Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 10
alexuta2005 spune:
Si Alexia e fan suzeta.Da eu inca nu ma stresez. Ea nu are decat 2 dinti si pana or iesi toti o renunta ea.Ce ma enerveaza e ca daca o pierde noaptea incepe sa planga si trebuie sa ma trezesc sa o caut.
Eu nu suport sa o vad cu degetul in gura, mai bine suzeta.
Oricum eu sunt tare incantata ca a renuntat la biberon.
Renunta ea si la suzeta.
Antoanela23 spune:
Eu nu am nici o problema cu suzeta, l-am binecuvantat de mii de ori pe cel care a inventat-o. Intotdeauna m-a uimit ce efect de calmare are asupra lui. Cred ca depinde si de copil, Victor a fost un copil sensibil care plangea mult cand era mic.
Si acum cand plange (ceea ce se intampla instant cand e ceva ce nu-i convine, deci destul de des) il intreb: Unde-i suzi? Tace brusc si incepe s-o caute din priviri, apoi isi aduce aminte ca era suparat, iar oracaie, dar daca-l mufez la suzi tace imediat.
Raluca, dulce Bursicutza ta cu sosetele, cred si eu ca te-ai emotionat.
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Karmenutza, mersi frumos, naspa cu bona ta, bafta cu gasirea cresei.
Irina, maine vii acasa? Drum bun si zbor placut.
Va las ca ma duc sa recuperez piticul de la cresa.
Pup fetele
Anto
16 si
Antoanela23 spune:
Sa nu uit: Olguta, am observat ca nu ne-ai mai pupat, asa sa stii.
Si ca sa te readuc la bunele obiceiuri, uite, te pup eu acum: 

.
Iar cu doua fire albe, he-he, esti junioara junioarelor. Sau de fapt cauti motiv sa te vopsesti
?
Anto
16 si
alexuta2005 spune:
Hilde un
pt. Stefan de la Alexia sa ii iasa odata canini astia si sa nu-l mai supere.
Locca nasol cu un asa vecin.La noi e invers.Am o baba cam tacanita sub mine si nu suporta pasii pe gresie si nici zgomotul facut de scaune asa ca de fiecare data cand ne vede zice sa facem ceva cu gresia sa punem covor peste ea.
Sa-ti mai zic ca acu' 3 ani ne-a batut in teava la 11 noaptea de revelion ca vrea sa doarma.
Irina 
Karmenutza nasoala faza cu bona. Bafta la cautat crese!
RalucaN felicitari pt. recuperare!Ce dulce a fost Catalina la faza cu ciorapi!
alinam spune:
Norina stai linistita ca nici Vladi nu renunta la suzi inca, asa ca nici o problema, deja ii vad in fata altarului cu suzi in bot
.
Intrebare: Soseaua pipera e in zona pipera? sa nu radeti da nu cunosc bucurestiul si sotul trebuie sa ajunga pe acolo sau mai bine zis pe bdul. Alexandru Serbanescu, stie cineva sa ma lamureasca daca zona asta e aproape de soseaua pe unde venim dinspre buzau?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
Hello, hello! Incepem prin a felicita pe Gina, sa fie cu noroc si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos dar si pe Antoanela pentru aproape sigurul carucior roz!

Capitolul suzeta e si la noi in voga cind e vorba de adormit dar consider ca nu e cazul de pe acum sa-mi stresez nazdravanul cu asta caci are cu cine semana, eu am folosit "obectul" suzeta pina la peste 2 ani si jumatate, vorbeam perfect si facem cu taica-miu cite un pariu ca nu mai folosesc suzeta dar totul era valabil pina la culcare cind nu adormeam fara suzeta.![]()
Irina, calatorie placuta back home!
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
BiuMil spune:
Karmenutza,offf, ce patanie cu bona! nu vreau sa te descurajez, dar la crese de stat nu sunt sigura ca se primesc copii in timpul anului...si din cautarile mele nu am gasit nimic privat in Militari. Mai degraba in zona 1 mai sau pe la Piata Alba Iulia.
cum spuneam mai devreme am fost la Wonderland. Nu sunt chiar extaziata, dar daca cantaresc toate aspectele, nu e nimic care sa imi displaca in mod deosebit, ba din contra! acum vrem sa mai vizitam si alte gradi ca sa facem o comparatie.
Aici e ok ca zona, langa PS1, amenajarea este optima pentru grupa foarte mica, e vesel, curat, educatoarea cu care am vorbit azi parea motivata, vorbea cu placere despre diversele activitati pe care le fac, mare parte artistice. Aveau si un bazinas cu apa si spuma care l-a incantat pe Milan. Copii nu erau foarte multi, la grupa mica erau doi din 6...
una peste alta Milan a fost foarte dezinvolt, a inspectat ce era de inspectat, s-a imprietenit cu un urs pe care il punea frumos pe scaun, asa cum vazuse ca stau copii de la alte grupe.
Kid, sau alte fete daca aveti ceva ce vreti sa ma intrebati, raspund cu placere...dar nu are rost sa descriu mai detaliat de atat decat daca e cineva interesat!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Gina M spune:
Fetelor,
Am primit rezultatul testului de sange si, DA sunt insarcinata!
Aseara am fost cu micutza Jessica la spital.Am stat acolo 5 ore si ne-am intors acasa franti de oboseala.S-a prins iarasi virusul acesta uart ce bantuie pe aici de ea iar, la urechiusa dreapta are un inceput de infectie .Abia spre dimineata am reusit sa inchid si eu ochii pentru ceva timp...
Am inceput tratamentul insa nu prea da roade iar daca situatia nu se va ameliora va trebui sa ne reitoarecem cu ea.Acestea ne-au fost indicatiile date.
Colac peste pupaza,m-am trezit cu niste dureri infernale si cu o pata de sange pe chilotzel...
Este posibil ca si de data aceasta ma va asteapta "cutitul".
Daca este sa fie asa, asta este!Voi pierde lupta, dar nu razboiul.
Ma inarmez sufleteste si sunt sigura ca voi trece cu bine si peste acest mare "hop" din viata mea.
Dumnezeu ne da, si tot El ne poate lua.De ce?!Nu are rost sa intreb.Sunt om, sunt finita si deocamdata mintea mea nu poate intelege.Tot ceea stiu este ca El, este in control si intr-o buna zi voi putea intelege de ce a fost sa fie asa.
Eu ii raman credincioasa, ma rog, ii multumesc si il binecuvantez in continuare.
Am sa va tin la curent.Acum ma pregatesc sa merg la investigatii sa vedem daca se mai poate face totusi ceva.
Aici, nu se prea da tratament de sustinere dar, daca mai este totusi speranta vom face tot posibilul sa fie bine.Va 
POZE