost bolnav deloc pana la un an, iar Mara a inceput in forta cu antibiotice si tot tacamul, de la 2 luni.
Gabi, si noi am avut un moment la botez, cand n-am mai stiut unde era Tudor. El era bine mersi, dar momentul ala, in care am realizat amandoi ca nu stim unde e, ne-a paralizat. Eu m-am gandit ca o fi alergat dezbracata afara din restaurant,....oricum mi-am facut o mie de ganduri negre intr-un minut.
Olivia, am vazut smecherasul. Zici ca are cu doi ani mai mult.
alice2004 spune:
Neatza tuturor !!
Io-s cam chiauna de cap, de vreo doua zile ma tot bintuie o durere de cap care nu vrea sa ma lase in pace !![]()
Am citit din urma ... am vazut si poze ...
Mitzule, sa iti traiasca fetitza, ca tare-i scumpa !!
Andrei s-a indragostit de ea, ieri a vrut sa vada numai poze cu bebe bebe bebe !!!
Iar voi patru sinteti niste frumosi !!
Anca, ma bucur ca sinteti bine si sa aveti o calatorie minunata in Mexic !! Pupici Biencutei ! 
Olivia, dupa ce am scris mesajul in care ma intrebam ce faceti mi-am amintit ca era simbata cu date-ul ! Bravos ca v-ati simtit bine si voi si Uka !!
Data viitoare sa fie si mai si, adicatelea nu numa film, hehehe !! ![]()
Lia, nu te mai supara atit, deja ti-au raspuns si fetele !! Stai linistita, ca o sa treaca si asta ! Pupici Deei !! 
Carmen, felicitari pentru Ionu !! 
Roberta, sanatate lui Mateiu !
Si felicitari pentru excursia cea reusita !! 
Azi dimi parca si Andrei avea nasul usor infundat, chiar s-a tot frichinit in pat ca nu prea putea respira cum trebuie, dar nu cred ca il mai pot tine in casa inca o zi, macar ca azi nu prea mai bate vintul !! Asa ca am vorbit cu baietii si se pare ca vor da o tura de bloc pe la doishpe, ca a si nins oleaca azi noapte si trebuie neaparat ca gizmoul sa calce neshte zapada sub picioare ! Sper sa fie bine toate !!
Cristalina, haha, am citit ieri mesajul culinarist (mi-a placut treaba cu bug-ul lu john !!) ... acu sanatoasa sa fii, mama, ca ele kilele dispar usor dupa, ca o sa alergi dupa doua nazdravane, nu una !! 
Am mai pus neste poze facute ieri, cu cea mai noua pasiune a lu fii-miu - pictura !! Si mai sint si citeva filmutele noi la linkul respectiv !
va doresc o zi minunata cu mult soare si trebi putine pe la joburi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
ALICE, pupam pictorul! Eu inca nu am indraznit sa-l las pe Matei cu acuarele, ca sunt sigura ca ar picta toata casa.
Am uitat sa mentionez ce bine e sa pleci in week-end cu cumnatii care nu au copii
.Matei nu s-a dezlipit de ei (dar si ei sunt topiti dupa el), spunea ca el e Iedul, cumnata mea Doamna Capra si fratele lui Petro - Lupul, si iesea cate o joaca de nu mai putea sa respire de ras copilul meu. Cand am ajuns la Manastirea Neamt, Matei voia sa iasa cu cumnata mea si o doamna spune sotului-"sa lasam puiul mic sa iasa", iar Matei foarte serios:"Doamna tanti (
), eu sunt ied, nu pui".
alice2004 spune:
Hahaa, Roberta, faina faza cu iedul !!! 
Sa stii ca si eu am avut o stringere de inima sa le dau acuarelele, dar am pus pe jos o musama mai veche si le-am dat separat fiecaruia un castronel cu apa si spre surprinderea mea, s-au jucat foarte frumos si linistit fiecare cu foile lui ! Asta pina ce se murdarea apa si Andrei lua tacticos castronelul lui si il varsa pe tot in al verisoara-sii !!! Si vreau sa spun ca picta doar cu negru si albastru !!
A mai fost un episod mititel de scuturat pensula si mi-a fost frica sa nu pateze peretii, dar nu a fost nici o problema !
Acum cere mereu culorile si pensulele si se aseaza frumos pe pernuta lui si deseneaza ... mai mare dragul e sa il vezi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Pentru inceput o mentiune speciala pentru Uka de Kim - poza de vedeta, ce mai! 
Mitzu - felicitari pentru botez - ma duc sa vad daca reusesc sa vizionez si pozele!
Cristalina - ceva culinare pentru azi?? ![]()
Polux - eu abia acum m-am prins ce "alergaturi" faceti voi prin casa
- mult succes! Eu inca nu am demarat actiunea, dar primul pas l-am facut - programarea la dr. pentru control, analize, sfaturi etc....
Roxi - am uitat sa-ti spun - simbata am facut cheesecake dupa reteta ta si a iesit beton - s-a terminat cu totul duminica si pina si soacrei i-a placut...
Anca - i-am mai urat Biei sanatate si la alt subiect, dar o fac si acum. Felicitari pentru vacanta in Mexic si petrecere frumoasa!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roberta04
GABRIELA- ce misto suna "pina si soacrei i-a placut.."
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
kro spune:
Buna gagici !
Vin si eu cu o intrebare: am fost invitate la vaccin pt. maine
, dar pitica are oarece probleme cu burtica (acuza dureri, face mai des si mai moale)... Am vorbit cu asistenta medicului de familie si a zis ca daca nu e racita pot sa o duc la vaccinat, burtica nu e o problema ... dar nu stiu, parca am o retinere...Voi ce a-ti face ? A-ti amana vaccinul ?
Gabi sau Roxana ...vreau si eu reteta de cheesecake, pls ... Am o cutie cu mascarpone in frigi si parca nu as face iar tiramisu ...
Sanatate bolnaviorilor si pupici protagonistilor din poze, le-am vazut pe toate, nu am ratat nici una ![]()
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
Caro, eu stiam ca problemele cu vaccinul apar doar in cazul in care copilul are temperatura ... acum, pentru linistea ta, amina eventual pentru saptamina viitoare vaccinul, ca nu o fi foc ! Pupici Alessiei, sa treaca burtica !! 
Si ma inscriu si eu ca doritoare de reteta de cheesecake !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete