Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Anto,ce fain ca o sa aveti si o fetita.

Tonnia,ma bucur ca ai tai puiuti is bine.

Olguta,.Ce bine ca la voi e o armata la taiatul unghiilor.Noi suntem numai 2 si de multe ori o lasam balta ca nu-i loc,astepatand astre mai favorabile.

Jadi,ai dormit la serviciu?

Chiar asa ,unde-i Ina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna amiaza,

steff a marait pana la cer si inapoi....offf dar nu sperge gingia odata caninul stg...ca si dr trebuie.
s-a trezit la 6.30 si a dormit de la 9.30 pana acum......cu Dentinox

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Anto, felicitari pt. fetita (chiar daca e 90% si nu 100%, eu zic ca asa ramane)!!!
Antonia, trage-te in poza cu Sa si Di in brate, sa te vedem mama eroina. Sa stii ca si al meu a reactionat nasol dupa ultimul infanrix, desi la celelalte a fost ok, si el nu era stresat pe motiv de frate.
Olguta, 2 fire numai?! Pai esti bine madam, eu de exemplu cred ca am acum in proportie de peste 50% par alb. Noroc cu vopseaua. Da' la mine e chestie genetica, seman cu tata, si el tot de pe la 20 si un pic a inceput sa albeasca.

Nici eu n-am inteles despre care duminica e vorba, noi suntem disponibili pt. oricare dintre ele. Numai ca daca va hotarati pt. ora 12 o sa ne vedeti maxim juma de ora pt. ca nu vreau sa risc sa-mi adoarma copilul in scaunul de masina ca pe urma nexam somn pana seara. Nu mai vorbesc de foamea care il bantuie de obicei pe la 12.30.

Azi noapte am dormit din 2 in 14. Si nu din cauza copilului, de data asta, el a dormit ca un purcel, ci din cauza vecinului de jos care este alcoolic si care a urlat ca un dement isteric pana pe la 3 chiar sub dormitorul nostru.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, Matei are program de cresa : si Anca mananca pe la 12.30 si se culca la 1.
Dar ea se trezeste la 7 fie ca trebe fie ca nu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Pai, Cristina, si Matei tot pe la 7 se trezeste
Asa ca somnul pana mai tarziu dimineata e un vis frumos pt. mine.

Mergi la inceput

In concluzie, Ruxandra, cred ca noi ne vedem la 10, si fetele vin mai tarziu.

Fetele din Bucuresti, care ati 'comis' Priorix-ul de curand, de unde l-ati cumparat ?

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu, Cristina

Vezi ca mi-a zis dr. ca e criza de priorix. Eu i-am facut la 1 an dar ultima data cand am fost la dr. m-a intrebat daca l-am facut si mi-a zis ca nu se mai gaseste pe piata pana prin februarie-martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kid, ai fost sa vizitezi little one? noi tocmai ce am fost la wonderland...revin cu detalii
pt duminica asta, zic ca cel mai bine e sa incepem cu ora 10, in ideea ca se sta cel putin pana pe la 1, nu? nu-i musai sa semnam condica la ora fixa...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Eu zic sa facem cam asa: sa propunem ora 11 pt intalnire si eventual mamicile cu ccc copilasi care adorm pe la 1 sa vina la 10 jumate. Si apoi restul incearca sa apara cat mai repede. Am formulat aiurea, dar ati inteles voi. Si e vb de duminica asta, nu?

Tonnia, ce bine ca ne mai scrii. Dar nu te dezminti, tot la ore de-astea "imposibile". Of, lasa ca trece repede si cine o sa aibe baieti mari?

cge, si eu stiu ca nu se gaseste priorix. Poti lua trimovax, care este acelasi lucru. Defapt, eu am citit ca trimovaxul ar fi indicat pentru primoivaccinarea de la 1an sau 1 an si 3 luni, iar priorixul pentru rapelul de la varste mai mari si pentru adulti.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Deci ramane intalnirea la 10.30-11 la Mobexpert Pipera duminica asta, da ?
Ruxandra, iau nr. tau de pe mail si vb. intre noi, sa vedem cand ajungem, noi astea cu copii matinali.

Ruxandra, Alina, merci frumos de raspunsuri.
Mie mi-a zis aseara dr. ca a reaparut pe piata.
Ma duc sa vad daca il gasesc la farmacii, ca pe net nu l-am gasit.

Alina, pe Ancuta am mai vaccinat-o cu Rouvax la 8 luni.
Asa ca trebuie sa iau neaparat Priorix.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput