Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata la amiaza...
Ma strofoc sa citesc din urma... dar nu reusesc sa tin minte mai nimic si timpul trece extrem de greu .

Anto ai vazut? Totul e bine . Si desi e doar 90%, eu tot te felicit pentru bebita mica de 155g .

quote:
Originally posted by jadi

Maine aterizeaza bunica, paardon Irina

Stii tu ce stii... Astia pe la francia zic 'mami' la bunica (am scris asa cum se pronunta, nu stiu cum se scrie in FR). Sa vezi cum se holbau unii la mine cand vorbeam cu piticul la telefon si ma maimiuteream si ziceam 'mami' . Or fi zis ca bunica-mea ii 'dusa' de vorbesc asa cu ea .

Kristinutza felicitari pt. examen.

Casiana m-ai luat cu permisul . Eu dupa lungi meditari, am zis ca o sa incerc la vara. Daca ma descurc e foarte bine, daca nu... macar am incercat .

Acum ma apuc sa recuperz ce n-am citit saptamana trecuta, poate elucidez misterul disparitiei Ioanei, ca ea era mereu constanta in aparitii si in plus mi-e dor de nor-mea.

Aaaa... am uitat sa va zic ca din cate am reusit sa aud pe YM (ca asa ma convesez cu bb) mi se pare ca a evoluat cu vorbitul si lasand la o parte faptul ca am pierdut faza asta importanta , ma gandesc cu groaza ca nu o sa ma mai inteleg cu el asa de bine ca inainte . Ca sa nu mai zic ca tati mi-a zis ca deja cunoaste cateva cifre... I-am zis sa lase plodul in pace, ca la toamna il dau la gradi nu la scoala

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Cristina,eu am luat acu 3 saptamani priorix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Biumil, nu, nu am ajuns. Dar daca Aura Diafera a zis ca e super frumos o cred pe cuvant. Mi-a zis ca eram vreo 4 copilasi la grupa mica atunci cand a fost ea, pentru ca alti citiva erau acasa bolnaviori...Au un dr care ii consulta in fiecare luni dimineata si ii trimite acasa pe cei cu suspiciuni de boala.
Cum e la Wonderland? E frumos?

Eu sunt de acord pentru duminica asta, pica la fix pentru noi ca oricum suntem singurele, tati va fi plecat din tara cateva zile. O sa ajungem in functie de somnul de dimineata al lui Alex, daca se scoala in jur de 11, ajungem pe la 12, daca e mai devreme cu atat mai bine! Venim sigur. Ramane Mobexpert Pipera, da? E acolo la ultimul etaj unde e si cafeneaua, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Setff a balotat in ciuda faptului ca e extra marait din cauza caninilor de sus: supa de vitel cu taitei, un bol de la Disney si inca un bol asta nu chiat tot de piure de legume cu carne + 1 piersica compot.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata fetele,in urma comme toujours, dar am dibuit ca o puneti de-o intalneala ...poate ma 'nervez si vin cu trenu' de 6 o fuga si ajung tocmai bine la 10 asa cum ati programat MAi gagici, vin si eu cu o intrabare intrebatoare: mai sunt prunci dependento-suzetosi prin piticodrom? ca eu ma simt ca o mama denaturata care nu reuseste sa scoata panarama asta siliconata din viata plodului E drept ca o foloseste numai la nani, dar n-am vazut mai frate atata dependenta, toata noaptea e mufata , iar daca o scapa o gaseste instant si in doi timpi smotoceste la ea de zici ca-i bunatatea pamantului.Aseara, i-am taiat una din ele(cum a zis GinaM) si a intors-o pe toate partile, o scuipa, iar o lua si uite asa, dupa un chin de vreo juma de ora , a adormit nedumerita. Dar in timpul noptii nu a fost chip sa stea fara panarama in gura , asa ca, chioara de somn fiind, am cedat si i-am dat-o pe aia intraga sa doarma si copchilu' dar si eu, care m-am gandit ca n-am omorat pe nimeni sa ne chinuim una pe alta. Si uite asa a esuat prima mea tentativa de eliminare a acestui "obect" Stau si ma gandesc daca nu cumva o sa-i deformeze dintii sau ce efecte negative ar putea avea...Lamuriti-ma si pe mine cum ati procedat la capitolul asta si poate data viitoare voi avea mai mult succes Pup tot piticodromu'Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina asa e si Vladut. Nu poate dormi fara ea... cateodata ii mai pica din gura si doarme fara vreo 2 h, dar daca se trezeste si nu o dibuie prin pat e musai sa ma duc eu sa o caut ca altfel nu se culca. Cat despre deformat dinti sau altele eu am citit ca pana pe la 2 ani e perfect normal sa suga suzeta/deget. In articolul citit de mine ziceau doar ce e mai greu sa o tii curata si sa nu lasi copilul sa vorbeasca cu ea in gura.
Iar acum dupa ce la frantia am vazut copii de peste 4 ani care-si sug linisti degetele/suzetele... stau calma eu am supt degetul pana in clasa a 3 a (desi ai mei au incercat nenumarate metode, care mai de care traumatizante, ca mi le amintesc ) si am dintii normali si vorbesc normal

edit: cauta in indexul de la 'parintii intreaba' ca eu am citit mai demult un topic acolo si erau o gramada de idei, desi ce-i drept copii erau ceva mai mari ca tineu povestii cu explicatii fanteziste.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, nici noi nu am reusit si nici nu ma stresez prea tare. Nu o sa se marite ea cu suzeta in gura. Eu am exemplul meu- cu dintii de soricioaica de la suptul degetului, asa ca prefer suzeta pentru Alex, decat degetelul. O ignor deocamdata. Incerc sa nu i-o dau ziua decat la crize maxime, doar la nani o ia. Dar o iubeste tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Si Victor e dependent de suzeta si ziua si noaptea, ziua mai putin, dar noaptea e musai.
Nu-mi fac griji, cum zicea si Irina, pana la 2 ani mi se pare ok. Pe aici am vazut si copii de 6 ani cu suzi, asta mi se pare bizar.
Uneori prefer sa aiba suza in gura decat sa fie tentat sa bage tot felul de prostii, mai ales cand mergem prin magazine sau la doctor.

Am uitat sa va spun ca ultimele doua dati l-am luat si pe Victor cu noi la ginecolog, ieri chiar a stat la ta-su in brate si s-a uitat la ecograf, bombanea, cred ca i-ar fi placut f mult sa se joacea la ecograf, atatea butoane si taste si luminite...

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si Anca e innebunita dupa suzeta.

Ziua sta fara, si acasa si la cresa.
Dar nu poate adormi fara ea.

O linistete tare cand e necajita.
Chiar ma gandeam ieri cand a cazut si plangea, i-am dat suzeta si gata: "A trecut buba".
Pai daca nu era suzi, ce faceam ?

Asa ca Norina, iart-o te rog pe Teo, si mai lasa-i suzeta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

phiiiii, ce baiat am!
Stefan a sevit suzeta doar in matern cand a fost...de atunci se juca cu ea, se freca la gingii. In rest nimic....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput