Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
6 _ magda(alexandrueduard)
7 _ marox
8 _ Kehleyr

Claudya ne gandim la tine luni si iti tinem pumnii din toata inima sa treci cu bine peste operatie si sa aiba succes total!

Andra si Anamaria - m-am gandit si eu la sindromul fratelui mai mare. dar de ce abia acum cand Sofia are 8 luni deja?... Oricum am inceput sa ii spun ca la vara o sa doarma amandoua impreuna si ca mie nu imi face nici o placere ca o tin pe Sofia cu noi in dormitor dar ca trebuie pentru ca altfel ar trezi-o pe ea (pe Stefania) noaptea. Ceea ce este si complet adevarat .

Andra sa ne povestesti cum a fost in final cu Luca. Si menajeaza-te!

Alinuta, of, ce ghinion .

Amik eu m-am mobilizat si merg 1 data pe saptamana la sala (in cartier la mine) si 1 data la inot, la hotel Parc. Nu pot sa zic ca se vad momentan mari schimbari (fizic) dar zau ca imi face bine sa stiu ca macar incerc. Bine, la mine e mult mai usor ca stau acasa...

Mihaela, eu fac ce face de obicei Andra (ca ea e mai directa ) si te intreb, voi chiar aveti de gand sa lungiti situatia asa cu Flaviu a la longue? A trecut deja mai bine de un an, cred, de cand voi sunteti in Bucuresti si el la Bacau. Nu exista totusi nici o solutie? Uite sa te traga Bibi de urechi ca parca ea povestea pe la un subiect mai demult ca a fost crescuta de bunici si cat a suferit. Nu as vrea sa te supar, dar mie mi se pare ca tu suferi, el sufera, si totusi nu faceti nimic. Trebuie sa existe o solutie. Se mai descurca si altii departe de bunici si cu slujbe. Si promit ca nu mai aduc vorba.

Noi am scapat de data asta fara antibiotic la fete, nu mai tusesc decat foarte putin si sunt foarte in verva. Asa ca intrucat si noi avem de inaugurat o masina diseara facem bagajele si la drum cu noi.

Edit: Vrea cineva un port bebe Chicco aproape nou? Il dau cu draga inima...

What if this is as good as it gets?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya

Va multumesc din suflet inca o data ca sunteti alaturi de mine.Si ma alatur si eu listutei voastre in legatura cu Gabi.Sper sa se rezolve problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya
10 _Madishor

Bafta Claudya!

Acum s-a terminat pauza de pranz pana am citit din urma asa ca
pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya
10 _Madishor
11- Romana_74

Va pup cu mult drag!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya
10 _Madishor
11- Romana_74
12 - Magdone

Ma trec si eu pe lista, desi cred ca toate fetele suntem de acord sa semnam acea scrisoare, poate se rezolva in felul asta.

Claudya, iti tin pumnii!
Va pup si un weekend placut!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya
10 _Madishor
11- Romana_74
12 - Magdone
13 _ nma

salutare fetelor. nu am mai intrat de ceva vreme pe forum.
am scapat de sesiune si am reusit sa iau toate examenele.
acum ma pot inscrie si eu pe lista celor cu copilasi bolnavi. alex are gripa. de sambata trecuta a facut febra aproape in fiecare noapte. avea si putina infectie in gat asa cda am trecut pe antibiotic. de azi pare ca e bine, numai ca e foarte incapatanat. toata ziua vrea desene. fiind bolnav a stat cam mult la tv. azi nu i-am pus asa ca a intors camera pe dos in semn de protest. l-am lasat singur la el in camera pedepsit pana pune totul la loc. a plans vreo ora apoi mi-a explicat ca nu poate sa stranga caci e obosit. l-am pus sa doarma, dar i-am spus ca nu iese din camera pana nu strange. nu mai am rabdare cu el. poate ca gresesc eu, dar e foarte incapatanat. acum doarme si nici macar nu a mancat.
la gradi nu fac lucruri complicate, dar a invata sa numere acasa. de obicei il uita pe 7. il amuza sa numere cate persoane suntem in casa. literele nu le stie si nici nu cred ca le va invata prea repede. iti spune ca asta e de la mama (M) sau de la tata (T), etc. el e tare incapatanat si invata doar prin joaca. iti prebuie prea multa rabdare, iar eu nu mai am. cu bona pare ca se intelege bine. mi-ar placea sa-l invete mai multe si sa se impuna in fata lui.
la noi preturile sunt mai mici la bone. am mea a spus ca a stat pe 4 mil 9 ore/zi plus mancare si curatenie. eu i-am dat 3,5 mil pe prima luna, fara mancare si curatenie, media fiind de 7 ore.
am citit tot din urma dar nu mai stiu ce mai voiam sa spun.
daca se hotaraste ceva cu gabi va rog sa-mi dati un pm sau un mail caci astea le verific mai des.
am inceput serviciul si nu prea mai am timp. acolo nu am net.
cu sarcina inca mai sunt ceva nelamuriri-probleme, dar sper sa lamuresc saptamana viitoare totul. am fost marti la bucuresti la altmedica pt eco. am facut si tt. sper ca pana la urma va fi totul bine.
claudya bafta multa luni
alinuta imi pare rau pt manuta. si alex al meu se catara pe mobila si mor de frica.
sanatate multa tuturor si multi

15+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
7 _ marox
8 _ Kehleyr
9_Claudya
10 _Madishor
11- Romana_74
12 - Magdone
13 _ nma
14- Ioana Sora

Wow, acum am vazut de ce nu mai are cont gabi. Imi spusese ca nu mai are cont, dar am vazut ca avea avertisment si am crezut ca are vreo legatura cu acel avertisment si ca a fost o decizie a ei. Ce sa zic... Si eu mi-am rugat prietenii s-o voteze pe fiica-mea la concursul de pe DC. Nu ca am avea sanse, dar asa, sa ne mai jucam si sa mai treaca timpul. :)) Sper sa ii redeschida adminii contul. Daca nu, gaseste gabi solutii.:)

Noi suntem bine. Ne-am mutat in Snagov, ma simt dezradacinata. Vineri am avut treaba in Bucuresti, apoi m-am plimbat aiurea pe strazi. Ma simteam acasa, parca ma cuprinsese o stare de liniste si de odihna...

Magdone, nu stiu cum v-ati obisnuit voi, eu am probleme si numai cu faptul ca sunt la cateva zeci de km de Bucuresti. Ma enerveaza, aici nu cunosc pe nimeni, nici nu sunt genul care sa socializeze usor.:D

Cornelia, apropo... Ma cam sperie gandul asta. Cat de repede au trecut patru ani...:( Parca ieri era Cata in carut si imi doream sa mearga, sa vorbeasca, sa alerge... acum parca as vrea sa treaca timpul mai incet.

Cata se pare ca e mai bine cu alergia, tratamentul da rezultate. A mers vineri la doctor si i-a scazut numarul de puf-uri si de picaturi... Oricum, sunt patru luni de cand nu a mai avut nici o criza de tuse, slava Domnului.

Va pup si sa aveti un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
6 - magda(alexandrueduard)
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ioana, pai ce sa facem trebuia sa ne obisnuim nu noi am luat decizia asta sa venim aici?
acum serios vorbind, eu socializez f usor, din prima zi cand am iesit din casa mi-am facut prieteni, am o prietena f buna (ea e venita din Etiopia)cu care m-am intalnit cand mergeam eu la gradi cu Razvan, apoi cand m-am angajat la firma aia fara bani, mi-am mai facut una (din Jamaica) si apoi ne-am mai intalnit cu alti romani veniti si ei de curand aici si uite asa ne nmai strangem cu totii, mai povestim, etc. Stiu ca e greu cand nu cunosti pe nimeni in jur, ai rabdare, cu timpul o sa-ti faci si acolo prieteni, plus ca Bucurestiul nu e asa departe dai repede o fuga cand nu mai poti.

Cornelia, asa e, acusi ne strangem catrafusele de aici, moamaaa ce a mai trecut timpul.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Claudya: iti tin pumnii!

1 - anamaria
2 - madic
3 - amik
4 - gio
5 - cornelia
6 - magda(alexandrueduard)
7 - marox
8 - Kehleyr
9 - Claudya
10 - Madishor
11 - Romana_74
12 - Magdone
13 - nma
14 - Ioana Sora
15 - Bychi
16 - martta

Ne-am intors aseara de la munte. Frig tare! Totul ar fi fost super daca, ieri, n-am fi inchis masina... cu cheile in interior! Toate bagajele erau in portbagaj. Noroc ca nu am inchis-o si pe Alexia! Am vrut ca, inainte de plecare, sa mergem pana la cascada urlatoare. Am lasat masina in parcarea H.Silva.Io am decis sa nu mai luam cu noi rucsacul in care caram tot felul de nimicuri...iar la cativa m de masina am observat ca lasasem in rucsac manusile din fas ale lui Vladut. S-a intors sotul, n-a reusit sa le gaseasca. A lasat usa deschisa si cheile pe bancheta din spate. Io am luat ce mi-a trebuit si cu cea mai mare nonsalanta am inchis usa, fara sa iau si cheile. Bineinteles ca s-au strans oamenii ca la urs!Norocul meu ca eram langa hotel si n-a trebuit sa stau cu astia mici in frig. Au venit sa ne ajute si hoti de masina...Dupa 3 ore, am avut norocul ca s-a potrivit o cheie de la alta masina si nu a trebuit sa spargem geamul. Personal, ma interesam deja de mersul trenurilor!

Mergi la inceput