Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
TANIA FACE BEBEEEE, TANIA FACE BEBEEE
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Tania muuuulte felicitari si ginduri bune.Gata de-acum.Calculeaza cind vine,ce zodie e, vezi ce nume alegeti si roag-o pe Anda sa-i faca astrograma.(apropo,de-a mea se mai stie ceva?)
Alinaacelasi program am si io.Nu mai reusesc sa ies din casa.Bine, ca nu ne ajuta nici vemea.Ploua rau.
NCristina pozele au fost facute de o infirmiera care asista la nastere.I-am dat aparatul si asta a iesit.
Multumim de aprecieri.E emotionant sa poti sa revezi copilul de 2 minute, de cite ori doresti.Nokiintr-adevar are cam aceleasi trasaturi dar acum ceva mai finutze si bine delimitate.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
pisi-si-boscu spune:
Lavi, scuza-ma te rog, departe de mine intentia de a face misto de tine... si cred ca si de doctor.
Ideea era ca daca aveam rabdare sa citesc prospecte sau stiam exact despre ce e vorba nu te intrebam.
Nu iti multumesc pentru raspuns, pentru ca il astept in continuare. Probabil ca voi apela insa la cineva care nu i se pare o banalitate sa dea un raspuns pertinent.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Buluci spune:
Ati umplu 6 pagini de aseara pina acum! O atmosfera super in 2007!
Multumim din suflet ptr sfaturi!
Am gasit on line translater din engleza in rus si am aflat cum se spune la ORS(saruri de rehidratare orala)!Astazi a avut doar 2scaune dar, Meems e tare capos, nu se tine strict de regim si a baut cola azi ca parca nu a baut in viata lui!si binenteles ca !
Deci sa nu-mi fac probleme cu Simon si nu-l voi forta pre mult sa merga in doua picioare!Hilde, merci mult de rspuns si de ideea cu hamul!si eu am spatele in pioneze si cred ca ma ajuta mult cind iesim in parc!
Tania,sa-ti fie de bine!Totul o sa fie bine si ai sa fii o fericita vazundu-i pe amindoi cum cresc impreuna si cum au grija unul de celalalt!Mi-a placut mult faza cu Andrei al Cristineimh cum ii spunea Sabinei despre folosirea toaletei!
Ce pofta mi-ati facut cu un bb2!!!
Felicia, e tare haioasa Ilinca, doar ma uit la pozele ei si-mi imaginez ce fire vesela si plina de umor va fi!Poza cu "mi-a venit o idee" imi place mult de tot!
Alinush, anul trecut s eu eram mai puturoasa cu iesitul afara dar acum mi-am propus (daca vrenmea e ok)sa-l scot zilnic!Ce-am facut: i-am desfintat al doilea somnic ca sa poata seara dormi mai devreme si sa se trezeasca dimineata!Si mi-a iesit pasenta!
Doarme la 10-10.30 se trezeste la 8.30 , il las la joaca pina pe la 10.10.30 ,ii dau sa pape iar la 11 maxim 11.30 sunt in parc cu el!Uneori adoarme in carutz,uneori nu.Ne-intoarcem in jurul mesei de prinz,balotam si daca mami mai are fortze si tati are papica pregatita,mai iesim o tura scurta in parc!
Avantajul meu ca parcul e paralel cu strada noastra
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
pisi-si-boscu spune:
Intre timp m-am dumirit ce a vrut sa zica. Mi-am amintit ca am in agenda telefonul lui, si cum imi facuse ochi dulci, l-am sunat.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
crissy77 spune:
Tania, .
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
cristinamh spune:
alinus, cand vreau musai afara, apai nu mai fac nimic, ne sculam, ne imbracam, si dupa mine potopul. mancarica o luam la pachet. mar cu biscuit, o banana, ceva usor, pt ora 11.
tania, felicitari!! spor la schimbat casa... mai bine astepti sa vezi ce e, fetita sau baiat! sa stii daca iei 3 sau 4 camere
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ioana_77 spune:
Tania iuhuu, ce mai bucurie, zau asa!
Lasa ca va fi bine tre sa faci si o fetita sa-i tina de urat lui Che. Face cuscra un baietel si iaca iese pasenta la dublu.
Mei, voi ati facut ROR-ul in mana? Ca noua asa ni l-a facut.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
crissy77 spune:
Plec la dentist .
Daca aveti timp... Elise mananca singura cu furculitza.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
ioana_77 spune:
Azi Maria a decoperit cum "se vorbeste" tinandu-te de nas. Am murit de ras. Nu pierde nicio ocazie ca sa experimenteze. Plus ca ma apuca si pe mine de nas ca sa-i vorbesc.
SI afost prima data cand am rugat-o sa-mi aduca ceva (telecomanda) si s-a executat, imi venea sa o mananc.
Leea, superbe pozele, ce amintiri frumoase, eu si-acum regret ca nu l-am chemat pe George sa participe si el la eveniment mai in direct. Nu stiam ca as fi putut.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze