Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
karmenutza spune:
'Neata!
Tonnia, ai vazut ca pana la urma te descurci si cu 2 copii?
Pa noi ne-a anuntat bona ca de la 1 februarie nu mai vine. Urma sa vina pana pe 31. Dar azi m-a sunat ca s-a internat in spital si gata, nu mai vine. Cel putin saptamana asta. Nici urmatoarea, pana la 1 nu stie daca ii dau drumul din spital sa mai vina cateva zile. Acum suntem in cautare de cresa in zona Ghencea. Stiti cumva, ceva?
Pupo fetele si bebicii. 
Catalina
locca spune:
Si eu zic ca mai bine suzeta decat deget in gura, sora-mea si-a supt in disperare degetul, chiar e un pic mai subtire decat corespondentul de la cealalta mana, dar nu are dintii aiurea.
Deci a ramas duminica. Cred ca o sa fim primii
... si la venire si la plecare.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
Antoanela, uitasem sa te felicit pentru fetita!
Eu zic ca poti sa pui carucior roz.
Catalina
RalucaN spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti fetelor?
Eu ca de obicei, o chiulangioaica si jumate, dau pe la voi din an in pasti si atunci doar sa va citesc. Dar, ce sa fac, daca nu am timp? La munca, deh, ca la munca...... nu prea am timp de net, iar acasa nu ma lasa Catalina de nicio culoare. Daca nu ma joc cu ea, se tine dupa mine ca scaiu si daca ma vede la calculator mi-l inchide. Ma mir ca mai merge, ca l-a resetat pana acum de mii de ori.
Va intalniti? As veni si eu... Va anunt maine. Duminica asta la 10.30-11 la Mobexpert Pipera, am inteles bine, nu?
Sa va mai pove de noi. Cata e bine. Merge bine, vorbeste toata ziua. Nu ma intrebati ce ca nu stiu , mayasha ei. Si intelege tot ce vorbim. Daca ii cer sa imi aduca un obiect anume pai pe ala mi-l aduce. Zilele trecute a facut o faza de am ramas proasta. Stateam cu picioarele in sus sa ma uitam la teveu, iar ea era calare pe calutul ei. La un momendat ii zic sotului:" Nu-mi aduci si mie niste ciorapei, ca mi-au inghetat piciorusele." In momentul ala ea se da jos de pe calut (care de fapt e elefant dar nu conteaza), isi da jos ciorapeii din picioare si vine si ii pune pe picioarele mele. Ma credeti ca mi-au dat lacrimile? Am ramas si eu si sosul incremeniti. Ne-a crescut fata mare...
Am fost si la control cu piciorusele si nu le mai duce in tal val deloc. S-a recuperat complet. Sunt tare fericita ca am scapat de stresul asta.
Tonnia felicitari pt bebe Sa! Sa creasca mare si sa fie sanatos! Lasa ca trece ea perioada mai grea si cine o sa aibe doi flacai mari?
Dea noi am vb. la telefon, dar te mai felicit inca o data si dupa cum stii abia astept sa-l vad pe bebe Denis! Pupici
Gina, felicitari pt sarcina si sa dea DD sa fie bine de data asta!
Anto, felicitari pt. fetita!
Pe cine tre sa mai felicit? Ce noutati mai sunt?
Raluca, mama bursicutzei Catalina (3.10.2005)
RalucaN spune:
Norina, nici Cata nu poate sa adoarma fara suzi, iar ziua, la crize maxime (vorba lui Kid), e prietena noastra cea mai buna. Nu-ti face griji, ca nu se marita Teo cu suzi in gura.
Ce mai face cu piciorusele?
Raluca, mama bursicutzei Catalina (3.10.2005)
b_irina_c spune:
Hildegard asa e, faci parte dintre norocoase!
Raluca ma bucur ca ai mai dat pe la noi, dar si mai mult de vestea recuperarii totale! Cat despre faza cu ciorapii.... super tare!!! si mie mi-ar fi dat lacrimile ![]()
karmenutza nasol cu bona... bafta la gasit cresa!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
mysweetest spune:
Daca copiii vostri nu or sa se marite cu suzeta inseamna ca nici noi nu ne insura cu pampersi
.
Pentru noi e cea mai mare jicnire suzeta..nu a folosit-o mai deloc...i-am bagat-o eu de cateva ori in gura cand avea colici dar o scuipa cat colo.
Hildegard si eu astept sa ii sparga gingia caninul din stanga..celalalt a iesit de 2 zile.
Gina felicitari pentru sarcina!
RalucaN spune:
Cuscrooo (mai e valabil? sau alex ne-a parasit?), sigur nu va insurati cu pampersi. Dar de ce intrebi? ai ganduri sa renunti la ei de pe acum?
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
b_irina_c spune:
Baietelul colegului meu (francez) are 4 ani si noaptea doarme cu pampers
, acum nu stiu daca e normal sau nu... La treaba asta chiar nu m-am gandit.
Vladut stationeaza cu dintii de cateva luni bune. In septembrie i-au ieist 2 masele, apoi inca 2... Deci sunt 3 luni de cand nu se vede nimic la orizont.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Anya20 spune:
Eu sunt cam pe invers
, prefer degetul decat suzeta. Anya sil-a supt doar cand era mica, dar in limite normale, n-a facut o pasiune din asta. Dar nu i-as fi dat suzeta oricum si acum cand aud cate probleme aveti voi, cred ca nu e prea placut.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana