Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
martta spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Edit: Vrea cineva un port bebe Chicco aproape nou? Il dau cu draga inima...
What if this is as good as it gets?...
Dana, pe mine ma intereseaza oferta!
Noi plecam pe 9 martie in Italia si nu luam caruciorul. Pana acum l-am folosit pe-al lui Vladut...numai ca Alexia are aprox. 9 kg, iar cel vechi nu mai face fata. In Cora am gasit doar pana la 8 kg.
Asadar, precizez, daca tu crezi ca i-ar mai putea fi de folos grasunicei mele, ti-as fi recunoscatoare!
Sa stapaniti sanatosi noua masina!
Andra_ spune:
Buna fetele,
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
6 - magda(alexandrueduard)
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta
17 - Andra_
Luca e mai bine cu cistita, dar a racit, probabil a "colectionat-o" de prin una din salile de asteptare pe unde am umblat saptamina trecuta. Si parca de simbata iarasi da semne cistita, nu e ca pina acum, dar face pipi mai des decit normal. M-am saturat de pastile, siropuri si alte asemenea, de nu va pot spune . Pe linga ale lui, mai iau si eu acid folic, fier si magnesiu...bleah! Oricum la dr. Stanciu a fost fr. bine, a fost simpatic si glumet, eu dupa ce citisem despre el aveam impresia ca e muuult mai scirbos si expeditiv. Ne-a dat ptr cistita supozitoare Diglogezic ptr copii si Urinex sau Uricol (una e praf, alta pastilute) si recomandare de bai calde...in caz ca veti avea vreodata nevoie (sper sa nu!)
Martta - eu zic sa nu va bazati doar pe port-bebe ptr o excursie mai lunga decit mersul in parc, mai ales Alexia fiind grasunica, va fi greu si ptr voi sa o carati...Mai bine luati un carut din acela umbrala, exista si ptr mai multe kile (cu siguranta, ptr ca sint recomandate a fi folosite la bebeii mari, care stau in fund), e usor de manevrat si va va fi de mare ajutor, ptr ca veti putea sa o tineti asa si cit stati la masa, mai doarme etc. Scuze ca m-am bagat cu recomandarile ca musca-n lapte, dar stiu ca noi n-am reusit sa folosim port-bebe-ul ptr Luca la vremea aia, ptr ca fiind mare, n-avea nici el stare, si pe noi ne cocosa, in schimb carutul pe care l-am luat cind avea 1 an si se stringe umbrela a fost sfint, l-am folosit inca un an cu mare succes, l-am luat in Turcia in concediu, acum e arhivat si-si asteapta noul "stapin"
Ioana - eu te inteleg, asta e unul din motivele ptr care eu refuz de citiva ani orice incercare de-a sotului de-a ne lua pamint "undeva" pe linga Bucuresti sa ne facem casa...Oricum probabil cind se va incalzi iti va fi mai usor, vei putea iesi mai mult pe-afara, mai inviti prieteni in vizita, va fi ok. Legat de alergia lui Cata: ai incercat sa o vada un homeopat? Stiu ca ei au tratamente neinvazive fr. eficiente ptr asa ceva.
Dana - cred ca schimbarile in mintea copiilor nu se produc (niciodata) cum ne-am astepta noi, cine stie ce a pus-o pe ginduri la un moment dat si a inceput sa reactioneze asa, poate tocmai faputl ca s-a lamurit ca Sofia se va "eterniza" in lumea ei, poate initial a crezut ca va disparea cumva...Felicitari ptr mersul la sala, te invidiez teribil, desi momentan m-as multumi sa meg sa ma plimb prin parc
Madic - bafta cu jobul, dar ai grija cu mutatul in Otopeni, iti poti adauga o ora/zi minim la drum, adica 5 ore/ saptamina ... Asta e la mine unul din putine motive de fericire ca trebuie sa stau acasa: am scapat de mersul prin oras!!! Noi initial aveam sediul linga magazinul Cocor, si nu ne placea ca era in plina tiganie, dar dupa ce ne-am mutat linga tvr nu treceau 3 zile sa nu pomenim vechiul sediu si sa injuram mutarea
pup u,
Andra (AMR 11)
pitzinuca spune:
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta
17 - Andra_
18 - pitzinuca
noi nu am fost asa bine, am stat acasa cu andi saptamana trecuta. la primele 2 consultatii ar fi trebuit sa ii scot de urgenta si polipii si amigdalele, am mai fost ieri la dr dupa antibiotic, mai facem o sapt tratament cu pufuri in nasuc si gura + stodal si mai mergem duminica la dr.
saptamana asta si cealalta am examane mai grele, asa ca printre picaturi la sv incerc sa mai si invat.
va pupic pe toate, o saptamana super!
b
anamaria spune:
tocmai ce terminam de scris un mesaj si mi s-a resetat boaua de calculator... incerc sa reproduc ce-mi mai amintesc...
scrisoarea catre admini pt reinnoirea contului pentru gaby, daca ziceti sa mai asteptam un pic asa sa fie! ma gandesc sa incercam s-o compunem aici si sa cadem de acord cu formula resp, dupa care postam scrisoarea+ semnaturile aferente la pb tehnice si intr-un mail catre admini.
tudor inca mai are ceva mucisori, asa ca azi a ramas tot acasa. nu a facut febra, il tratam doar cu eurespal si pivalone/ olinth spray pt nasuc. daca e tot urat zilele astea, il mai tin acasa vreo 2-3 zile, sa ii treaca bine nasucul.
dana- si la noi 'problema de frate mai mare' a aparut serios cam pe la 7-8 luni de viata ale lui tudor... cand incepuse si el sa mearga in 4 labutze si sa-i sterpeleasca din jucarele.
daca vrei solutii pt rezolvarea problemei - poate le gasesti si mi le zici si mie... ca la noi inca nu a trecut!
apropos, am vazut dimineata un desen animat in care sora mai mica era invidioasa pe fratele cel mare bolnav de varicela - i se parea ca el este centrul atentiei, al rasfatzului samd. pana la urma a facut si ea varicela si totul s-a rezolvat... pentru moment! pacat ca in viatza de zi cu zi nu merge asa usor - nici macar dupa ce au avut amandoi varicela nu am scapat de invidie! da cand mai cresc, nu numa' asta mare e invidios pe cel mic, ci si invers! situatia se amelioreaza... din ce in ce mai rau!
de somn in aceeasi camera ce sa zic... cred ca stii ca ai mei au dormit din prima zi in aceasi camera, nu l-a deranjat pe bogdan niciodata cu scheuneala. e drept ca bogdan seamana cu taica-sau, doarme ca valiza, poti sa dai cu ciocanu' pneumatic langa el si nimic...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by marttaquote:
Originally posted by Kehleyr
Edit: Vrea cineva un port bebe Chicco aproape nou? Il dau cu draga inima...
What if this is as good as it gets?...
Dana, pe mine ma intereseaza oferta!
Noi plecam pe 9 martie in Italia si nu luam caruciorul. Pana acum l-am folosit pe-al lui Vladut...numai ca Alexia are aprox. 9 kg, iar cel vechi nu mai face fata. In Cora am gasit doar pana la 8 kg.
Asadar, precizez, daca tu crezi ca i-ar mai putea fi de folos grasunicei mele, ti-as fi recunoscatoare!
Sa stapaniti sanatosi noua masina!
Nu stiu exact pana la cate kilograme este, dar Sofia are 8.500 si deja e cam inghesuita in el, asa ca nu cred ca v-ar fi bun...
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
pufulet spune:
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta
17 - Andra_
18 – pitzinuca
19 – pufulet
Imi pare rau pt.Gabi.Sper sa se rezolve favorabil situatia.
Sanatate copilasilor bolnaviori si burticilor.
Fetele mele si-au revenit si nu mai tusesc deloc.Marei ii mai curge putin nasul.Nu-mi vine sa cred ca nu le mai aud haraind sau tusind.
Andra-daca poti te rog trimite-mi si mie pe mail cartea lui Francoise Dolto in format electronic.Mailul meu este: amaliabud73@yahoo.com. Multumesc anticipat.
Claudia-oare ce faci? Sanatate multa iti doresc.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
anamaria spune:
dana - daca nu il vrea alta mami pt pui direct as lua eu port-bebeul pt fina mea, care va naste la vara.
repet, daca vreuna dintre burtici il vrea, eu il cedez bucuroasa. daca nu se arata amatori, da-mi un PM cu datele de contact sa vad cum / cand reusesc sa-l iau de la tine...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
nma spune:
salutare fetelor.
am o problemuta si poate imi dati un sfat.
de cateva zile alex e cam neglijat caci am mult de lucru. totusi incerc sa imi fac timp si pentru el. ieri i-am cumparat o carte ``gandeste si lipeste`` si am lucrat o ora cu ea. seara ne-am mai jucat o ora. azi vin de la serviciu si copilul incepe sa planga ca il doare tare un picior. ba chiar schiopata bine. nu are nimic, cel putin nu imi dau seama. uneori uita si mai merge, dar de cele mai multe ori plange cu niste lacrimi de crocodil de mai ca imi vine sa merg la spital. nu stiu ce sa fac. oare face asta caci vrea sa stau numai cu el sau chiar il doare.
de la un timp observ ca este si putin gelos. nu lasa alti copii sa se joace cu mine. eu nu mai pot sa il iau in brate si sa ma joc cu el cum faceam inainte. cele care aveti doi copii va rog sa ma sfatuiti.
chiar acumm a venit la mine din dormitor. pe hol a mers bine, iar langa mine schiopat. cred ca e tare smecher. merg putin sa ne jucam
va pup
15+ 21.07.2003
crisotexa spune:
In sfarsit am reparat laptopul scricat de fimiu al mare.... Partea mai frumoasa e ca el tot imi explica ca a vrut sa il repare .
Vad ca Marta e bine (m-ai cam speriat cu mesajul de dinainte de Craciun)... Ti-am vazut si puii. Sunt superbi.
Claudya, iti tinem pumnii. Doamne ajuta.
Noi suntem bine. Tudor s-a cam chinuit cu o diaree si suntem si acum in tratament si analize. S-a cam saturat saracu de regim.
Revin sa va cer sfaturi referitoare la scapatul de pampers noaptea. De vreo trei saptamani se chinuie Petru cu el si parca e tot mai rau. Face si de 7 ori pe noapte (vreo 4 la olita si trei le scapa pe el). Partea mai naspa e ca doarme pipilit. Nu stiu cum sa mai procedam. O sa-i fac si o urocultura sa nu aiba vreo infectie. Bea intradevar si si foarte multa apa. Totusi ziua nu face pipi foarte des.
Pot sa va spun ca e tare fain cu doi copii. E mai echilibrat familionul. Acum face si Petru o groaza de treburi si io ma simt mult mai bine . Rares e un dulce. Avem deja 2 luni...
Hai ca tre sa ies.
Subscriu si eu la scrisoarea pentru Gaby:
1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor