Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

TANIA- Felicitari pentru cel de-al doilea copilas. Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.

Despre ALEX va pot spune ca merge foarte bine.Toata ziua fuge prin casa. La capitolul dinti stam destul de prost doar 6 si nici un semn sa-i iasa vreo unul.De vreo doua saptamani si-a facut un obicei prost .Se trezeste noaptea intre 3-6 si nu mai are chef de somn, vrea sa se joace. Am incercat si eu si taica-su sa-l adormim, dar degeaba,
Suntem obositi, stresati si vrem sa dormim.

Ce pot face sa revina la un somn normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ANDA tu ai grija pe unde mergi, uita-te si in spate, ca, daca ti se adeveresc previziunile... vezi ca tu mi-ai scris acum un an juma ceva in genul asta in astrograma!!! sa vezi ce bb3 iti dau...
ia casca bine ochii, si nu da sentinte de-astea, ca la cate berze incep sa aterizeze, mai mult sau mai putin dorite, mai am nitel si trec la abstineta!! ca ceva mai sigur nu stiu...
glumesc, da' daca ai timp..., iti mai trimit o data datele , sa te uiti biiiiine, e ceva de genul asta?? ca trec in carantina

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

wowowowow ce de gravidute noi!!!
fetelor, va felicit, sa fie intr-un ceas bun!
va admir sincer, si eu imi doresc dar nu acum, acum chiar nu as face fata.
alex, suntem bine, multumim ca ti-ai amintit de noi. mihaita ce mai face?
anda, am inteles bine? faci iar astrograme?
poate nu ma uiti si pe mine (07.04.1977 ora 10.30). si daca nu-ti cer prea mult, poate mi-o trimiti si pe mail? please!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetele ai caror copii nu vorbesc (desi nu e in nimeni in situatia atat de grava ca a mea, sa nu zica nici mama), am gasit ceva senzational de citit! uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256

of, ca m-ati innebunit, cristina mh si mai ales madau! ma uit imediat pe astrogramele voastre sa scap macar de predictiile cu baby, nu zic mai mult in seara asta. eci stati pe apropae, acu' ma uit pentru sarcini!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda sunt pe receptie..baga aici de bebici sa stim ce avem de facut...mai ales Cristinamh...ca stiu ca ea vrea bb3 musai. Glumeam..nu trage dom' Semaca

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Dragele mele eu va anunt ca pentru o perioada am sa intru mai rar, incep sesiunea si am nevoie de timp pentru asta.
Am de dat si eu cateva raspunsuri.

tania, super super veste..felicitari, iti doresc o sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa( asa-i ca asta vrei?)

leea, sa stii ca m-am uitat si nu am gasit-o insa alexia ii transmite lui T sa se uite dupa patut si sa faca bine sa iti dea varful pompitei de la alexia mea pentru tudor.

noki, 7.5ml de eferalgan asa ti-a zis medicul? eu i-am dat alexiei tot eferalgan si pe prospect scrie ca se da in functie de kg( ai vazut ca e lingutita aceea gradata)si a venit cam 4ml al 8 ore.tu la cate ore ii dai?
Incearca sa nu o mai scoti din casa pana nu ii trece boala, mai poate lua si alti virusi peste ce are acum, sanatate multa micutei sarah ..un de la lexi ca sa se faca bine.

alina, multumesc de intrebare .Alexia s-a facut bine, insa acum vad ca i-a aparut in spatele urechii pe cap o pata rosie, maine merg cu ea la control si vad ce imi spune si ma bate gandul sa ii fac nite teste de alergii pentru ca eu nu stiu nici acum daca a fost boala virala sau alergie.

anda ma scuzi pentru aseara as mai fi vorbit dar s-a ivit o urgenta pentru mihai si a trebuit sa inchid.Pe mine sigur nu ma vei regasi in lista de gravidoase, am alte prioritati catvia ani de acum in colo .Cu intalnirea ramane asa cum ai spus nu e nici o graba, pana un alta concentreaza-te in directia pe care o ai de rezolvat succes...

leea am vazut pozele, nu pot sa iti spun decat ca au surprins momentele cheie

feli, frumoasa foc duracel...i-a crescut si perisorul, nu-i asa?
ce inseamna detergent eurocompakt?

meems, multa sanatate riannei sigur nu are rosu in gat?
Sper sa treaca curand si sa iasa mai repede dintosii

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaa ,ce veste ,inca o gravidutza ,bravo Tania ,felicitari ,nu stiu cat de pregatita erai dar acum il pastrezi banuiesc ..
Acu' 10 zile am trecut prin aceleasi emotii ,mi-era asa de frica ,vreau bb2 dar nu acum ,nu stiam cum m-as descurca ,ca dadace n-am, bine ca nu s-a intimplat!

Maine pleaca tati spre casa ,yuuuhhuuuu ,mi-e tare dor de el !!

Mai fetelor ,fi'miu poate veni cu niscai cercelusi prin sprinceana si ras in cap ,ca nu m-as supara ,ba chiar imi plac :)) (mama denaturata ce sint) ,am si io unu in nas si am avut si-n buric inainte de sarcina asa ca ce sa cer copilului

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, ce veste!!! Tania, sanatate multa pentru amandoi, sa ai o sarcina usoara si un Stefan tot mai cuminte (bine, nici chiar plictisitor de cuminte ...)! Restul se vor rezolva.
De dimineata spre serviciu chiar ma gandeam la faza, spuneai acum cateva zile ca astepti cu nerabdare sfarsitul lunii si ma intrebam ce s-o mai fi intamplat. Aveam eu asa un feeling de bebe (dupa cum aveam ceva banuieli si la Corap si Ilenutza inainte sa dea anuntul). Acum sa nu ziceti ca sunt mama omida, caci de restul habar n-au avut intuitiile mele .
Nu visai tu sa ai trei baieti? Sau erau patru??

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, CU SIGURANTA, ramai insarcinata pana la ziua ta, nu stiu ce planuri ti-ai facut tu dar asa arata astro. BAIAT. sarcina cu probleme. dk cerclajul este problema de care iti e frica, el va exista. atentie ca e sarcina delicata, sa n-o pierzi. totusi te sfatuiesc sa scoti steriletul, in urmatorii 2 ani nu mai sunt perioade favorabile pt tine de copii, mai bine ar fi acum. m-am uitat si pe revolutiile tale solare din anii trecuti , sa vad cum se arata in astro sarcina si nasterea. e foarte diferit acum. aveam venus (cea mai feminina planeta) ba in casa 5 (a sarcinilor, copiilor, vietilor lor), ba in casa 8 ( a mortii si a nasterii/renasterii). acu' venus e departe, numai planete masculine populeaza casele. deci zic 90% baiat. sper ca nu gresec.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai anda, ca stau ca pe ghimpi aici...

aprofundez articolul ala!!! suuuuperrr!!! credca fac un colaj, sa-i dau si lu tati sa citeasca, el n-are rabdare pe net...

Mergi la inceput