PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by save
Buna mamicilor,sunt tare suparata Lucian a facut varicela ,si imi este tare frica sa nu faca si Radu desi dr. mi-a spus ca pana la 6 luni sunt protejati de anticorpii primiti de la mama ,s-ar putea sa nu faca dar........se poate si,
SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)
Multa sanatate si sa dea DD sa nu faca si Raducu!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Trebuie sa va anunt ca m-am hotarat sa stau cu bebelina acasa pana la 1 septembrie. Iniatial va tot ziceam de martie...dar nu vreau sa o intarc si consider ca am timp sa muncesc toata viata...si uite ca am ales sa stau cu bebe a mea si sunt tare bucuroasa de decizie! E drept ca toata luna ianuarie am fost agitata si m-am gandit ce si cum sa fac dar uite ca am luat o decizie!
In alta ordine de idea tzoaca mea iubeste tare de tot tzatzi si mai nou i-ma dat un borcanel cu mazare si curcan de la Nestlle pe care l-a devorat pur si simplu si nici nu s-a simtit rau de la el ( bine a mancat cam 50 ml) care ptr noi e record insa. A inceput sa pape mai bine si piureurile mele, si banana, para coapta, mar copt, desert de caise de la Hipp, suculetul de la Hipp ( nu prea am timp sa le fac pe toate...sau am dar uneori is prea comoda). A inceput si ea sa plescaie cand papa diversificat si asta mai bucura...deschide si gurita sa ii mai dai cand ii place. Partea proasta e ca nu sta linistita ...se foieste si uite asa ii dau de papa in toate pozitiile. Ca sa nu va mai zic ca vrea sa stea doar in picioare sustinuta si nu mai pot sa ii schimb scutecul decat invers ( ea sta pe burta si eu o schimb )
Miruna, tu cum faci branzica de vaci...ca eu am o reteta din lapte praf...si nu ii place deloc...nici amestecat cu para sau banana. La fel..nu ii plac cerealele de orez...o sa incerc sa ii i-au altceva.
Hai ca am scris o gramada...poate mai revin..desi am un haos in bucatarie...ceva de speriat. Mai nou fac mai multe feluri la amiaza ptr fata ca sa manance ce ii place. Nu stiu insa cat ma tine harnicia asta!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Ce bine de tine ca mai ai tzitzi cat sa ii dai pe saturate......eu mai am putin,putindar trag de el...mama-mama..pana la ultima picatura...
Stiu cum e cu nestatul asta la papa,eu cateodata ma fac din cap pana-n picioare de papa,si Razvan ;la fel...
Si el a descoperit statul in picioare sustinut si ne innebuneste sa il plimbam prin casa, in timp ce el rade si tipa de placere...m-a cocosat deja...
Ce mancarica ii faci?Ca ai zis ca ii faci mai multe feluri...ce bunatati ii faci?Zi-mi si mie,culeg informatii..
pup
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
dandana spune:
Tweety7, nu-ti face probleme dar NEAPARAT du-te cu cineva ca tu nu vei putea sa-ti tii copilul! eu am cerut la 2 luni sa o taie sub limbuta pe carmen pt ca nu manca suficient de bine si culmea ca dupa a mancat si mai prost . am citi pe net ca nu pot sa suga bine si mai tarziu pot sa aiba probleme de vorbire
procedura nu dureaza mult dar in ziua aia am tinut-o tot timpul in brate de frica sa nu se inece cu saliva si pt ca limbuta era anesteziata ( e o anestezie ca la dentist, nu e o injectie, ii da cu ceva). i-am dat panadol in ziua aia, cred ca a facut putina febra, a fost destul de maraita dar a doua zi era ok. a durat insa destul de mult pana ce a trecut i-a trecut balosenia de credeam ca ii ies dintii si sub limbuta era alba. cel mai dragut e ca pana la urma s-a prins ca are limbuta si a inceput sa o scoata la noi.
si a mancat mai prost in ziua aia dar am lasat-o in pace!
pt fetele care cautau vaccin, poate incercati la farmacia academiei (intersectia calea victoriei cu academiei)
va citesc de cateva zile, nu am puterea sa o iau prea din urma, nu inteleg de unde aveti timp sa scrieti atat de mult!
mai este cineva care la 6 luni si o saptamana papa doar san si suc de fructe? abia acum ii voi da din ce in ce mai multa pulpa de fructe si apoi voi adauga branza de vaci si cereale, restul peste o luna!
hm, eu suspectez o infectie urinara si am luat o punguta de la farmacie pt a colecta pipi. stie cineva cum se face?
SARILLA, de ce nu incerci galactogil pt lapte?
va pup pe toate!
dandana mamica de bebelusa iubita 17.07
mamanati spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Fetelor, sunt tare necajita.
Stiti ca v-am intrebat daca bb-ii vostri au vreo pielicica alba sub limbutza... observasem schimbarea asta de vreo saptamana. Azi am fost la med de fam pentru vaccin. Inainte de a i-l administra, s-a uitat in guritza ei sa vada ce-i cu pielicica aceea albicioasa si imediat ne-a dat trimitere la O.R.L. Acolo ni s-a spus ca trebuie incizata. Mergem maine dimineata la spital pentru asta. Nu stiu care-i termenul medical pentru treaba asta, dar popular se numeste ca are limbutza prinsa. Voi ce stiti despre procedura de indepartare a pielitzei aleia? O va durea rau? O sa am iar nopti albe? Va putea sa manance?
Nu stiu daca mai reusesti sa citesti mesajul meu. COlega mea de servici ia facut aceasta incizie baietelului ei de 2 luni. A spus ca a plans un pic si a luat san doar peste cateva ore. Dar e bine ca se face cand e bebele mic ca nu este traumatizat psihic pentru ca nu intelege. Eu am fost incizata la 6 ani, cu anestezie. Desi maica-mea m-a pregatit moral vre-o 3 zile mai tin minte si acum cum a fost. Multa bafta pentru miine. Pupam fetita dulce ca sa-i treaca cat mai repede bubita.
Nati, mami de Lia papadia
Babee spune:
quote:
Originally posted by save
Buna mamicilor,sunt tare suparata Lucian a facut varicela ,si imi este tare frica sa nu faca si Radu desi dr. mi-a spus ca pana la 6 luni sunt protejati de anticorpii primiti de la mama ,s-ar putea sa nu faca dar........se poate si,
SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)
Imi pare rau, dar noi am avut o experienta negativa.Phillip a avut si el, ia dupa 2 saptamani si Rebecca a facut, o forma tare urata si se pare ca ea nu mai avea nici un fel de anticorpi de la mine.Noi inca ne luptam cu bubele.Poate Raducu e mult mai norocos!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
mamanati spune:
Save, tinem si noi pumnii sa-i treaca varicela cat mai repede lui Lucian.
Noi am fost la controlul de 5 luni. Lia are 6.700 kg si a adaugat 800 gr intr-o luna. Eu zic ca-i bine. Doctorita ii zice: "Buna, grasunico", da mie nu-mi pare ca e grasa.
In rest, tot la titi adormim, si ne mai trezim si noaptea cu scancete s-o mai lingem si sa ne asiguram ca e la datorie oricand e solicitata. AM incercat ieri s-o adorm in leagan. O leganam si ii cantam cantece de leagan, ea ma privea linistita si imi zambea mereu. Citeam satisfactia pe mutrita ei. N-o sa ma credeti, A DURAT O ORA SI... NIKA SOMN!!! Incepu sa planga de oboseala, ca era 12 noaptea, o pun la tzitzi si adoarme cat ai clipi. Culmea e ca maica-mea o adoarme repede cand sunt la servici.
Nati, mami de Lia dulcineea
mamanati spune:
RALUCA IOANA, CHRISTIAN ALEXANDER, ANTONIA NICOLE la multe lunite fericite!!!
Nati, mami de Lia dulcineea
mamidestefan spune:
la in .
Sa felicit si sarbatoritii :
LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 26 ianuarie ...
Raluca Ioana ,fetita lui Irinuca
Christian Alexander,baietelul lui romaniau
Iar acum merg sa recuperez din urma ce s-a mai scris .
Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Raluca Ioana, fetita lui Irinuca
- pt 5 lunisoare
Antonia Nicol, fetita lui Cretoiu A
Christian Alexander, baietelul lui romaniau
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)