PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Patricia a facut alergie si ma sacaie rau ca habar n-am de la ce
Alimente noi nu am introdus,banuiesc ca r putea fi de la tofu,poate nu era foarte proaspat desi il cumparasem cu 1 zi inainte,sau poate fi de la broccoli,saptamana asta am folosit broccoli de la socrul din gradina.
Sau sa fie de la sunca? Nu cred ca nu a inghitit,in 2 secunde cat a tinut-o in gura se poate sa ii fi provocat alergie?
Asteptam sa treaca bubitele si o sa incerc din nou cu tofu,prin eliminare trebuie sa descoperim cauza
Offfff...

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Raluca Ioana
Christian Alexander, Antonia Nicole
dandana, punguta are o banda alba care se scoate, portiunea se lipeste de piele, astfel incat punguta nu se miste; atentie, trebuie spalata intre labii sa nu aiba secretii albe(cu tampoane de vata inmuiata in apa calda, o singura miscare de sus in jos si se arunca tamponul), acestea contamineaza urina (noi am patit-o);
babee, bine ai revenit!
larissa, ai facut bine ca ramai acasa pana pe 1 sept;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

assa sa iti treaca supararea..asa sunt pediatrii nostri ..
nu toti dar majoritatea..dau sfaturi care se bat cap in cap ...
si cred ca asta pentru ca sunt foarte superficiali cu micutii nostri..
rusinica sa le fie ....
Iar piersicutza vitaminizeaz-o cu sucuri proaspete de morcov..mar..parerea mea si a lui ani_nutu
Cit despre apa pentru fiert ..noi inca nu papam supici..doar orez si sucuri proaspete pina la 6 luni (dupa reteta de diversificare facuta de subsemnata)
lili Multumim de tort..A fost delicios.
LushkSanatate micutului ..iar tu ai grija cu cafeluta ..ce-i mult strica
save Ai grija cu "drobul de sare" ...chiar asa ..fii mai optimista si gindeste pozitiv...
ia o portie de optimism la pahar din partea mea
ionelalit In problema cu pipi, eu nu am patit asa ceva ..dar nici nu monitorizez atit de strict.
andreea25 Cu slabitul ..nu stiu ce sa spun..mie nu mi s-a parut ca de cind iau ulei de somon am slabit mai mult..dar nici de cind iau spirulina nu a fost asa o modificare spectaculoasa pe cintar.Dar eu alaptez si daca nu fac excese (gen tort si alte dulciuri) cintarul meu arata din in ce mai putin..dau cam 1 kg pe luna..e putin ..dar cind am incercat sa ma mai infometez mi s-a facut rau ..sau am avut laptic mai putin ..asa ca m-am adaptat la ritmul asta de slabit mai lent dar sigur .
Eu oricum am o solutie foarte buna pentru slabit ..electrostimularea..dar nu pot inca pentru ca am facut cezariana. Eu am testat-o inainte sa ramin gravida ..si a fost super eficienta..bineinteles combinata cu alimentatie "curata".
Alexia27Am vazut pozicile..sa-ti traiasca zimbareata
larissa_79 Bine v-am gasit .
Hai la inca o decofee
Ce idee mi-ai dat cu 1 septembrie ..parca m-ar tenta si pe mine sa mai stau cu puiutul meu acasa..ca si eu as fi vrut sa incep in martie - aprilie.Mai analizam ideea .
Cit priveste cerealele :ai incercat sa ii faci orezul cu laptic de la tine ??

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamidestefan, de data asta sunt cu cafeaua in fata asa ca onorez cu placere invitatia. Ce e drept ca si eu m-am tot gandit cu ramasul acasa de 100 de ori...mai ales ca la job-ul meu nu prea se sta asa mult...insa uite cand am luat decizia am stabilit prioritatile noastre si fel de fel de variante. A reiesit clar ca prioritatea noastra nr. 1 e Alexia iar a ramane acasa cu ea si a o alapta e cea mai buna solutie. Partea proasta e ca nu mai reusim sa ne luam ap anul asta si ramanem tot in garsoniera. Dar...ne e f bine asa si deocamdata ptr Alexia tzatzi e mai imp. decat o camera in plus.
Si de ce 1 sept...ca sa faca un an si sa plec si eu intr-un concediu de vis 10 zile...Abia astept!
Eu ii dau san dar nu ma mulg niciodata...asa ca fie bea de la sursa fie nu. Cu diversificarea e mai greu...dar incerc sa nu ma mai stresez ca la inceput!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani pentru sarbatoritii de azi si pentru manicile lor!!! sa fie sanatosi tun, frumosi si voinici sau voinicute!

Am vazut ca mai incearca cineva spirulina pt. slabit. Eu nu mai alaptez si pot sa nu mai mananc dupa ora 8 seara. Iau si spirulina si se cunoaste:3 kg in 2 sapt. Sper sa continui mai bine.
Ieri am facut si noi vaccinul. I-am dat nurofen preventiv, dupa 2 ore...si tot am facut febra dar pana in 38. Azi dim avea 38 cu 2 si i-am dat repede un paracetamol supozitor. A adormit dupa 1 h si acum , de dim. la 10, a papat 1/2 de mar si 1/2 de para piure si sucurile separat cam 60 ml. Noroc ca mai are pofta de mancare. S-a cam foit el azi-noapte iar eu ma trezeam din ora in ora sa-i iau temperatura. Dar parca nu-s chiar asa obosita. Sper sa nu mai faca febra si la noapte, fiindca o sa-l las cu mama, ca azi e ziua de nastere a lui TATI si trebuie sa-l sarbatorim prin oras.
Tweetybafta multa cu piticutul la doctor...o sa treaca repede. sa nu doara rau!!!

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mai fetelor slabesti cu spirulina>Hai ziceti-mi si mie ca poate se lasa si cantarul meu mai in jos.Si cum se ia,de care?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

spirulina de la hofigal de 500 mg se iau 3 pe zi, inainte de masa cu 1/2 de h. Mareste metabolismul si stiam ca e buna si pt. lactatie

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

cu ...
Baiatul meu a dormit de la 7-10 ...asta a fost somnul lui de noapte...Nu ma mai plang, nu mai zic nimic...macar sa se faca el bine nedormit asa...

Offffffff...iar capitolul SLABIT...tare greu...m-am suit si eu acum pe cantar ca v-am auzit pe voi si ce crdeti???3kg cu minus...dar in conditiile astea...n-as mai vrea...oricum tot sunt...Nici nu ma mai stresez rau ca al meu cantar tot cum vrea el arata...pot sa rabd ca un caine ca n-are nici un efect

Va pup ca sunt solicitata

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by codritu

Salutare!
Poate ar trebui sa incerc si eu ulei de somon ca imi vine sa imi iau campii.
Va pup pe toate.

Comorile lui mami

codritu Parerea mea e sa incerci ...rau nu are sa iti faca ..mai nou ..pe linga efectele pozitive de care v-am mai scris ..am citit ca protejeaza si inima si regleaza nivelul de colesterol..
Sau papa somon...daca ti-e mai la indemina .Ar trebuie sa fie acelasi lucru ..parerea mea

elyia Suntem alaturi de tine ..pina vor trece toate astea.. de la .
alina2006 Felicitari pentru dintzoc piersicutzei tale.
Tweety7 Nu fi trista, Andra.O sa treceti voi si peste asta.Noi va si va dorim sa fiti curajoase.
norocutaMultumim de info si de reteta .. cu cit stim mai multe cu atit mai bine.. dau de veste cind testez reteta.
m_floruta Nu stiu cum sa te ajut..noi nu am facut reactii la nici un vaccin.
leistra Multumesc de cuvintele frumoase. Si pentru balenuta voinicuta si vorbareata .
Consi Ce frumos. ..a zis "MAMA" ..FELICITARI ..Astept si eu sa traiesc clipa
asta.
romaniaau Puiutul meu are o pofta de mincare..nu imi face probleme in scaunelul lui de masa.
Ai incercat sa ii cresti pofta de mincare cu suculete proaspete..si daca tot alaptezi ..incearca sa bei si tu mai multe citrice sub forma de suc..eu beau lamiie stoarsa cu miere dimineata..il protejeaza si de raceli.
adina nicole Welcome in -ul celor care ulei de somon...sper sa te ajute si pe tine ..iti doresc "energizare " cit mai rapida ..si sa fii cit mai des pe aici .
SARILLAPentru laptic pe saturate ..incearca ceaiul de anason+fenicul+chimen (cite 3 lingurite pline din fiecare in 2 litri apa); pune-l pe bebe la sin cit mai des; mai foloseste si pompa cind poti si ai rabdare..si cu siguranta creste productia. "Unde nu e cerere ...nu e nici oferta"
Bafta .
mamanatiModul in care ii adormim pe bebelusi tine foarte mult de cum ii obisnuim..PAREREA MEA
Daca ii obisnuim la sin ...asa vor vrea ..Eu l-am testat pe Stefan la capitolul asta de mi-au iesit peri albi. E foarte greu de schimbat un obicei odata ce ei s-au familiarizat bine cu el..schimbare necesita ceva timp si multa rabdare din partea mamei.Pina am ajuns sa doarma in pat..am incercat in citeva seri fara succes ..dupa care trecea in leagan..unde era deja obisnuit..in aprox o saptamina a reusit sa adoarma singur in patut(cu cintecele de pe CD) ..si de atunci acolo adoarme.
M-am cam lungit ...dar sper sa iti fie de folos ...

lushk,larissa_79 Mmmmmmmmmmmm...Ce buna e in ?

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamanati, si Darius tot cu tzitzi adoarme seata, nu stiu ce o sa ne facem cand nu o sa mai avem laptic, ca bibe nu prea ii place si nici laptele praf.

lushk, ce ii dai lui mihaitza?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput