Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, ai mare dreptate, eu sunt la primul copil, dar am inteles de la bun inceput ca pot sa-mi fac singura bine sau rau. Intr-adevar, o atitudine pozitiva te ajuta, asta nu inseamna ca nu ai voie cateodata sa ti se rupa filmul. Pe mine m-a apucat in spital disperarea din cauza oboselii, dormeam cate patru ore pe noapte, intre alaptatul de miezul noptii si cel de la sase, cam atata ramanea daca scazi foiala dinainte si dupa.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, mi-a placut de tine cu faza cu mama si soacra ... Parca ma vad pe mine.
Lili are FOARTE MARE DREPTATE. Sa ne ajute pe toti Dumnezeu asa.

Fetele care salasluiti prin SUA sau Canada, ziceti-mi si mie ce stiti de un unguent numit Desitin (cred ca asa e numele, sper sa nu fi gresit ca nu am tubul langa mine). Prietena mea din SUA mi-a trimis doua tuburi si am citit pe el pt ce e dar ma gandeam sa va intreb daca voi folositi pt bebei, la fundulet. Sau ce stiti de el. Ioaaanaaa!!!!

Va pup
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Cristiana -de aceea si eu intru mai rar pe net, ca sa imi aloc dupa masa pentru somn. Daca mi-ar fi spus cineva ca eu cu 2 copii o sa dorm la pranz ii spuneam ca e cel putin nebun . Acum declar ca toate treburile pot astepta si mami trebuie sa se odihneasca alaturi de micutii ei
marybell - 2 zile mi-a luat sa reinvat cum se pune scutecul, desi matei nu a renuntat inca la el. La maternitate nu iesea niciodata, insa acasa .Putza ar trebui sa fie in jos, insa nu o asez cu mana. Atata doar ca bb e subtirel in talie si trebuie petrecute partile cu scai, degetul mic sa intre intre scutec si bb. De 3 zile sunt mai buna!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana cu Adam Cristian
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana pe langa ca fierbatorul meu e maricel (asa mai bine m-ar lasa direct cu sterilizatorul) are si fierul de incalzire incorporat pe funs...daca plasticul sau cauciucul il ating se topesc...si parca doar sa torn apa fiarta pe ele poate fi chiar la fel cu aplicatul substantei de sterilizat la rece. Olas asa deocamdata si sper sa fac slalom decent.
Cu temperatura mi-am tot batut capul caci in tara am fost tot sfatuita sa renunt la temp joasa...insa in afara asa e recomandata...vad pana la urma cum fac (dar 22 gr ma face pe mine cu nervii)...vom vedea.

Ylilimic desi eu nu am cum vorbi din experienta sunt intru totul de acord cu tine...starea mamei da 90%, daca nu mai mult din armonia situatiei.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Messa, felicitari si refacere rapida!!

Ylilimic

nou nascutii nu au puterea sa-si regleze temperatura corporala,trebuiesc imbracati putin mai grosulet la inceputul lor.Eu cam tot 22 de grade o sa reglez temperatura camerei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Felicitari Messa! Sa-ti traiasca printesa! Refacere rapida si bebita cumintica!
Criss, Monik, Oana, Terbitsa, facem galerie: nastere usoara si bebici mancaciosi si cuminti!

Lili, esti un izvor de intelepciune si ganduri bune! Si eu voi fi mama de bb2; am trait acelasi sentiment la Dragos prin luna a 5-a : ca legatura dintre mama si copil este extraordinar de puternica si daca eu sunt calma, intelegatoare si optimista, voi reusi sa insuflu toate acestea si celor din jurul meu. Acum astept calma sa apara bb2 si sa ne umple casa de bucurie. Pustiul meu are si el asteptari si temeri, insa ma bucur ca a reusit sa mi le impartaseasca. Cred ca intr-o oarecare masura i le-am risipit...

Catalina, si eu ti-am citit povestea ta si am fost alaturi de tine cu gandul ... Sa dea DD sa fiti fericiti !!

Am vazut bebeii in album, doamne ce puiuti frumosi aveti! Clubul nostru se poate mandri cu ei!

Mamicilor care urmeaza sa aduca pe lume bebicii: nastere usoara!

38+

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Messa felicitari! Refacere rapida si o bebitza mancacioasa!

Ylilimic - multumim pentru dedicatie !

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:
Originally posted by mcbeal

Fetele care nu au nascut inca, voi cum mai stati cu arsurile? Pe mine m-au terminat, nu mai pot dormi noaptea nici macar in fund. Am zis ca ma mai lasa, avand in vedere ca sunt in sapt. 37, dar nici vorba. Burtica e la locul ei, n-are nici un gand sa coboare vad. Si la voi e tot asa?

36+

Si eu am arsuri, incearca cu lapte sau apa si plimbat prin casa. Eu sunt in sapt.39 si nu mi s-a lasat burta deloc, de dop si contractii nu mai vorbesc nu stiu ce-sunt.

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vesti de la Terbitza

Are epidurala deja montata dar nu se dilata.Mai asteapta si daca nu merge o baga la cezariana.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Hai Terbitza, fata...tin pumnii!!!

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput