PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
mamaluidavid spune:
Mamidestefan he,he la mine era vreo 12 la amiaza
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oncicu spune:
L-am culcat si eu pe Robert acum, sper sa doarma si el macar o ora jumate ca am de spalat rufe, aragazul, de facut supa etc.
Eu ii fierb legume in apa de la robinet cam 40 min, depinde, si nu ii pun cartof mereu. I-am dat doar de vreo 3-4 ori si intr-adevar cum a spus si Muuh il cam baloneaza, si asa el este cu pb la cap asta. Fierbeam cartoful impreuna cu celelalte legume dar nu ii dadeam si a doua zi din supa.
Mamidestefan cum mai doarme pruncul noaptea?
Lushk spune:
Salut gagici...heheeee la mine fara numar... mai adaug o noapte cu 2 ore cred adunate...Mihaitza e in acelasi stadiu cu tot antibioticul facut, multumim de intrebari...mergem la 2 la dr. sa vedem...mi-e frik rau sa nu fie plamanii ca tuseste urat de tot...daca nu-s plamanii ma mai linistesc ca restul se rezolva cu antibiotic...
Nu pot sa stau mai mult...o sa va tin la curent cu situatia...
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi !!!!
PUP
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
Consi spune:
Muuh, Buli si eu vreau sa cred ca a avut febra de la dintzoci. Acu' vad ca e ok are 36 cu 5 si a mancat bine. Inca nu i-am dat legumele, dar nu sunt relevante pentru ca oricum nu i-au placut niciodata.
Assa si eu fac supa cu apa de la robinet. Si pun cartoful sa fiarba cu celelalte legume. Luca nu are probleme cu balonarea, dimpotriva cartoful si morcovul fiert par sa fie singurele legume pe care cat de cat le mananca.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Mamidestefan cum mai doarme pruncul noaptea?
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Sper sa nu fie de deochi..si sa nu isi schimbe obiceiul ..dar ma trezeste o data pe la 2-3 ...si a doua oara pe la 5-6 . Eu sunt destul de multumita ..pentru noi e un mare progres ..cu toate ca mi-as dori ca a doua trezire sa fie macar la 7 ..dar avem rabdare.
Ca sa nu mai vorbesc ca de citeva zile adoarme singur in patut ..cu cintecele bineinteles..aseara chiar a adormit in 8 minute .. .
Aaa..si ziua a inceput sa faca reprize de 2 ore de somn...so ..per ansamblu sunt multumita ...
TRAIASCA SOMONII ..sa le pap eu uleiul .
Of course .. glumeam..ca eu iau capsule ...acum cite 2 ..ca nu mai sunt probleme cu
Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
Consi spune:
Lushk tinem pumnii sa fie bine!
Dariana incearca sa-i dai si para sau banana. Momentan astea sunt fructele pe care le mananca Luca cu branza dulce: mar, para, banana. Bineinteles ca fac tot felul de combinatii.
Adela duminica merg la pediatra si o s-o intreb si eu daca e ok cu mesele astea (ca si noi papam la fel -tziztzi, +carne de pui) si cata vreme ramane orarul asta.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
save spune:
LA MULTE LUNUTE PT. ANTONIA
LA MULTI ANI PT. LILI
Buna mamicilor,sunt tare suparata Lucian a facut varicela ,si imi este tare frica sa nu faca si Radu desi dr. mi-a spus ca pana la 6 luni sunt protejati de anticorpii primiti de la mama ,s-ar putea sa nu faca dar........se poate si,
SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)
ionelalit spune:
Salutare din nou! Vreau sa va intreb ati patit cumva ca bb sa nu faca pipi de dimineata pana la amiaza? Al meu Vlad nu a facut, cred eu, deloc de azi-dimineata de la ora 9. Azi-dimineata a avut si febra dupa cum va spuneam. Sunt ingrijorata.
Acum e bine. Nu mai are febra si paraca nu mai e morocanos. Dra ma ingrijoreaza faptul ca scutecul e aproape uscat. Poate a facut ceva si nu-mi dau eu seama. De obicei la ora asta il schimbam a doua oara doar pentru pipi.
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
eugcem spune:
Ionelalit, si Nicolae al meu a facut febra si in rest nu are nimic. De ieri noapte e asa si ii dau, la recomandarea doctoritei, paracetamol si Nurofen alternativ, cand ii creste febra plus Oscilococinum la 12 ore distanta. Sunt cam ingrijorata. Daca tu mergi la doctor spune-mi si mie, te rog, ce iti zice.
Nici Nicolae al meu nu prea mananca cu pofta. Eram asa fericita cand am inceput diverisificarea ca e un mancacios, dar acum vad ca nu mai e asa. Am citit ieri ca e bine sa schimbi reteta supei de la o zi la alta, sa nu fie aceleasi legume zilnic, ca se plictiseste. O sa incerc asa si va zic daca obtin vreun rezultat.
... si mai vreau sa va rog sa il treceti si pe Nicolae ca sta in fundulet de pe la cinci luni si jumatate, desi statea doar cateva secunde fara sprijin la inceput si a zis si el mama de cateva ori, insa nu e prea constient de asta.
Va pup si sanatate multa bebelusilor.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos
adelapop spune:
vreau sa fac si eu un tort bun pt cele 6 luni ale biancai
ce imi recomandati??
facuse parc amiss unul bun, cred
scumpei Bianca Maria