Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Adorabila Elise!!!!!!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, felicitari si sa ai o sarcina usoara. Anda, poate ca ar trebui sa ne faci pe aici horoscopul fiecarei mamici...sa vedem care mai are in program bb2 sau bb3.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicitari Tania pentru sarcina! Sa ai sarcina usoara!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania FELICITARI PTR BB2!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa ce va doriti

Mama ce de gravidutze...io tot nehotarata sunt...ba sa-l facem prin iunie, ba in septembrie...cine mai stie?? Parca n-am curaj sa zic "gata ma apuc de treaba", acuma la voi s-a intamplat asa neprogramat, dar la maine nu iese decat cand vreau eu...si sincer nici eu nu stiu ce vreau. Mi-e frica de treaba cu cerclajul, daca voi avea nevoie din nou, ce fac eu cu Miruna?? Ca ea vrea in brate, eu tre sa stau mai mult in pat, vrem sa ne mutam, nu o sa mai pot sta asa mult cu ea afara...parca am senzatia ca o voi neglija...si nuuu pooottt!!

Vai ce toanta sunt...m-am apucat acum de plans pe aici...sorry..da' daca-i spun lui Marius zice ca nu-s intreaga la cap. El e convins ca ne vom descurca cu tot..mie mi-e frica..of

Joy sa inteleg ca ai luat deja o decizie???

Ca tot veni vb de bb, tocmai ce am venit cu vara-mea de la echo...i-am vazut fetita mica..sugea degetul la greu. Ce vremuri frumoase...

A venit tati..fug

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tania, FELICITARI!!! Sunt convinsa ca totul va fi bine, esti o mama extraordinara, stii ca eu te admir mult. Si la ce copii frumosi faceti voi, abia astept sa-i vad mutrisoara celui de-al doilea

Hilde, multumesc de oferta, esti draguta. Deocamdata nu cred ca e cazul de ceva medicamente din RO, dar m-am gandit bine si daca venim in tara la vara, sigur imi aduc inapoi cu mine si o plasa de medicamente.

Alina, sa stii ca eu ma organizez mult mai bine in zilele cand merg la servici. E-adevarat ca ma si trezesc mai devreme, dar apuc sa ma dusuiesc si sa ma gat repede, inainte s-o iau pe Rianna din patut, si atunci macar eu sunt pregatita si nu mai am decat grija ei. In zilele cand sunt acasa, de obicei ies pe-afara dupa primul ei somn si in general ne prinde masa de pranz prin oras, dar ii iau borcanele cu mine sau ii cumpar ceva usor ce poate manca.

Noki, imi pare rau ca Sarah se chinuie atat cu medicamentele... Rianna e exact invers, daca as putea-o hrani numai cu medicamente ar fi cea mai fericita. De cum iau sticluta cu sirop si scot pipeta, sta ca disperata cu gura deschisa si nici nu mai respira pana simte prima picatura la ea in gurita.

Noi raportam inca febra... S-a trezit cu vreo 38.5 dupa ce a luat o tura de tylenol pe la 3 azi-noapte. De dimineata i-am dat ibuprofen, incerc iarasi metoda cu ibuprofen si tylenol alternativ. Nu sunt convinsa ca febra asta e numai de la dinti, dar nici explicatia celor de la spital nu ma multumeste, asa ca eu cred ca e undeva pe la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ioana ROR tot in mina.
NCristina braaavo Elisei mincacioase cu furculitza.Ce tacticoasa e...

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fii-miu azi: o pauza maaare de liniste.Ma duc la el in bucatarie.El gasise,luase de pe masa o cioco Kinder Country si balotaaaa de mama focului.Cum sa i-o iau cind era pe spate de fericire?L-am lasat.
Mai tirziu tot il aud tipind scurt si des.Ma duc iar la bucatarie.El cu capul in masina de spalat.Striga acolo inauntru ca face un fel de ecou.Si era extrem de multumit.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania felicitari!!! Abia astept sa va dau si eu o astfel de veste dar....mai intai sa ma apuc de treaba si apoi sa sper.

Ioana si noi tot in mana am facut ROR.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea mortal Domnul "T"!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ioana si noi tot in manutza ROR-ul

Am facut comanda de mancare chinezeasca, abia astept sa vina ca mi-e o foame de mor..si poftaaaaaa. Asa ca mai bantui pe aici.
Fimea s-a apucat de demolat casa, trage un scaun din bucatarie in sufragerie si inapoi pe gresie, va dati seama ce zgomot infernal e...ma dor urechileeeeee

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput