Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Iepu, corect... pui ingredientele in ordinea din reteta, reglezi programul, marimea painii si culoarea de rumenire si atat!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Gabi, .
De cand nu am mai baut o impreuna?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata fetelor!

anca, da, mina de muci e la noi. sper totusi ca scapam fara antibiotic. eu, mama denaturata ce ma aflu, nici n-am dus copiii la dr. le-am dat ce am stiut eu mai bine, acu' sa vedem. pina acum se pare ca merg spre bine.

gabi, da' chiar asa usor e sa faci piine. mie nu-mi vine sa cred. in mintea mea inca mai este tehnologia de fabricare a piini de pe vremea bunicii: pus toate chestiile la dospit de cu seara in vanita de lemn, iar a doua zi pus cuptorul dis-de-dimineata, cu foi de varza dedesubt si copt o zi intreaga piini si cozonaci..
scuza-ti! m-au napadit niste amintiri....

hai ca am venit si io un pic la cafea, daca ma primiti?

va pup, sa aveti o zi buna, eu ma duc sa ma lupt cu birocratia: imi trebuie o adeverinta de la directia muncii

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Kati, painea de la tara dureaza mult pana o faci, dar merita... ca e altfel... mai ales alea facute la cuptor clasic... moamaaaaaaaa, deja simt mirosul!!!!
Spor la lupta cu birocratia!!!!

Mergi la inceput

gabi, multam! deocamdata savurez cafelutza, adica imi fac putere pt. ce va urma.. am ceva 'ajutoare" pe acolo, sper sa mearga repede.

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

katik, daca si tu esti mama denaturata....pai si mama ne doftoricea singura cand isi dadea seama care e problema....ca mama isi cunoaste cel mai bine copilul, nu?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

na, m-am returnat de la birocratie. evident, nu putea sa se rezolve din prima: n-am avut copie dupa buletin (mai grav ca plecasem de acasa fara buletin, dehhh, neuronii astia care nu mai functioneaza...). drept urmare sunat sotzul, fugit el acasa dupa buletin, venit cu el inapoi in centru, si apoi rezolvat in 30 sec. miine hirtia e gata.
anca, n-am prea avut ce face pt. ca sunt prea furioasa pe dr, daca mergeam la cabinet din prima ne-ar fi dat antibiotic la toata familia. asa, vedem cum mai merge.
ma duc sa ma hodin ca am mers oarece km pe jos, si destul de repede, acuma ma doare cita spatele.
pupici la tot poporul!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Mai avem putin si incepem un nou capitol.......

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Kati ma bucur ca ai rezolvat asa usor:) Cunosc si eu chestia cu antibioticele, n-am mai fost de mult la dr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Noi mai rar, dar nu v-am uitat. Toata ziua trebaluim, Vla a luat-o la picior si de abia il mai stapanesc, cade se loveste, plange....rade...eu mai si muncesc printre picaturi, si.......colac peste pupaza sotu' a primit de la sefii lui drept apreciere un apt de 3 camere in Aviatiei. Si trebuie sa ne mutam. E de ras, de plans...nici nu stiu cum sa o iau. Aici avem tot confortul, am facut casuta dupa placul nostru, suntem cu mama si bunica si ma ajuta destul. dar nu oricand primesti cadouri de astea. In plus Criti face cam 3 ore pe zi drumul dus intors servici. Asa ajunge in 5 minute. Iar mama vrea sa se mute langa noi. Acum stam si cautam apt si vindem apt unde am stat inainte cand de abia il renovasem. Credeti-ma nu credeam ca ma voi mai muta.
De ciuda de tot ce se intampla nu mai dorm bine. In loc sa fiu fericita vorba lui Cristi.....cred ca imbatranesc, ajung sa fiu mai comoda. Eh vroiam sa ma destainui cuiva ca tare nu am cui. Asa ca de la vara ( am zis ca mai stau si eu linistita sa ii tai motu' lui fimiu la curte) incepem iar cu aranjari de apartamante. Iar vila nici nu stiu ce sa fac!!! Cred ca o sa o inchiriem. Om vedea!!!!
As ca cam asta imi umple creierul meu obosit in ultima vreme. Si sa stiti ca mi-ati facut pofta cu cozonacii, si asa sunt intr-o continua slabire, cred ca de stres!!!!!
Cred ca azi cand plec cu Vla in parc iau un cozonac ca tare poftesc

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput