PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidestefan spune:
mamaluidavid Sanatate Patriciei...si bafta in descoperirea cauzei.
larissa_79 Sa stii ca pompatul creste productia
ani_nutu La multi ani lui TATI.
Eu spirulina o luam cite 2 de 500mg de trei ori pe zi ..in perioadele cind simteam ca scade productia de laptic...Acum iau o data ..max 2 ori pe zi, dar tot cite 2 capsule .
Pe prospect scrie ca se poate lua 1.6g - 3 g pe zi (adica max 6 capsule de 500mg) si da.. e buna si pentru slabit.
Lushk Ai grija si la cintar ...eu mi-am luat unul electronic ..ca celalat imi dadea mari batai de cap ..
Eu tare ma bucur ca greutatea mea a scazut constant..bine au fost si perioade de citeva zile cind mai dadeam iama prin tortulete sau alte bunatati.. si mai aveam surpriza la 300-400g peste ultima cintarire ...dar isi revenea dupa inca o saptamina fara excese [;).
Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Mai fetelor slabesti cu spirulina>Hai ziceti-mi si mie ca poate se lasa si cantarul meu mai in jos.Si cum se ia,de care?
Monica
Ai grija ca spirulina trebuie luata in doze mai mari ..
Eu cu ceva ani in urma ..cind o testam..luam doar 1-2 capsule de 500g..si imi facea mai mult foame ..decit sa imi taie foamea..
pina mi-a deschis ochii o prietena ..dupa ce am inceput sa o iau in doze de 2 (capsule de 500mg) de trei ori pe zi ..inainte de masa ..
am simtit si eu ca parca nu mai aveam pofta de mincare ..totusi mincam putin .atit cit sa ii dau de lucru stomacului.
Cica daca nu maninci ..mai rau te ingrasi..calea de mijloc e cea mai eficienta.. Aaaa si nu uita ...apa cit mai multa 2 litri-2.5 litri ..face bine la silueta.
oncicu spune:
. Mai sunteti la?
Am facut si noi vaccinul dimineata si nu a plans deloc puiul meu. Era foarte fascinat de stetoscopul dr si nici nu a bagat de seama ca l-a intepat. Sper sa nu faca febra, acum doarme , cand se trezeste o sa-i pun un supozitor.
mamaluidavid sper sa descoperiti cauza si sa nu fie nimic grav.
ani_nutu pt tati
oncicu spune:
Sarilla azi la 11 am papat banana+para coapta+3 lgt iaurt+1 cupa cereale. De obicei ii dau si putin suc de morcov, mar, mandarina..Dar de vreo 2 zile nu mai vrea deloc.
Supa i-am dat doar in primele zile, apoi am trecut la piure de legume si numai asa mananca de 1 luna. Azi mai am putina supa de ieri si ma gandesc ce legume sa-i pasez. Carnita nu ii dau ca nu-i place deloc, il mai las cateva zile fara, in schimb o sa pun niste branzica de vaci in piure ca am facut-o acum dimineata si e proaspata.
larissa_79 spune:
mamidestefan, eu am laptic suficient...ca mandra mea are uneori hachite si ma lasa cu sanii plini...si imi curg rau. Ii mai dau uneori si cate putin lapte praf..cam 200 ml pe zi in total si pentru mine e bine asa. Mai ales ca i s-au intarit gingiile si ma dor sfarcurile. Acum vad ca doarme minunea de vreo 2 ore jumate. Am incercat si eu aseara sa o adorm cu cd-ul in patut la ea. Esec total..izbeste din picioare si umbla tot patutul...apoi vine intr-un colt si zgrumtura ce zgrumtura....apoi maraie putin si daca nu o iei se pune pe plans de nervi. Si uite asa tot la tzatzi sau mami pe picioare adoarme. O sa incerc si eu uleiul de somon...ca parca ma prostesc pe zi ce trece ( mai nou nu imi aduc aminte niste parole ptr niste sisteme de la job...) Cu spirulina nu incerc ca eu nu am deloc pofta de mancare ( doar de dulciuri de care mananc la greu). Mie mi-e urat sa pap singura iar seara cand vine sotul eu nu pap ca e trecut de 6...asa ca mananc te miri ce toata ziua. Am ajuns la greutatea initiala adica 60 kg...dar mai vreau sa dau 3.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
she_wolf spune:
Buna!
Muuh, merci pt. raspuns. Eu nu pot sa-i cumpar pentru ca aici n-am gasit decat amestecata cu smantana, ba si cu sare, marar etc. Simpla, nici pomeneala. La prajituri astia folosesc mascarpone sau ricotta, dar nu-i cazul. :-)
Tweety, va tin pumnii sa iasa totul bine si sa treaca micuta usor peste asta.
Am vazut ca multe dintre voi le dati para coapta. Cum o coaceti?
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
ani_nutu spune:
oncicu si mamidestefan Multumim pentru felicitari de ziua lui TATI! Dar tot nu-i facem tort, ca si-asa nu prea sta pe acasa...cu serviciul lui.
Nu stiu cum reusiti unele din voi sa adormiti in patut, ca al meu, cand ii e somn, incepe sa se miorlaie, si nu adoarme decat in brate, cu suzeta in gura. Am incercat sa-l legan in patut, degeaba, tot mai bine e in bratele lui mami. Aseara l-am lasat pana la 11.30 si nimik, se juca de zor cu jucarile in patut,(tata dormea, iar el se juca) dar nu vocifera, decat casca. Dar ziua, cand ii e somn, nici cu jucariile nu mai sta. Le tranteste, da in ele, le arunca...poate vrea altele noi. Si cum il iau in brate cu suzeta in gura, inchide ochii. Intr-un minut e culcat, si-l pun in patut si gata! Doarme ziua cam cate 1 h. (norocul meu ca am timp sa-i fac mancarea).
Sa vedem daca azi papam piureul cu carnica, ca data trecuta nu prea a vrut. Pofta buna si voua si la .
ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by oncicu
. Mai sunteti la?
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Eu am baut cafeluta ..si am trecut la o gustarica ...ca dupa atita vorbit de slabit ..mi s-a facut foame.
larissa_79 Eu nu prea simt dintzocul lui Stefan ..dar e abia primul.
Iti doresc sincer sa ai multa rabdare ..cu adormitul..mai ales ca Alexia e mai mare decit Stefan..Eu am povestit aici ..si cind m-am hotarit si cum am reusit sa-l fac sa doarma in patut..
Oricum ..cred ca in jur de o saptamina a durat per total...dar nici nu imi vine sa cred ce bine e acum ..sa-l las in patut cu cintecele lui si sa adoarma in aprox 10 min..Oricum cel mai fericit e TATI.
Ca eu eram atit de stresata seara cind era vorba de adormit puiul..ca imi sarea mustarul din orice..
acum a venit vremea sa ma mai gindesc si la tati nu numai la puiut .
ani_nutu Tot apropo de somn.
Initial eu am testat adormitul in pat..dimineata la primul lui somn de zi 9.30-10. Dupa papica de dimineata ..a mai stat vreo jumate de ora ..apoi l-am lasat in patut cu cintecele..eu pe net ..dar cu urechile ciulite la el sa vad ce face ..dupa un pic de miriiala a adormit. Am incercat si in dupa-amiaza aia ..dar n-a mai functionat.In schimb am reusit a doua zi ...si usor ..usor..am ajuns sa doarma si zi si noapte in patutul lui. Bafta multa ...dar mai ales RABDARE .