Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Yupiiiii!!! Tania felicitari si sarcina usoara!!! Nu-ti face probleme, o sa fie totul ok!!!

Ioana si noi tot in mana ROR!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre!

Tania felicitari! Of, de aceea nu mai intrau tu pe aici sau pe
mess... Lasa, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos!

Leea impresionante poze, nici nu-mi vine sa cred ca e Tudor! Mama, dar ce burta mare aveai!

pisi eu nu iau detergenti "eurocompakti" ca am inteles ca nu sunt nicio sfaraiala!

BB-alinus eu oricum nu ma omor dupa maers afara, daca se poate bine, daca nu, nu. Plus ca stii ca am si ajutor la greu.. asa ca nu-ti prea pot sa sfaturi.

Ioana_77 cred ca era tare haioasa Mariuca, vorbind asa... Si chiti rade de te miri ce, azi se prapadea de ras ca o impngeam cu piciorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

ma feli, decat sa-mi umble in fuste cat palma si sa dea din buric... mai bine rasa in cap. si cu cercel in nas is e acord, numai sa fie de-aia cu clema, sa nu-si dea gaura. tatuaj are voie, da' numa' pe fund. sau lavabile, cate vrea ea . partea cu rasul in cap nu e grava, parul creste... cand se racoreste destul
daca vrea senzatii tari, sa faca bungee jumping, sau sa se arunce cu parasuta. ca-s total anti tabac, alcool, droguri...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

....hey, hey, cine stie ce ne rezerva viitorul....

corap, noi aparatorile de colturi le-am lipit cu banda, pentru ca lipiciul lor era prea firav pentru fiica-mea.Nu e estetic dar e sanatos.Biroul calculatorului e plin de colturi , iar Flavi adora sa se miste pe langa el, pe sub el si mai nou si peste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pisi, cred ca doctorul ala facea misto. Daca nu..... e cam grav! Atit Penicilina V, cit si Amoxicilina sub forma de Augmentin (impreuna cu clavulanatul de K) sau simpla (numita Ospamox sau in orice alt mod de catre firma producatoare) fac parte din grupa Penicilinelor, care sint beta-lactamine. Adica sint antibiotice. Vai de urechile lui de doctor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, criminal domnul T!!!
Alina, mie imi cam place sa ies afara ... la plimbare, la colindat de magazine ...
Sincer, si eu ma gandesc la bb2 insa, la fel ca Madau, nu ma pot hotara cand ... cred ca o las pentru sfarsitul anului inceputul lui 2008 !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ce frumos e Tudor, de mult nu l-am mai vazut!

Elise e tare manierata, pe cand noi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce sa ma mai obosesc cu astrogramele: in ritmul prezent decretez ca, pana la sfarsitul anului, toate faceti bb2 sau bb3....situatia fertilo-prolifico-inseminato-gravidenie a prins aripi si a scapat de sub control pe topicul asta...ati baut redbull toate...?...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Tania , felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara.

CristinaB, ma bucur ca se simte sotul mai bine.

Mama ce de gravidoase la noi in grup! Felicitari fetelor!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda io te astept cu astro a mea....sa vedem ce prezici...fata/baiat????? Ca sa stiu daca ma hotarasc mai repede sau mai incet

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mara multumim
Feli asa e.Am fost cit un munte.
Anda din pacate pt mine nu cred ca functioneaza prezicerea ta.Ca nu am cu cine.

Mai da de Ina mai stie cineva ceva? Ce-o fi facind ca nu am vazut-o de mult p-aci.Mi s-a facut dor de ea si de Rachelina.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput