Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 21
romana spune:
Claudya: Iti doresc sanatate, sa te refaci repede si sa ajungi cit mai curind acasa la Emma.
Cristie e iar racit de o saptamina. Marti si miercuri l-am dus la gradi ca am vazut ca era mai bine. De saptamina trecuta de joi pina luni saptamina asta l-am tinut acasa. Joi a fost vazut de peediatra noastra care trebuia sa-i dea vaccinul de antihepatita A, dar l-am aminat. I-am vaccinat doar pe Alin ( cel de doi ani jumate) si pe Maria (ROR). La noi se fac vaccinurile en-gros, daca tot trebuie sa vina pediatra acasa macar sa-i intepe pe toti.
Marti si miercuri a fost la gradi, iar azi si miine iar nu merge, cica are bronsita. Nu are febra, nu prea tuseste, nasul ii curge mai rar.
Marti am vorbit cu domnisoara cu care face logopedie. Concluzia e ca din cauza ca e copilul cel mare intre atitia frati mai mici, Cristi are nevoie de mult mai multa atentie. Ca e si un pic gelos ca el vine la gradi si eu stau cu Alin si Maria.
Parerea mea e ca nu neaparat din partea mea simte nevoia de mai multa atentie, ca eu oricum sint cu toti copiii nonstop, eu le fac si le dau de mincare, eu ii spal, eu ii soct afara, eu le fac educatie. El de la sotul are nevoie de mai multa atentie. Asta e un pic mai greu avind in vedere programul lui de lucru.
Doamne cum a ajuns societatea din ziua de azi. Parintii sint toata ziua la servici , copiii si-ar dori sa petreaca mai mult timp cuparintii, iar ziua are numai 24 de ore.
Nu stiu cum o sa fie cind merg si eu la servici deoarece eu trebuie sa fiu la program la ora 7, asa ca in mod sigur ii las dormind.
Ma gindeam sa merg doar eu cu Cristi undeva, la teatru sau la un loc de joaca, dupa ce se face bine.
In rest... ce sa va mai spun. Am o oboseala permanenta in mine de-mi vine sa-mi iau "concediu de acasa" si sa merg nici eu nu stiu unde.
Incerc sa citesc zilnic ce scrieti dar de scris nu prea imi iese, nu imi ajunge timpul.
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Doinna Cum a fost la operatie? Sinteti bine?
Romana si cei trei pitici.
nma spune:
La multi ani! Sa dea DD sa aveti o primavara asa cum va doriti!
imi cer scuze caci am scris prina azi si am uitat ca suntem in prima zi a lui martisor. Sper ca ati primit toate martisoare frumoase.
Pentru ca nu pot trimite martisoare ofer la fiecare cate o
De dimineata am profitat ca a plecat sefu si am postat rapid ceva asa ca m-a luat valul. Acum profit caci Alex inca doarme, s-a culcat foarte tarziu. Il mai las putin apoi il trezesc caci e asa de frumos afara si poate ne jucam cu mingea. Pe la ora 18 trebuie sa dau o fuga la medicul ginecolog si acolo dureaza cateva ore pana intri chiar daca e privat si ai programare.
Va pup.
15+ 21.07.2003
crisotexa spune:
La multi ani de martisor!!! He, he, vad ca suntem inca in 1 martie...
Io deschid PC-ul dimineata cu gandul ca o-i fura io 5 minute de intrat pe net. Ete cucu... timp neam. Nu aveam io vreme la un copil+catel daramite la doi copii.
Claudya, sanatate multa. Sa stii ca o prietena buna de-a mea a facut aceeasi operatie in Spania (acum trei luni), gravida fiind in luna a 8-a si acum e foarte bine.
Cu pipi-ul suntem inca in proces de acomodare. Sincera sa fiu nu as renunta la a-l incerca sa-l dezvat de pampers noaptea pentru ca se ocupa Petru de asta , la vara in concedii la mare si munte nu o sa am chef nici atat, plus ca el bea foarte multa apa (incerc din rasputeri sa ii dau cat mai putina) si probabil imi va fi la fel de greu si la anul. Mi-a zis fina-mea ca la grupa mare a fiicei ei (la gradi) e un baietel care face pipi in pat si rad toti copii de el.... Tare n-as vrea sa ajunga asa. Vad ca acum s-a redus la 3 pipi-uri pe noapte. Oricum mai astept sa-mi impartasiti experientele.
Imi pare tare rau ca nu pot sa ma ocup de Tudor mai mult si sta destul la desene animate. Sunt in faza in care era Cornelia anul trecut .
Astazi a venit mama la mine si sta 2 saptamani (pana la botezul lui Rares) asa ca "hoinarit" scrie pe mine. Daca nu ma vedeti pe aici poate ma intalniti in oras .
Ioana, iti doresc sa ai parte de multa fericire in noua casa.
Si ca sa le incuraj pe gravidutze, puiul meu e tare cuminte, ma lasa sa dorm noaptea....
Pupa Crisa
romana_74 spune:
LA MULTI ANI si va doresc sa aveti o primavara frumoasa afara si in suflete!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Claudya spune:
Sunt inca la spital.Imediat dupa ce v-am scris am avut o cadere de calciu.N-am avut simptome asa de nasoale,insa incepuse sa-mi amorteasca mainile,fata.Asa ca m-au pus toata noaptea pe perfuzii cu calciu.Dimineata mi le-au scos si au continuat sa-mi ia sange de 2 ori pe zi ca sa vada cum stau.La un moment dat era chiar bine nivelul de calciu,insa a cam scazut din nou azi,asa ca ma tin inca sub observatie ,pana spun ei,se stabilizeaza nivelul calciului in organism."Nivelul"moral nu mi-a scazut inca,pt. ca spun ei,e normal sa se intample asta.Si sa va spun una pe care eu n-am sctiut-o si cred ca nici voi.Inainte de operatie am fost ingrijorata ca daca imi vor scoate tiroida,vor fi scoase si paratiroidele,care-s lipite pe tiroida si sunt glandele responsabile cu calciul din organism.Si ca dupa ce ca voi depinde de pastiluta de ditoida,voi depinde si de calciu.In fine,dar daca asta trebuia,asta am facut.Dupa operatie mi-au spus insa ca paratiroidele l-eau implantat la loc in muschiul gatului si ca ia ceva vreme pana vor incepe sa lucreze singure din nou,cateva zile,o saptamana,poate si mai bine,depinde de caz.Cam asta e...deci nu pot sa fiu decat optimista.Altfel,acum ma simt bine si poate maine sunt acasa.Si daca n-as avea acul asta nemernic in mana,inca din ziua operatiei(just in case ca am nevoie de calciu),care face sa ma doara mana intr-un mare fel,de-mi vine sa dau pumni in fata la toti.....as mai sta aici inca o saptamana.Glumesc!
Obosesc repede,asa ca va las....
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
In primul rand, Claudya insanatosire grabnica !
Dragutul de Matei a oprit frigiderul aseara si eu dimineata am vazut ca untul era moale dar cei doi neuroni necesari nu se trezisera inca sa imi spuna ca e ceva in neregula. Asa ca acum am de aruncat o gramada de mancare si n-am nici un chef.
Dana- visul nostru este sa fim consultanti si sa luam contracte 10 luni pe an si 2 luni, in vacanta scolara, sa ne plimbam lulea prin lume. Stiu ca suna oleaca absurd si cu exagerare indraznet, dar am trecut un ocean pentru el asa ca o sa ne straduim sa il indeplinim. Din pacate anul asta o sa lucrez in vacanta scolara pentru ca am semnat contract pe un an, dar poate la anul...
Noi am tras o minunata portie de gripa prescurtata - toate simptomele de gripa inghesuite in doua zile. Acum copiii sunt bine, Matei se incapataneaza insa sa ramana in partidul mucilor verzi, iar eu behai ca doi magari.
Vorbeam data trecuta despre pipi pe pereti - problema este tocmai ca a invatat de la taica'su si insista sa il imite si la directionat jetul, doar ca rabdarea e scurta si uneori cred ca se si distreaza improscand.
In materie de pampers de noapte, Matei a renuntat din proprie initiativa - oricum se scula sa se duca la baie asa ca era mai simplu sa dea jos doar nadragii - a declarat ca "e baiat mare". Baiat mare, dar a botezat salteaua de cateva ori.
pe curand,
madishor
martta spune:
Claudya: eu spun ca ai avut mare noroc pt ca ai descoperit problema. Sunt convinsa de faptul ca, f.curand, te vei simti f.bine. Eu zic ca perioada cea mai dificila a trecut, cea de la aflarea diagnosticului si pana la operatie, inclusiv.
Legat de analize si control de rutimna...Am sesizat ca, de ceva vreme, se duce o campanie legata de testul Papanicolau si depistarea precoce a unui eventual cancer uterin.
Voi stiti ca eu sunt patita. Am depistat ca am displazie cervicala gradul III-IV,in urma unei biopsii, iar testul Papanicolau daduse un rezultat eronat, in limite normale.
Nu-mi place sa dau sfaturi, dar eu cred ca e bine sa mergem cel putin de 2 ori/an la controlul de rutina si sa facem si analizele recomandate.
In ceea ce priveste somnul lui Vladut, am aceeasi problema ca si Kehleyr, numai ca la noi a debutat de cateva luni, precoce. Eu imi reprosez si faptul ca l-am mutat pe Vladut in camera lui cam tarziu.
Cornelia: voi cum ati depasit momentul?
Romana: tu te-ai confruntat cu problema asta legata de somn?
Andra: am scos caruciorul sport de la naftalina pt teste
Multa sanatate celor bolnaviori!
...inca ceva!
Am uitat sa va spun ca m-a impresionat, ieri, cand Vladut i-a dat Alexiei pt prima data martisor. Imi pare rau ca n-am filmat faza. Le incurajez si eu pe cele care au doar un copil, inca! E minunat cu 2!
Pupici voinici!
Andra_ spune:
Buna fetele,
desi va citesc aproape non-stop, eu mare lucru nu fac asa ca nu prea am povesti noi.
Martta - si eu imi tot propun sa-l filmez pe Luca in diverse ipostaze, chiar cotidiene, dar mereu uit si uite-asa imi dau seama ca deja am uitat cum era cind ii faceam baie la 6 luni, cum se joaca singurel prin casa sau cum se converseaza fr. serios cu prietenii lui veniti in vizita. Si cind ma gindesc cit am dat pe camera, aparat foto, fire, adaptoare, acumulatori...
Romana - pai implica-l pe sotul tau in viata lui Cristi mai mult, oricum la virsta asta stiu ca incepe la copii identificarea cu parintele de acelasi sex, e normal acum sa inceapa si baietii nostri sa se desprinda de noi si sa isi gaseasca preocupari comune cu tatii lor...Atit cit e acasa, orice barbat poate face diverse impreuna cu fi-su, de la constructii cu piesele de lego, la "reparat" diverse (chiar daca n-au nevoie de reparatii ), cumparaturi, mers in parc etc. La mine ca si la Crisa, partea buna cu sarcina si problemele este ca Dani isi petrece mai mult timp cu Luca, si sint fr. incintati amindoi. Pina acum lucrurile au fost prin casa, dar acum ca se incalzeste abia astept sa le fac vint afara sa-si mai consume din energie (amindoi )
Pojo - pai daca va trebuie mai multi bani ptr o locuinta in Bucuresti si ptr a-l aduce pe Flaviu linga voi, eu cred ca ar fi bine daca sotul si-ar schimba jobul si astfel ar cistiga si mai bine...Zic si eu, ca noi sintem in situatia in care desi cistigam bine amindoi (zic eu), nu prea putem sa ne atingem de nici un credit, fiind platiti pe microintreprindere si avind pe cartea de munca pina-n 4 milioane net...
Bobi - da, mi-am schimbat si eu masina la inceputul lui decembrie, ca aveam mari probleme cu Fiatul meu. Acum am o Toyota corolla de care sint fr. incintata, dar, bineinteles, dupa ce am luat-o, am reusit sa reparam si Fiatul, si acum ne tot gindim ca mai bine mai asteptam...Dupa ce avusesem probleme cu masina veche din februarie, l-am bagat de citeva ori in service, i-am schimbat ambreiaj si nu-mai-stiu-ce, degeaba...bani aruncati girla. In final, dupa ce am luat noua masina, i-am schimbat si fisele (whatever that means) si cu 1 milion jumate masina s-a reparat si merge ca unsa
Sa va povestesc si eu putin despre Luca, care incepe sa fie impacat cu gindul fratiorului, acum citeva zile a zis cineva "mami are burta mare", l-a care el i-a replicat "nu, n-are burta, il are pe fratiorul meu in burtica, de-aia e asa mare" ...Si spune despre diverse jucarii, haine, ca nu la mai dam Arianei (verisoara lui care are 10 luni), le pastram ptr fratiorul lui. Dar, evident, jucariile lui "nu sint ptr fratiorul meu, ca el o sa fie bebe mic, si nu stie sa se joace cu ele".
pup u,
Andra (AMR 10)
amik spune:
andra, bucura-te de toyoya corolla, sa o stapaniti sanatosi! cica e o super masina ca fiabilitate in timp si, mai umbla vorba prin targ, ca nu exista corolle stricate!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
gio spune:
la multi ani fetele! sa aveti o primavara frumoasa!
ma bucur sa vad subiectul nostru animat iarasi!
acum scriu pe scurt dar revin, curand!
pupici
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica