Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Insanatosire grabnica Claudya!

Nu am citit ultimele postari. Vroima sa ii spun Danei ca faza cea mai rea a sindromului "fratele mai mare" s-a manifestat exact la 7-8 luni ale lui Stefan.

Sunt in mare viteza. Am fugit la gradi, sa nu ramana fata ultima.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Claudia: ma bucur ca esti bine. insanatosire rapida.
Dana: ok
Crisa: mie pediatrul mi-a zis sa incerc sa nu ii mai dau lichide dupa ora 18.
scriu cu o mana, cu plodul mic in brate
fug putin la plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Claudia, multa sanatate !

Andra, nu am incercat. O sa incerc, daca nu reusesc cu tratamentul asta. Ma bucuram ca ne-a redus din doze la jumatate, dar se pare ca nu e "pregatita" inca. Cum i-am redus din puf-uri, imediat a inceput sa tuseasca... Sanatate lui Luca siiti tin pumnii.:)

Nma, si a mea are mereu cate ceva inchipuit... Sunt si eu smechera. Te doare piciorul ? Ce pacaaaat... inseamna ca nu mai putem merge la plimbare. Imediat ii trec toate durerile.:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sofia tocmai a urlat cat a urlat pentru ca am vrut sa o culcam. Acum ne-am consolat cu ideea ca ea nu vrea sa doarma si sta cu barbata-miu in sufragerie si gangureste. Fetele astea parca-s cu Duracell .

Cornelia: ok. Daca la mine asta e faza cea mai rea e bine...

Aditzu: ce serbare aveti voi acum?

Crisa: eu nu am sculat-o pe Stefania niciodata noaptea pentru pipi. E drept ca ea abia de vreo 2 luni doarme si noaptea in chiloti si mai avem accidente, cam 1 data la 2 saptamani. Pur si simplu am asteptat pana cand nu mai prea uda noaptea pampersul. Nu prea bea ea lichide seara, o pun la pipi chiar inainte de somn si o culc cu paturele absorbante dedesubt. Si nu am facut mare tragedie daca au mai fost accidente. Ea rezista cele 10 ore de somn de noapte fara sa se trezeasca pentru pipi... Nu il mai stresa pe Tudor, ia-o mai usor, eventual fa o pauza de la dezvat de vreo 2 saptamani...

Pitzinuca: una din aia mare 4x4. Abia incep sa imi dau seama unde incepe si unde se termina iar de parcare nici nu poate fi vorba... dar avem in sfarsit loc de bagaje .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kehleyr imi pare rau ca sofia iti face probleme. Alex nu a avut pana la 2 ani decat 8 nopti fara sa se trezeasca. Acum e bine, doarme toata noaptea. Exceptie cand e bolnav. Sper ca bb din burtica isi va regla somnul mai repede.
Aditzu, Magda se pare ca incerca sa ma faca sa stau cu el caci a doua zi nu mai avea nimic. Ciudat este ca acum ma doare pe mine tare un picior. Se pare ca s-a intins un tendon si nu stiu ce sa-I mai fac. Cu masaj nu trece. O sa trebuiasca sa iau ceva unguent caci durerea persista de ieri.
Sper ca alex sa nu imi mai faca asa ceva caci sincer nu steam ce sa mai cred. De vreo trei eri era sa chem un taxi sa mergem la spital. Plangea o tura buna cu lacrimi de crocodile, dar dupa un timp uita si mergea normal. Schiopata doar cand stia ca il vad.
la alex la gradi nu se face serbare de 8 martie. Imi pare rau. In schimb a luat ieri o bulina rosie caci a stiut o poezie.
Crisa si eu ma gandesc ca stresati copilul. Mie mi-a spus dadaca ca trebuie sa ii fac program lui alex pt pisu ca face prea rar si mult. Copilul face absolute normal, dar cateva zile la rand ea l-a batut la cap sa faca imediat ce s-a trezit si drept urmare copilul s-a abtinut ore bune ca sa o enerveze. I-am spus sa il lase in pace si nu au mai fost probleme.
Ieri alex ne-a facut o surpriza: a facut pisu in patut. El inca doarme in patut pana la vara cand va trebui sa il cedeze. S-a scuzat ca nu e el de vina ci pisu ca a venit mai repede si el dormea. De fapt el consuma multe lichide si seara chiar exagerase. Nu a mai facut cam de mult in pat si ii era tare rusine, desi noi nu il certam. Se pare ca eu am avut noroc caci s-a dezvatat repede se scutece si perioada cu scapari a durat relative putin. Am un vecin mai mare cu 5 luni ca alex si el se scapa si la gradi la somnul de pranz. Mamica lui banuieste ca educatoarea e cam dura cu el si face de frica.

15+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

la multi ani, doamnelor!

mi-a sarit in ochi - ca unei maniace, care este!- 4x4!!! sa o stapanesti sanatoasa, dana! e a ta, adica mergi tu cu ea? super! da-mi si mie impresii

azi eu sunt acasa, ne-au dat liber ori de 1, ori de 8. am ales azi.

sunt intr-o agitatie mare sa fac piata, mancare, aspirat, praf, schimbat paturi, bagat la spalat!deja nu mai pot de spate si e de-abia 10!!!
i-am promis alexandrei ca o iau la pranz de la gradinita si vreau sa ma tin de promisiune onorabil- adica sa si aiba cupilul ce manca atunci cand vine!

o primavara si o viata superbe va doresc!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Kehleyr - avem serbare pentru 8 Martie , repeta copii toata ziua la gradi plus ca fac diverse chestii , banuiesc eu . Irina a vrut sa luam ieri acasa plansa care a lucrat-o si i-a spus educatoarea ca nu se poate e surpriza pt mami.
Se pare ca visele noastre de munte s-au cam spulberat, ieri Irina a venit cu mucisori de la gradi si azi de dimineata era si mai nasol. Bineteles ca am inceput sa-i pun picaturi si i-am dat Mucosin si Nurofen, dar nu cred ca sunt sanse sa-i treaca prea repede. Ma gandeam eu ca nu rezista mult sanatoasa, luni de dimineata la gradi am vazut o fetitza in grupa la Irina super racita, tusea, ii curgeau ochii , nasul, era vai de ea, nu stiu cum au putut parintii aia s-o trimita asa la gradi. Nu zic nu, si eu am trimis-o pe Irina azi cu ceva mucisori dar nu e nici pe departe asa nasol cum era fetitza aia.

Crisa- si noi am renuntat la pampers cand am constatat ca se trezea cu el uscat, niciodata n-am trezit copilu noaptea s-o pun pe olita.

PA Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

La multi ani dragele mele, sa aveti o primavara superba!
va pup cu drag!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

La multi ani fetelor, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa aveti o primavara frumoasa, alaturi de cei dragi!

CLAUDYA - ma bucur ca esti optimista si ai trecut cu bine peste hopul asta!

Madi si Mariuca

PS: eu mai am azi si maine cursuri si apoi termin cu ajunsul la 10 seara acasa, dar promit ca saptamana viitoare recuperez si cu cititul si cu scrisul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

LA MULTI ANI FRUMOASELEOR!O RPIMAVARA DULCE DULCE DULCE....

Dana nu ma supar ca spui, si eu gandesc uneori ca nu ne mai asezam o data... insa problema unui imprumut este delicata pentru ca de facut il faci, dar tb sa fii sigura ca il si poti returna atata timp cat ceea ce cumperi si stai in el... nu e de fapt a ta pana nu o platesti! Problema a fost si ca schimband job-ul iti tb pt imprumut cel putin 3 luni de munca in noua locatie... goana asta dupa un ban mai bun iti intoarce multe peste cap!
Noi am cautat casa si cam asta am vrea dar poate ca o sa lasam din pretentii si o sa stam la bloc... dar si pt asta nu pot lua orice. Tb sa-mi aduc socrii in Bucuresti, evident intr-o garsoniera dar... toate astea nu sunt deloc usor de integrat!
Norocul meu este ca ai mei sunt bunici foarte buni si din punct de vedere al potentialului intelectual cat si al comportamentului ... numai ca asta nu inlocuieste dragostea noastra! Stiu ca ii lipsim dar mai stiu ca o data adus aici la bloc va fi greu si foarte greu pentru el... incat uneori ma gandesc "Doamne cum e mai bine?!" Evident ca unui copil ii este bine langa parinti, de aceea vreau sa il aduc dar nu oricum ....
Sper ca Ovidu sa nu doreasca un alt job prea curand desi vad ca ofertele de project manager sunt ultima gaselnita ...

Oricum in sf lui martie cand o sa stau cu Flaviu doua saptamani , ma gandesc ca poate il aduc in w/end in Bucuresti si poate iesim cu copii daca doriti si voi asta...

Va doresc numai bine!

Mergi la inceput