PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
ionelalit spune:
Eugenia si Vlad e un marait. Eu i-am pus un supozitor de novocalmin si nu mai are febra deloc, dar dr. lui a zis sa mergem pana la cabinet dupa-amiaza. Te tin la curent cu ce se mai intampla. Mergem la medic pe la 15.00. O sa te tin la curent. Sper sa fie totul bine. Multa sanatate!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
SARILLA spune:
Buna,mamici de piersicute!
Da' stiu ca sunteti harnicute,nu gluma...Tre' sa recuperez,ca ati scris ceva ceva...nu am apucat sa citesc...eu de ieri am inceput sa ii fac eu papa si sunt prinsa pana peste cap cu gospodaritul
Revin mai pe seara dupa ce citesc ce ati scris,ca mai vreau sa va intreb ceva cu retetele astea..treaba mare,nu gluma...
Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
andreea25 spune:
pupici la mamici si bbici
am citit pe sarite si am zis sa scriu si eu ca iar nu apuc.
la multi ani sarbatoritzilor(de ieri si azi) si sarbatoritei(lili)!
ioana81Ari e la fel,adika lapte cahhh(are 2 mese de lapte dim si seara si papa cam 120) zici ca i dau otrava p cuvant!in schimb ieri si azi ,ptiu sa n o deochi, a papat bine si fara crize(nici din parte ei si nici din parte lu moi).aaaa si mai nou ii place sa se rotogoleasca de pe spate pe burta si e fff incantata!
muuh ce bine cand vi tu cu idei!
crissa multa sanatate si fa ceva!
lushk pupici la mamica zombi si lui Mihaita bolnavior.tinem pumnii sa treaca mai repede.
consiidem,pupici sa treaca febra la baiat.
tweety ma bucur ca e Claruta bine la sold.
ionelalitdc a facut febra trebuie sa l hidratezi mai mult (au asa stiu) poate din cauza asta nu a facut mult pipi.
mamaluidavidmereu uit sa te felicit ptr fam misto!si patricia dintzoasa e...o bombonika.
mamidestefan deci ptr ce e bun uleiul de somn asta,ptr a fi fresh? io vroiam ceva de slabit...cu spirulina cum e?
dariana of mereu citesc cum iti e de greu,si nici nu stiu ce sa ti zic sa te incurajez.rabdare, pana la urma vorba ta, tre sa se faca mare si sa treaca!
asa deci m am calmat credeam ca numai a mea pitika face fitze la mancare...vreau sa va zic ca a si adormit la masa ,pe scaunel ,am lesinat de ras si eu si tasu...o sa pun filmarea mai tarziu ca acum ma duk la supaaaaa!
va pupik pe toateandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
Alexia27 spune:
Buna ziua tututor mamicilor si piersicutelor!
Am mai pus 3 poze cu iubita Eileen!!!!
Eileen Nicole
larissa_79 spune:
Bai...ce harnicute sunteti! Candva eram si eu o albinuta pe forum si acum uite-ma ce lensa m-am facut! Sa imi fie rusine!
mamidestefan, eu iti spun acum bine ai venit...ca nu imi aduc aminte ca noi2 sa fi vorbit vreodata! Imi aduc aminte ca m-ai invitat intr-o zi la cafea...tare mult mi-a placut invitatia...acum beau si eu cafea fara cofeina ( sa nu agit bebelina). Am onorat invitatia dar nu am scris nik! Pupicei!
Mai sunt cateva mamici cu care n-am vb niciodata si tre' sa le salut....mai citesc din urma si vin cu nominalizari!
Trebuie sa va anunt ca m-am hotarat sa stau cu bebelina acasa pana la 1 septembrie. Iniatial va tot ziceam de martie...dar nu vreau sa o intarc si consider ca am timp sa muncesc toata viata...si uite ca am ales sa stau cu bebe a mea si sunt tare bucuroasa de decizie! E drept ca toata luna ianuarie am fost agitata si m-am gandit ce si cum sa fac dar uite ca am luat o decizie!
In alta ordine de idea tzoaca mea iubeste tare de tot tzatzi si mai nou i-ma dat un borcanel cu mazare si curcan de la Nestlle pe care l-a devorat pur si simplu si nici nu s-a simtit rau de la el ( bine a mancat cam 50 ml) care ptr noi e record insa. A inceput sa pape mai bine si piureurile mele, si banana, para coapta, mar copt, desert de caise de la Hipp, suculetul de la Hipp ( nu prea am timp sa le fac pe toate...sau am dar uneori is prea comoda). A inceput si ea sa plescaie cand papa diversificat si asta mai bucura...deschide si gurita sa ii mai dai cand ii place. Partea proasta e ca nu sta linistita ...se foieste si uite asa ii dau de papa in toate pozitiile. Ca sa nu va mai zic ca vrea sa stea doar in picioare sustinuta si nu mai pot sa ii schimb scutecul decat invers ( ea sta pe burta si eu o schimb )
Miruna, tu cum faci branzica de vaci...ca eu am o reteta din lapte praf...si nu ii place deloc...nici amestecat cu para sau banana. La fel..nu ii plac cerealele de orez...o sa incerc sa ii i-au altceva.
Hai ca am scris o gramada...poate mai revin..desi am un haos in bucatarie...ceva de speriat. Mai nou fac mai multe feluri la amiaza ptr fata ca sa manance ce ii place. Nu stiu insa cat ma tine harnicia asta!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
elyia spune:
LA MULTI ANI!ANTONIA,LILI
Multumim tuturor care ne-au urat sanatate si la multi ani.
LUSHK,sanatate lui Mihaita
SAVE,sa dea domnul sa nu faca bb varicela si celui mare insanatosire grabnica
CONSI,sa isi revina Luca
MAMALUIDAVID,asa e ...a luat virusul noro,de unde nu stiu.Am trimis retetele cu tofu(sunt foarte simple)
Am fost ieri la doctor si am primit din nou medicamente,sper sa fie bine.Mai nou,nu mai doarme nici zi ,nici noapte...se trezeste din jumate in jumate de ora.Dintii nu mai ies odata..cand or trece toate astea,nu stiu
PUpici dulci tuturor si multa sanatate!
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
alina2006 spune:
buna fetelor! imi cer mii de scuze ca m-am mai postat nimic cam de multisor dar va citesc frecvent! bebelinei mele i-a dat un dintisor, saracuta maraia intruna si noi nu stiam ce tot are pana la urma am vazut ieri dimineata ca a iesit un pic! febra deocamdata n-a facut dar mi-a zis dr ca poate sa faca dar nu mai mult de 38, mai poate sa faca diaree!
programul nostru arata cam asa:
8.30 cereale milupa
11.30 mere, pere fierte cu iaurt sau cereale cu fructe
15 legume cu carne sau cu ou sau cu ficat+ o lg iaurt si ceva lapte
18 un iaurt danonino gigantino cu caise
21 150 ml lapte
mie mi se pare ca mananca putin dar asta e stilul ei, n-am ce-i face!
nu am apucat sa va multumim pt urarile de 6 luni, deci multumim tuturor!
va pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Tweety7 spune:
Fetelor, sunt tare necajita.
Stiti ca v-am intrebat daca bb-ii vostri au vreo pielicica alba sub limbutza... observasem schimbarea asta de vreo saptamana. Azi am fost la med de fam pentru vaccin. Inainte de a i-l administra, s-a uitat in guritza ei sa vada ce-i cu pielicica aceea albicioasa si imediat ne-a dat trimitere la O.R.L. Acolo ni s-a spus ca trebuie incizata. Mergem maine dimineata la spital pentru asta. Nu stiu care-i termenul medical pentru treaba asta, dar popular se numeste ca are limbutza prinsa. Voi ce stiti despre procedura de indepartare a pielitzei aleia? O va durea rau? O sa am iar nopti albe? Va putea sa manance?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
anasia spune:
tweety, nu stiu ce inseamna asta, dar suntem alaturi de tine si de Claranu este acelasi lucru cu atunci cand ii taie sub limba sa nu fie peltici?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
norocuta spune:
BANANA
Bogata in zahar , in vitamine si continand chiar si proteine, banana reprezinta un aliment complet. In anumite tari ea formeaza baza alimentatiei. Dar, atentie!!! Este indigesta si nu e tolerata de micut decat daca este perfect coapta, adica cand coaja are pete brune. Banana verde contine foarte mult amidon, motiv pentru care este indgesta. In cea bine coapta, amidonul se transforma in zahar. Iata cifrele: intr-o banana verde, la o parte zahar sunt 15 parti de amidon; intr-o banana bine coapta, la 16 parti zahar sunt 5 de amidon. Chiar si in cazul in care copilul are diaree, I se poate da banana, pentru ca, intocmai ca si marul, contine “pectina’ (dar in cantitati mici). Este deci un alimet antidiareic.
SURSA: "Cum imi cresc copilul" de Laurence Pernoud