Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
Magdone spune:
Fetelor, operatia Claudiei a decurs foarte bine, ea se simte f bine, e inca in spital, dar maine s-ar putea sa-i dea drumul acasa.
I-am transmis toate gandurile voastre bune.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Claudya spune:
Si nu imi vine sa cred nici mie ca,plimbandu-ma pe holul spitalului,am descoperit o camera de asteptare,cred,care are si internet,dupa cum vedeti.Mai are jucarii pt. copii,un pian,un televizor imens,o combina muzicala....trai,nene.Daca nu m-as misca ca un robotel si nu as avea durerea la gat,m-as simti chiar prea alintata aici.Zau daca nu te faci bine numai fiind aici si lasandu-te in grija peronalului de aici.Si sa nu va imaginati ca am scos din buzunar vrun banut sau orice altceva.
Sa va spun despre mine.Saptamana trecuta am trecut prin emotii,insa cu o zi inainte ,nu stiu cum,dar parca cineva mi-a luat toata aceasta teama si abia asteptam sa se termine odata.Asa ca am venit la spital fara nici o teama si cu curaj,cu convingerea ca asta trebuie sa fac.La ora 6 fix am fost aici si la ora 8 a inceput operatia asa cum au si spus...nici un minut mai tarziu sau mai devreme.Fiecare are treaba lui bine stabilita si toti se invarteau pe langa mine ca furnicile,pana cand mi-au pus "masca de oxigen"(asa mi-au zis ei) si am adormit subit.M-am trezit la camera de reanimare,la 10 fara un sfert,apoi am fost dusa in camera.Mi-au spus ca totul a decurs fosrte bine.Nu a fost nevoie sa-mi puna "drain"-urile,pt. ca mi-au spus ca nu am sangerat aproape deloc.Operatia se pare ca nu e mai mare de 5-6 cm.dupa pansamentul pe care-l am.Acum insa imi iau sange la fiecare 8 ore si-mi urmaresc nivelul de calciu din sange.Mi-au spus ca la ultima analiza a iesit putin scazut si ca hotarasc la analiza urmatoare daca imi dau supliment de calciu.E adevarat ca imi amortesc varfurile degetelor de la maini si picioare...dar asta spun ei ca e normsl.Eu sunt optimista si daca totul e ok. maine va scriu de acasa.
Emma a fost ieri la mine si a plecat plangand ,pt. ca eu nu am venit cu ea acasa.Azi Emil a venit fara ea,dar am vb. la telefon si stie ca am pansament la mana si la gat ca sa ma "feel better"
Inca ma simt ametita si parca am dat cu sapa,ma misc ca un robotel cu gatu-n pioneze,dar am sa fiu bine ,I promise!!!
Va pup si va tin la curent.
nma spune:
buna dimineata fetelor.
claudia ma bucur ca a decurs bine operatia. sper sa te refaci cat mai repde.
alex al meu fenteaza. ieri a plans 2 ore ca il doare piciorul dreap, iar mai tarziu l-a incurcat cu cel stang si a mai plans inca o tura buna. i-am explicat ca a incurcat picioarele si dupa un timp a plans ca il dor ambele. nu stiu cum sa-mi mia impart timpul. daca incerc sa lucrez seara tarziu el nu se culca caci ma asteapta. cred ca s-a obisnuit cu mine cat am fost in concediu medical caci eram mult timp acasa si nu faceam nimic.
aseara au venit niste prieteni in vizita cu o fetita de varsta lui si nu l-a durut nimic. poate aveti sfaturi.
Kehleyr ti-am trimis si eu un mesaj pt port bebe. nu stiu daca l-ai primit.
sa aveti o zi frumoasa. va pup.
15+ 21.07.2003
romana_74 spune:
CLAUDYA- iti doresc sanatate multa si insanatosire cat mai rapida... ma gandesc la tine! sa stii ca esti curajoasa!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
anamaria spune:
claudya - multa sanatate si sa scapi de pansament si de toate temerile! ma bucur mult cand te vad asa de optimista!
crisa - mai, eu zic ca il cam stresati pe tudor cu pamersul ala - parerea mea.... no offense!
daca zici ca face de 7 ori/ noapte, din care 3-4 treziri pt stat pe olitza si inca pe-atatea din cauza ca s-a udat/ trebuie schimbat.... il chiuni inutil, mai lasa-l pana cand se va simti el singur pregatit pentru asta!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Kehleyr spune:
Anamaria, daca nu te superi, portbebe-ul i-l voi dai lui nma pentru ca e mai simplu si e mamica de aici de-a noastra . Nma, in clipa asta il am la tara, cum il aduc in Bucuresti iti dau un PM si vedem cum facem sa ne intalnim.
Claudya, ce ma bucur ca ne dai vesti . Foarte bine ca esti optimista si increzatoare, o sa vezi ca o sa fie totul bine .
Madishor, de ce iti faci afacere pe cont propriu? Asta ti-ai dorit de la inceput sau pur si simplu nu esti multumita de job? Pentru mine oamenii care au acest curaj - si tu mai esti si in strainatate - fac parte din alta specie . Eu sunt salariatul vesnic. Nu ma plang, adica asta imi doresc si mi se potriveste, dar tot va admir pe voi astia pe care va mananca degetele sa fiti pe cont propriu...
Pufulet, pana la urma cum s-a rezolvat cu fetele tale?
Din ciclul momentele mele favorite cu Sofia, in ordine inversa:
3. Cand stranuta cu mancarea in gura si o imprastie toata pe bluza mea abia imbracata.
2. Cand are muci la nas - multi, cum are acum - si se freaca la ochi cu mainile fara ca eu sa o pot opri ceea ce intinde mucii pe toata fata in eventual si in par
1 (cu coronita) Trezirile noaptea cand ma plesneste peste maini ca nu vrea suzeta iar eu am ochii lipiti de somn si ea urla si urla si eventual ii numara taica-su (care are mai multa rabdare) vreo 30 de elefanti de pare ca adoarme si dup-aia cum o lasi jos parca a inghitit-o sarpele.
Am uitat cum e cu bebe. Mi se pare tare rea, adica tare cu personalitate, vorba lui Serban, in 15 ani ne bate de ne strica...
What if this is as good as it gets?...
aditzu spune:
Buna Fetele,
Subscriu si eu la scrisoarea pentru Gaby:
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
6 - magda(alexandrueduard)
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta
17 - Andra_
18 – pitzinuca
19 – pufulet
20 - crisa.
21 - Aditzu
nma - daca durerea persista du-l la doctor. Varul Irinei care are 3 ani a avut asa ceva, nu mai stiu cum se numeste. Se poate ca dupa raceala virusul sa se localizeze la una din incheieturi si sa dea durere. Vara mea s-a dus cu el la spital unde i-a facut analize , i-a dat un antiinflamator si antibiotic si l-a trimis acasa. Nu e grav dar se poate intampla.
Claudya - ma bucur ca ne dai vesti, iti doresc sanatate multa si insanatosire cat mai rapida.
Irina repeta de zor la gradi, au pe 2 Martie serbare si sunt in focuri. Bineteles ca nu vrea sa-mi zica acasa nici o poezie si nici un cantecel de la serbare asa ca o sa fie surpriza. Sambata vrem sa ne ducem pana la Predeal ca n-am ajuns deloc la munte iarna asta, ba a fost copilu bolnav ba am avut alte treburi. Sa speram ca de data asta reusim.
Ieri mi-a fost laudat copilu la gradi ca a fost singura care a inteles cerinta din prima si a facut corect, binenteles ca eu stiam ca am copil super destept , dar cand il mai lauda si altii creste inima in mine. In fine, tot chestii din alea de gen grupat diverse obiecte si desenat cu diverse culori pe plansa sau asa cred eu, fapt e ca le-a uimit pe educatoare.
Pupici, Adi
alexandrueduard spune:
Salutare fetelor!
In primul rand vreau sa-i transmit Claudiei sanatate cat cuprinde si refacere rapida.
Noi suntem bine. Alex merge bine cu gradinita. Au si ei repetitii pt serbarea de pe 8 martie, care este o surpriza. Le-au spus educatoarele sa o tina secret, dar, normal ca unii s-au mai scapat pe acasa.
Dana: imi amintesc si eu noptile nedormite. Sper ca perioada sa fie scurta, pt ca la mine a durat pana la 2 ani jumate.
Nma: Alex chiar si-a scrantit piciorul la gradi intr-o zi, dar nu rau, desi vreo cateva zile a schiopatat, mai ales cand isi amintea. Dar daca tu spui ca plange asa de tare, poate chiar il doare.
Pufulet: ma bucur ca sunteti bine si sper ca asa sa ramaneti.Nu stiu, poate nu am citit eu, dar ai scris undeva care a fost cauza tusei? Va doresc sanatate multa!
Andra: cum se mai simte Luca?
Romana: nu ai mai scris de mult timp, desi te cred , la cate ai pe cap. Va pup si va asteptam pe aici.
Crisa: cred ca Tudor e putin stresat din cauza sculatului prea des noaptea. E adevarat, si eu il sculam noaptea, dar doar o data si s-a adaptat destul de repede. Nici nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc.
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
pitzinuca spune:
buna fetele,
claudia - insanatosire grabnica, ma bucur ca a fost asa "usor"!
pufulet - ma bucur enorm ptr fetitele tale, la cat ai tras cu ele. pupici!
nma - si andi se plange de dureri de picioare inchipuite si cand mergem pe afara si mai vrea in brate, dar si acasa... uite ca eu nu m-am gandit ca poate fi din cauza faptului ca ne duce dorul / lipsa (poate nici la gradi nu e asa ok?)
andra - cum mai e luca?
crisa - chiar ma intrebam ce mai faci. sunt de acord cu anamaria, mai lasa-l pe tudor, poate chiar daca nu arata o suferi si el de sindromul fratelui si daca il mai stresati si voi cu pipi... eventual poti sa il lauzi ca e baietel mare, muuult mai mare ca fratiorul lui si sa il ghidezi sa demonstreze asta prin scapatul de pampers. bafta!
magda si dana - sa stapaniti sanatoase masinutele... ce masini v-ati luat? andra, si tu ti-ai schimbat cumva fiatul, la ultima intalnire parca aveai o masina rosie...
fetelor, ce faceti de 8 martie?
pupici,
b
Maadi spune:
Buna fetele,
1. Claudya ma bucur mult ca totul a decurs OK si iti doresc refacere cat mai rapida!
2. Mai alatur si eu listutei pentru Gaby:
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
6 - magda(alexandrueduard)
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta
17 - Andra_
18 – pitzinuca
19 – pufulet
20 - crisa.
21 - Aditzu
22 - Maadi
3. De Doina mai stiti ceva? A decurs OK operatia de amigdale a micutului, ca nu ne-a mai dat nici o veste?
Maine incepem si noi gradinita,am emotii si o stare cam deprimanta, desi sunt convinsa ca pentru Calinutz o sa fie foarte bine.
Sanatate tuturor, multi pupici si martisoare.
Maadi si Calin (19.07.2003)