Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 27

katik spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Neata, katik. Au am aparut tarzior la cafea pt. ca sunt acasa, sechestrata din cauza alergiei...as iesi si eu sa cumpar macar ceva...si mi-e frica pt. ca la cea mai mica pala de vant...sunt varza.
In rest...nimic nou sub soare.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
uite un

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Ioana81 spune:
Buna fetele!
Noi suntem mult pe afara. Noaptea am scandal de ceva zile, cand a muscat din covor. Da, nu radeti chiar asa a fost. Joi s-a intamplat seara, il pregateam de baita si s-a smuls din mana mea in timp ce eu ii luam o crema si a plecat de nebun si buf s-a impiedicat de covor. Urlete si tipete...l-am luat de jos, nu m-am uitat la el, dar in 5secunde aveam sange pe bluza grupa mare. Doamne ce m-am speriat, mai eram si singura. Am chemat paznicul, asta dupa ce am incercat sa vad de unde curge sange din gurita. Noroc cu paznicul ca m-a calmat. Am avut noroc ca a fost doar buza si gingia. Daca erau dintii de sus mari ii rupea cica. Am tras-o pe speritura. Si cand a inceput el sa se simta bine, am inceput eu un plans isteric. Cand a venit Cristi m-a linistit spunandu-mi ca nu avem ce face, Vla e argint viu. A zis ca daca credea o secunda ca as fi eu de vina ma certa. Cunoaste si el ce monstrulet a devenit Vla. Acum sta mai mult el cu Vla in weekend si iesim in parc si la padure, si ne face numai circuri. Asta este, Cristi tot zice ca nu mai vrea inca un vierme prin casa. Eu cred ca urmatorul va fi mai cuminte
. Cu asta ne petrecem noi timpul!!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

iepumic spune:
Salutare, fetele!
Eu mi-am revenit, am scapat momentan de alergie. Am aflat azi ca pe 1 Mai o sa avem liber dar putin probabil sa avem si pe 30 aprilie.
Multumesc, Robi, de pupic.
Ioana, hai ca trece pana se insoara!!!!! Bine ca nu a fost ceva grav. Ma si speriasem cand am citit primele cuvinte.
Fetelor, ati aflat ca a murit o fata de 32 de ani de surmenare??
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

katik spune:
buna dimineata inginerele!
ioana, imi pare rau ca v-ati speriat unul pe altul, dar asta este doar inceputul, multe bube si vinatai va mai avea vladi al tau. pupam baiatul harnicutz a lu' mami si plimbaretz! noi suntem lenesi, de-a busilea incepem doar asa, un pic, un pic, in rest ne merge gura toata ziulica. si sa sti ca robi e mult mai linistit(la virsta asta
) decit cum a fost krisztina. vedem mai tirziu, asa ca, vezi, incearca si tu
.
anca, imi pare tare bine ca ti-a treut alergia, trebuie sa fie tare nasol, vorba aia, si la o simpla raceala e greu.
am auzit de tinara care a murit de stress, da, si sunt f. multi care sunt la buza prapastiei. mai tineti minte ce ne povestea otilia cu citeva pagini mai inainte, o faza similara de pe la ei.
deci, aviz amatoarelor de multa munca fara pauze!!!!
gabik, nu ne mai spui nimik? cum is cuptoarele alea de piine, stiu ca tu ai? se merita?
otilia, tare, tare ocupata?
chimistele iarasi sunt super ocupate! off-off moleculele alea haideti mai faceti un pic prezenta pe aici!
aurora, cum stai cu fitness-ul, ca stiu cae sti tare harnicutza? mi-a promis si mie sotziorul ca-mi cumpara un instrument (stepper sau bicicleta) si cind o fi o sa cer consultanta.
gabri andrei, voi cum sunteti, sper ca bine!
linusa, mona, raresionut, tot din umbra?
pai va pupez acuma, sa aveti o zi usoara, mai un pic si vine we, adica o minivacanta (pacat ca nu pt. toata lumea).
poze krisztina
poze robi

Gabi_K spune:
neatza!
Kati, cuptorul isi merita banii, insa cauta masina cu cuva orizontala si nu verticala, fiindca face painica mai mare:)
Eu am Alaska, de la Metro, mi se pare super. Fac saptamanal de cel putin 2-3 ori paine si cozonac.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

katik spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
neatza!
Kati, cuptorul isi merita banii, insa cauta masina cu cuva orizontala si nu verticala, fiindca face painica mai mare:)
Eu am Alaska, de la Metro, mi se pare super. Fac saptamanal de cel putin 2-3 ori paine si cozonac.

si io sunt la dieta acum

dar o sa-mi iau

multumesc de info!
poze krisztina
poze robi

Gabi_K spune:
tu esti la dieta, dar ceilalti? Ei n-ar manca o felie de cozonac fierbinte???

iepumic spune:
Fetelor, am facut cerere de concediu pt. luni, 30 aprilie, tineti-mi pumnii sa mi se aprobe!!!!! vrem sa plecam la mare in Bulgaria
Mama...paine de casa!!!!!! si merge facuta si integrala, neagra?????? ca noua aia ne place......cam cat costa masinaria??? Ce pofta mi-ai facut, Gabitzo...mmmmm.....si eu care vreau sa renunt la paine o vreme..
V-am povestit ca am fost duminica la Ruse?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

katik spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Fetelor, am facut cerere de concediu pt. luni, 30 aprilie, tineti-mi pumnii sa mi se aprobe!!!!!vrem sa plecam la mare in Bulgaria
Mama...paine de casa!!!!!! si merge facuta si integrala, neagra?????? ca noua aia ne place......cam cat costa masinaria??? Ce pofta mi-ai facut, Gabitzo...mmmmm.....si eu care vreau sa renunt la paine o vreme..
V-am povestit ca am fost duminica la Ruse?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
NUUUU, nu ne-ai povestit ca ai fost la ruse!!!! ia pune tastatura si pove!

gabitzo, da, poate ca ar minca ei un cozonac dar, culmea, eu sunt fun cozonac nu ei. ei, asa, citeva firmituri si atit!

poze krisztina
poze robi

aime spune:
fetele!
wow,deci se poate muri din munca...nu e de ras, normal, de aia nici nu ma stresez,da de ocupata is destul, mereu e ceva urgent de facut,cand mai avem o clipa mai puneam si noi de-o mica "discutie" . Da mai intru si pe la voi si uite acu "crap" de ciuda ca la noi nici pomeneala de liber de 1 mai, cica ni l-a dat marti dupa Paste
. Acu stau si ma gandesc ca la stat se dau 2 zile,30 si 1 mai si se recupereaza doar 30,deci n-ar trebui sa mai avem si noi o zi? Ufffff....
Fug in laborator,ma cheama datoria
aime si Vladimir