Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Liliana tu lasa probleme existentiale...treci la treaba..o sa-i iubesti .."diferit si la fel"
Asta cu biletele mai ieftine dus intors..nu am priceput cum este posibil!![]()
Vazut o papusica botezata! Sa va traiasca!!!
Daca tot se poarta smecherii...am si io unul
:
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album16&id=2ani5luni_010
Dorsilia spune:
la medic n-am sunat, cand am mai sunat acum vreo 3 saptamani ne-a dat o retete si ne-a spus ca de cate ori avem afte s-o preparam la farmaCIE si sa le badijonam gura, si la cea mica si la dani daca au probleme
roberta04 spune:
MITZURA, sa traiasca micuta crestina! E asa de frumoasa!
OLIVIA, e tare shmecherul de Uka, pare asa mare in echipamentul asta!
Si ai dreptate, m-a suparat tare Petro la munte, l-am prins fumand pe ascuns, dar nu ma mai consum, el zice ca a fost o ratacire, dar eu sunt convinsa ca mai fumeaza. Oricum, in casa nu are ce cauta cu tigari, eu nu am mai fumat deloc si e pacat sa revin.
carmenp spune:
la multi ani, mama lu` roxy!
philip, ma omori cu peisajele tale, pupam pupi, gorodica visatoarea, plimbaretii de la ieshi (super aia cu caru`;))), pe uka smecheru` si nu in ultimu` rind pe mitzu si printesa ei (taare frumosi mai sunteti cu totii!)
lioo, sanatate muulta andreei
la fel si lui stefi`
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
AncaMaria spune:
Salut Gagici!
De cand nu am mai intrat vad ca s-au intamplat multe...
Felicitari pako pentru dolofanicul Liviu!
Sa creasca mare si sa fie sanatos! 
Felicitari si Liei pentru surioara lui Danut (spre rusinea mea nu-i stiu numele :((
Mai aveam un pic si nastea si cristalina si pierdeam faza :))
In rest sper ca toata lumea e bine... noi am fost bolnavi cam tot timpul, pe rand ca asa se poarta.. Bianca a scapat cu bine de tuse dupa tura de 10 zile de antibiotic, dar apoi a luat un virus la stomac, prima data cand face asa ceva (si ea si noi), de nu mai zic ca am spalat toate asternuturile din casa si vreo 10 masini de haine intr-o zi... plus stare de moleseala si tot tacamu... acum suntem bine dar ea mananca foarte prost, si eu sunt f. stresata pe tema asta... cred ca a slabit vreo 2 kile nici nu am acut curaj sa o cantaresc.. dar o simt cand o ridic in brate..
Am reusit sa cumparam bilete pentru vacanta, vom merge in Mexic in februarie si de abia astept, dupa atata munca la servici si boala acasa..
Liliana, am inteles ca vine Adeluta, bravo ca ati reusit, cred ca esti in culmea fericirii 
Cam atat sper sa mai apuc intra zilele astea.. va pupacesc cu tot cu piticlonti 
philip spune:
multam mult de urari, maine plec. si multumim de complimente...
am vazut poze, am sa mentionez pescarusul papadiei la inceput pt ca vreau sa-i spun ca e o dolofana simpatica, se pare ca pescarusul s-a metamorfozat. frumoase si surioara si mamica
roberta, sunteti niste frumosi si o familie fericita
tzucureii mai daunazi, am uitat sa-i complimentez...o fac acum
maria de la iasi, mai zi-ne ceva perle ioana
botezul marei care e delicioasa si cand credeam ca nu mai e poza sa ma incante mai mult, am vazut-o in rochita aia adorabila. frumoasa nici nu ma mir ca e la ce parinti are
anca, bine ai venit si vacanta superba in mx
liliana, ma bucur tare mult pt bilete si abia astept sa ne povesteti pe aici de ce si cum face adelutza
rox, am uitat sa zic, pat e inalt si bine dezvoltat, baietel nu gluma, numai pupi-i pirpiriu pe aici
la multi ani adema!!!! sanatate si fericire
sanatate micutel deea si poze cand s-or mai linisti apele. te rugam, lia
asemeni felicia, poate i se face mila lui tati si intra el sa va arate lumii
va pupam pe toti
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata
am reusit sa vad poze tare frumoase, mentiune speciala pentru Mara care e o dulce si am fost in extaz ca nu a bagat copilul in apa....urmatorul il botez la Sibiu, am zis!
si pentru "carul cu boi"....Robi ati fost super faini.
multumesc pentru urarile adresate mamei mele, le-am transmis pe toate
si mama va multumeste mult.
vazut si Uka smecherul de San Francisco, e tare cool! Olivia imi pare bine ca macar ati reusit sa mergeti la film...si ca escapada a fost un succes. dea domnul sa se tot repete!
Anca uuuuff bine ca sunteti ok acum! cand plecati in vacanta? cat stati? Olivia parca ziceai si tu ceva de o croaziera...ce se mai aude cu ea?
Andreea de pupi, drum bun si distractie placuta in Florida, precis vei avea timp si de vizitat ceva.
o zi frumoasa tuturor!
Adema spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet tuturor pentru urari!
Am citit vestea cea buna despre pako! Bun venit pe lume micutului Liviu! Sa aibe o viata senina si frumoasa!
mitzura, v-am admirat pozele de la botezul Printesei! Este o scumpa! Sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti!
Lia, cauta in farmacii "PlantaGingival", produs de PlantExtract. Este foarte bun contra aftelor!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Multumim frumos de vizionari!
ANCA, bine ca sunteti mai bine si vacanta placuta in Mexic! Sa vii cu poze!
ANDREEA (P), am uitat sa-ti urez drum bun si tie si sa incerci sa te si relaxezi in Florida!
La noi e frig, frig, dimineata erau -9 grade, am iesit 5 minute sa cumpar ceva si am inghetat, asa ca azi suntem consemnati la domiciliu, mai ales ca ieri l-am tinut sub observatie pe Matei, care a fost cam apatic si la un moment dat mi s-a parut cam caldut. O lingurita de Nurofen si o vit.C vad ca au rezolvat pe moment problemele, dar vreau sa previn o raceala.
Eu am devenit un pic paranoica in legatura cu viroza asta care bantuie, se manifesta tare urat, nepotica mea a avut, a luat-o si sora mea si erau sa ajunga in spital 
Eu profit ca Matei se uita cuminte la desene si fac ceva de papa, apoi am zi de relaxare, ca e sarbatoare si nu fac nimic.
O zi buna!