PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
SARILLA spune:
Dandana, Mamidestefan, mersi mult pentru sfaturi..credeti ca mai am vreo sansa?Adica,tinand cont de faptul ca sunt aproape pe terminate, credeti ca mai poate "reveni" lapticul asa cum a fost?Ar fi super,dar credeam ca daca se termina,gata..nu il mai "reinvii"..ar fi super daca as mai putea alapta putin timp...
Oncicu mersi pentru meniu..mai trag si eu cu okiu, sa mai diversific,ca de-aia se numeste diversificare,nu?Suna bine ce i-ai dat tu acolo...yammmii...
Dar supa cum o faci/faceti?Ca am eu o vaga idee,dar nu sunt lamurita pe deplin...
Lushk..ufff...imi pare rau de programul asta care va da peste cap pe amandoi..dar o sa fie bine curand,si o sa doarma muuult,mult de tot,si o sa te odihnesti si tu,ai sa vezi!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
lucians spune:
Mai apar si io pe-aici...
De-abia am reusit sa citesc ce-ati mai scris,drage forumiste.
Mare mi-a fost mirarea cand ne-am vazut inscrise pe listutza piersicutzelor care dau sa mearga deja.De ce?Pt ca noi de-abia stam in funduletz bine.Am zis ca Dariei nu-i place sa stea pe burtica si de aceea nici de-a busilea n-o s-o ia prea curand.Nu stiu unde auzisem ca,bb care nu merg de-a busilea,se ridica direct in picioruse.Poate de-aici a plecat confuzia...No problem.Nu ca nu ne-ar sta bine pe listutza
Andra,nu te panica in leg cu problema Clarei.Fi tare!ca sa treaca durerea cat mai repede.
Bun pontul cu spirulina.Si io sunt adepta tratam naturiste.Fi'miu n-a mai luat un medicament de cand avea 5 anisori.Numai cu ceai il trateaza mamaCum vad ca are nasul infundat,ii dau 2,3 cesti de ceai antibronsitic si gata.
Mamidestefan,unde-ai fost pan'acum ,ca-ti citesc mesajele de putin timp incoace si-mi placi.Si am mai zarit pe cineva.Parca m-floruta?Mamica frumusica cea-nalta si cu bb la purtator.Asta sa va dea Dumnezeu,ca tot aveti patutul pregatit pt ea
Cand am timp,am sa atasez cateva filmultetze mai noi cu scumpica noastra.Pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
SARILLA spune:
si ca veni vorba de somnic...sunt foarte fericita ca Razvan a dormit de aseara de pe la 23.00(acum asta e ora de culcare) pana la 7.30...ieee..sper sa revina la programul lui de dinainte de a fi bolnavior..s-a vazut ca i-am mai ingrosat cerealele aseara...
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
lucians spune:
Am uitat sa va spunem c-am facut si noi vaccinul acu o sapt si nu ne-a durut deloc.Parca putin a piscat,dar deja acu era scos.Multumim Miruna,ca bun pret la el la acea farmacie..Grasunelul ce-ti mai face?Imi pare rau sa aud ca a fost racit.Si ma bucur c-ati trecut cu brio peste acea perioada.
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Sabana spune:
Hello, hello
Am fost si eu azi la dr, mi-a facut si eco, si Papa Nicolau si deocamdata la prima vedere totul este in regula. Alaltaieri noapte m-a durut rau operatia, probabil de la schimbarea de vreme.
Bebita e bine. Nici nu imi vine sa cred, ca maine implineste 7 lunutze. Nu mai pot dupa ea.
Larissa eu de patul Alexandrei am agatat un fluture de la Chicco. Ea se duce si se joaca cu ala, trage de el, si uneori in final adoarme. Eu ii dau jucariile pe rand, sa nu se plictiseasca de ele. Asa avem si varietate. As vrea sa incep sa o dezvat de suzi.
Sunt fericita, ca prietena mea cea mai buna a nascut marti o fetita de 3 kg 700, o cheama Monica. Sper in weekend sa ajung sa o vad. Abia astept.
Si Alexandra merge de-a busilea. Si incepe, incet, incet sa se ridice. Sper curand. Pupici la fete.
Crissa eu zic sa vii la Bucuresti, mai bine sa te bombane sotul, decat sa iti fie tie rau, sau Doamne Fereste sa fie ceva grav.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
Fii-mea doarme de seara de la 9-10 pana dimineata in jur de 7-8. Fara nici o trezire. Si cel mai bine doarme dezvelita. Asa ca o imbrac mai gros si o las in pace sa doarma dezvelita. daca asa se simte ea bine.
Sabana spune:
Consi felicitari ptr "mama". Trebuie sa fii foarte fericita.
Ramoon spune:
salutare fetele si la bbi!
nu am mai scris de ceva vreme dar va citesc zilnic.
raportam si noi un dintzuc la 5 luni si 3 sapt. am scapat fara prea multa maraiala dar acum se pregateste sa iasa al 2lea si parca e mai maraita. in fundulet stam doar sustinuta, zicem mama sau meme. azi mergem la doc. k mi se pare k tuseste, acum nush daca are ceva sau se inneaca cu bale, dar mai bine mergem la doc. sper sa nu fie nimic desi noi amnadoi am fost un pic raciti si cam tusim, mai mult de aia sunt asa stresata.
doarme si Timeea de la 9-10 seara pana pe la 8 dar noaptea se mai foieste k-i cade suzi mi-e groaza cum o sa o dezobisnuiesc fara
vroiam sa va intreb ai vostri bbi transpira la cap? eu o imbrac intr-un body si inca o bluza si pantaloni (de pijama noaptea) sau strampi (ziua)si o gasesc traspirata la cap mai mereu, prea cald nu e in casa k si eu stau tot cu bluza cu maneca lunga...
hai k s-a trezit mai revin si sper sa fiu mai activa pe aici dar voi sunteti tare si greu tin pasul.
Ramoon spune:
sta cuminte si se joaca si mi-am adus aminte de ceva.. legat de mers de-a buselea, pe Timi cand o pun pe burta isi da mainile in lateral si sta in burta si cu picioarele in sus, parca zboara, ai vostri merg de-0a buselea? incerc sa pun o poza sa vad daca ma pricep
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070123/232316.jpg
Ramo si Timeea (04.08.2006)
mamidestefan spune:
A adormit puiul si intru din nou
quote:
Originally posted by lucians
Mai apar si io pe-aici...
Mamidestefan,unde-ai fost pan'acum ,ca-ti citesc mesajele de putin timp incoace si-mi placi.Si am mai zarit pe cineva.Parca m-floruta?Mamica frumusica cea-nalta si cu bb la purtator.Asta sa va dea Dumnezeu,ca tot aveti patutul pregatit pt ea
5-6 luni
Gabitza Multumesc mult .
Vezi ca eu ma emotionez usor si m-ai cam dat pe spate .
Si mie imi pare rau ca am lipsit pina acum ,dar recuperez eu ..nu ma las .
Mami de Stefan-Eduard (21august2006)