Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pai hai sa va povestesc de Ruse: am plecat duminica pe la ora 13.00...am trecut granita cu buletinele...platit taxa de pod....In Ruse am fost in centru, in zona pietonala...e dragut, curat dar nu va inchipuiti cine stie ce....este un oras de provincie mai ridicat, nu stiu cu ce sa il compar de la noi..dar mi-a placut ca este multa verdeata, practic tot orasul este un parc, si este curat! Am intrat in cateva magazine, nu erau decat vreo 4-5 deschise, si sotul si-a luat o pereche de blugi Levi's Made in Romania (sub licenta) cu 70 leva (aprox. 100 RON). Ne-am plimbat, am mancat la o terasa faina (Happy se numea) unde meniul era in romana...am mancat o inghetata faina pe strada...apoi am fost un pic pana pe malul Dunarii si ne-am plimbat...nu e amenajat, cam ca pe malul lacului Tei din Bucuresti....Este frumos pt. o plimbare de sambata, zic eu, daca vrei sa si cumperi ceva hainute, pantofi ca sunt lucruri intr-adevar mai ieftine, mi s-a parut mie, si chiar mai dragute unele....dar nu sunt chiar asa de multe magazine...si este rentabil de mers 4 persoane (2 familii) cu o singura masina.

aime, 1 Mai este zi libera prin lege...ar trebui sa sesizati ITM ...este un abuz ceea ce fac.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da,stiu ca este libera,dar noua ne-a dat-o in ziua a 3a de Paste,asa ca nu mai avem ce zice. Iar ziua de luni nu ne-o da,ca n-are rost, apoi trebuie recuperata...oricum neplacut sa stii ca altii petrec si tu la munci .
Minivacanta placuta Anca!

Si pe mine ma intereseaza masina de paine, am tot cautat Alaska, dar nu gasesc,am gasit Clatronic nemteasca (la Domo)si la Metro e cea care e la reclama cu Delma. Deci sa fie cuva orizontala,nu stiam.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Neata!
aime, stiu, e foarte neplacut sa mergi la servici cand altii se distreaza......cand toata lumea se distreaza, mai bine-zis...am trecut si eu prin asta.

Gabi, mai zi-ne cu masina de paine...detalii tehnice -ca pt. ingineri- cat dureaza sa faci o paine, care este "procesul tehnologic", ce cantitati de ingrediente se consuma??? Eu ma gandesc demult sa fac asa ceva pt. ca painea din comert e plina de aditivi si E-uri.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

'neata!

azi muncesc cu spor, am dat gata deja niste raportari si sper s-o tin tot asa ca miercuri am un deadline. Ma simt superobosita, eu nu mai ajung sa ma hodin never,cand ajung acasa,copilu\+ treburile zilnice,gen papa, spalat,calcat,ordine,plimbare copil imi papa toata energia...da azi mi-e muuult mai bine. Aseara a fost copilu numai cu tati la plimbare,mancare a facut tanti dadaca si eu am mai tras chiulul,deci azi ma simt teribil. Mai iau si niste minerale de vreo luna asa ca sper sa se vada si efectul. O fi si astenia, nuuuuu?
Anca, e un subiect cu masina de paine,eu l-am studiat din scoarta in scoarta si is f hotarata sa-mi iau (din motivele speuse si de tine+mirosul de paine proaspata si apoi eu as face doar integrala),acu pospectez piata .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Nimeni pe aici, chiar toate sunteti in vacanta
Eu is pe baricade da urez distractie maxima tuturor

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nu stiu exact cam ce detalii v-ar interesa, depinde de tipul de maine si de marime.
O painica de aprox. 1 kg se face cam in 3 ore si 20-30 min, poti regla gradul de rumenire, face 3 marimi diferite (de 500 gr, 1 kg si 1.25 kg). Eu nu fac decat paine alba si cozonac. Daca vreti, va dau si retete. Nu consuma exagerat de mult curent, abia se observa la factura, si o folosesc de cateva ori/sapt.
Acum 2 saptamani am vazut la Metro din Brasov Alaska, acum vad ca si pretul e o.k. fata de cum era anul trecut.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Bonjurica, fetelor!
Noi am fost la Sunny Beach, in Bulgaria, de sambata pana luni (este cam la 100 km de granita cu Turcia) si ce-am vazut acolo recunosc ca m-a impresionat in mod extrem de placut dar mi-am facut si nervi ca e mai misto decat la noi....zau asa..promit sa pun poze cat de curand.

Gabi, multumesc de info...pun masina de paine pe lista de achizitii pt. anul asta!!! Cand voi fi in posesia ei o sa te "pistonez" pt. retete.

P.S. Uite ce imi face cu ochiul: www.mediagalaxy.ro/promotions/catalog/electrocasnice/OW3000/" target="_blank">Masina paine. Ce parere ai?
Oti, pe unde umbli, draguto?? Mai traiesti?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu stiu ce sa zic, parca si moulinexul are cuva verticala, asta nu se vede in poza. In rest firma e o.k., am avut cateva aparate moulinex si n-am avut probleme mari cu ele.
De Alaska am auzit ca nu prea rezista garniturile de silicon la paleti, dar despre celelalte firme nu m-am intereat. Am sa mai fac ceva sapaturi:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna ziua inginerele!

pe scurt: n-am fost niciunde de minivacanta, am stat acasa gramada din cauza de muci si tusit, intre doua ture de aspirat nas si aerosoli. in rest, visam numai la gratare si mici.

va pup, sa aveti o saptamina usoara!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Gabi, cred ca are cuva verticala dupa cum arata in poza....in proportie de 99% asa cred. Si eu am o experiente pozitive cu aparatele Moulinex de-aia ma si tenteaza parca mai mult decat Alaska. Insa nu mi-e clar daca modelele sunt similare ca functii si care e diferenta de pret. Ah...hai sa imi verific cunostintele in domeniu: eu stiu ca masinile astea framanta aluatul (le pui acolo toate ingredientele necesare si ele le amesteca si framanta) si coc apoi aluatul respectiv...corect? Daca mi-as lua o astfel de masina as fi si eu capabila sa fac un cozonac...?

katik, iar sunteti Muciferi? mai, mai....da' nu mai zice de mici ca imi faci pofta si vreau sa tin oaresce regim de azi (adecatelea sa nu mai fac excese) ca vine acuma vara si eu nu sunt "prezentabila".

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput