** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Corap sanatate pentru Andrei si sper sa nu iei si tu ca e nebunie cu virozele astea.

Pauly chiar citeam si eu azi articolul despre viroze, pneumonii si infectii resperatorii si m-am ingrozit. Saptamana trecuta a fost o colega de birou bolnava, acum este un coleg. Sper sa nu ajunga si pe la mine. In orice caz, le-am zis ca daca vad pe cineva bolnav care nu pleaca acasa, plec eu.

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ma ia groaza cand citesc de virozele astea...

Chiqui, posterioara e spre spate, anterioara e spre fatza. Posterioara e cazul clasic (din ce imi aduc aminte), e de bine...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Astazi am schimbat si eu saptamana, 25 implinite intram in 26

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ciqui, si la mine uterul era dat pe spate la inceputul sarcinii, pe la 12 sapt isi revenise cat de cat la jumate, iar ieri nu mi-a mai zis nimic dr in acest sens...se poate sa-si fi revenit la normal.... bebe-ul meu incepe sa fie pasare de noapte..asta noapte pe la 12 am fost la baie, si i-a trebuit vreo juma de ora sa se joace dupa aceea..pe la 5 jumate iar am fost la baie, si iar a avut chef de joaca puiul meu..la 6 jumate cand s-a trezit sotul meu eu inca nu dormeam..fceam de garda...pai daca bebe se juca prin burtica mea...cum sa mai dormi..peste zi vad ca acum e mai linistit, dar acusi se apropie seara...

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dianalaura la mine e exact invers. Doarme toata noaptea si dimineata cand ma trezesc eu se trezeste si bebe. Si ziua are o activitate extraordinara. Cred ca o ajuta pe mami la birou. Eu sunt nascuta dimineata si noaptea daca nu dorm mor. Ma gandesc ca pe bebe il voi naste dimineata daca e asa de activ el ziua. Si la tine ar insemna ca il nasti dupa amiaza-seara.

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici

Mirela05-LA MULTI ANI!!!!
Corap ai grija de Andrei tinem pumnii sa se faca bine !

Eu azi am ajuns la birou...ca am umblat toata saptamana.
Azi merg si la doctora cu rezultatul ecografiei.
Mie mi-a dat doar fier pe care nu-l tolerez(fac diaree) si ca atare nu-l mai iau,am sa o intreb azi.Mi-a mai zis ceva de Magne B6.Vitamine nu am luat nici cu Iris.Incerc sa ma hranesc variat.

Va pup

poze
Iri +23 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

salutare burtici harnicute!!!
am venit de la serviciu cu o pofta de spaghete... ...am tremurat langa ele pana au fost gata! nu mi se intamplase asta pana acum, chiar ma laudam ca la noi in familie taticul e "gravid", el pofteste la diverse chestii si are si burtica muuult mai mare ca a mea!
apropo de vitamine, mie doctora nu mi-a recomandat nimic pana acum, doar in primul trimestru acid folic- nu luasem deloc inainte, pentru ca bebe nu a fost unul planificat pentru anul 2006( noi ne-am casatorit la inceputul lui septembrie 2006 si urarea de baza la nunta a fost "La anu' si la botez!" -noi am tot zis " Doamne-ajuta!", dar nu prea ne venea sa credem- se pare ca s-a prins urarea, pentru ca tot in aceeasi perioada a lui 2007 vom avea botez!). Ar trebui sa iau de la mine putere elevit sau materna? Am mare incredere in doctorita mea, dar vad ca toate aveti prescrise analize si tratamente de care eu nu am beneficiat...e adevarat ca am si o sarcina foarte usoara, iar analizele din trimestru I au iesit in limitele normalului toate...
andrap, sunt aproape sigura ca asa voi pati si eu...voi vedea involuntar sexul bebelusului la eco morfologica...dar pana atunci...Amuzant este ca intotdeauna am crezut ca primul meu copil va fi o fetita, dar din clipa in care am vazut II pe test, am stiut ca este baietel! Cred ca poate sa-mi spuna doctorul de 100 de ori ca e fetita, nu voi crede pana nu va fi in bratele mele! ..Bogdan(sotul) ,desi stie ce e, face pe impenetrabilul si nu am ghicit nicio reactie pe fata lui (desi isi doreste tare mult un baiat).
vad ca numele de "stefan" e la mare cautare in perioada asta- frumos, vom sarbatori impreuna pe forum si zilele de nastere si cele de nume !
didialex, daca pot, cu mare drag iti raspund la intrebarile legate de gradinita! Si eu sunt tare indragita de pitici ( am si norocul de a lucra la grupa cu o doamna ceva mai in varsta, iar in ochii lor, tineretea este sinonima cu frumusetea si bunatatea- asa eu sunt doamna "buna", pe care o cauta in fiecare dimineata!). Iar eu cu greu ma pot abtine sa nu stau cu ei pe genunchi toata ziua, sa-i pupacesc si sa-i iubesc! Sunt tare haiosi cand ma intreaba ce face bebelusul meu...? ..danseaza in burtica..?Unii din ei au mamici gravidute cu al doilea copil, iar varsta sarcinilor este apropiata de a mea...asa ca putem schimba impresii despre greturi, somnolente si alte cele!
mica, multumesc, e foarte bine cu !!
va pup si fug la invatat (desi fara chef)....ma asteapta in weekend 2 examene, dintre care unul foarte greu, sambata!..noroc ca faptul ca in sesiunea din vara imi va fi greu sa ma prezint, ma motiveaza- nu-mi convine sa fac restante acum!
wow, ce m-am intins...!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..

Mergi la inceput

Eu m-am nascut noaptea, la 11 jumate, si pana si in ziua de azi dau randament mai mult si ma simt mai bine seara..despre al meu bebe...probabil ca dca va fi cezariana il voi naste dimineata...mai devreme m-am conversat cu o verisoara care a trecut si ea printr-o cezariana acum 2 ani..si mi-a povestit pas cu pas toata experienta, cu lux de amanunte...si nu mi s-a parut asa rau..Oricum eu nu ma tem de cezariana, nici de dureri, de dureri oricum nu scapi, indiferent daca nasti normal sau cezariana, cand iti revii dupa anestezic normal ca ai dureri, si ce am observat din ce mi-a spus ea, sunt aceleasi simptome dupa anestezicul de cezariana ca si dupa epidurala....frisoane si amorteli ale picioarelor....
Mie mi-e groaza de ace si de perfuzii, nu de durere...suport foarte bine durerea (acum sa nu credeti ca sunt masochista..

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

moko, stai linistita, nici eu nu am facut analize prea multe..de fapt le-am facut doar cele initiale, care se fac in momentul in care te ia in evidenta ca fiind gravida...in rest daca nu a fost cazul si a fost o sarcina usoara, nu am mai facut nimic..urmeaza in trimestul III.
Fetelor, ce dor o sa imi fie de voi....parca vad ca o sa scrieti 2 capitole pana ma intorc eu...Maine dimineata plecam la Poiana Brasov pt weekend si duminica dupa amiaza tot plecam la Braila. A reusit sotul meu sa isi ia o saptamana concediu si mergem la Braila la parintii lui, acum cat mai putem, ca pe masura ce evolueaza sarcina ne va fi mai greu sa ne deplasam atata distanta...din Zalau de la noi pana in Braila facem 650km. Asa ca va dati seama cand voi fi prin luna a 9 nu voi mai putea merge atata distanta. Probabil o sa ne intoarcem vineri seara, sau sambata dimineata, ca sambata am 2 examene, si eu inca nu mi-am facut referatele. Am noroc ca la mine la master trebuie doar sa facem referate, nu trebuie sa dam examen scris sau oral. Daca reusesc sa imi fac referatele la Braila pana atunci, poate venim pe sambata...daca nu, le las pe vara, ca pana la sfarsitul lui iunie cand e sesiunea de obicei la noi, bebe va avea deja o luna. Si pana atunci oi reusi eu sa le fac.
Nu stiu daca o sa mai intru, acum ma apuc sa fac bagajele..de fapt o sa mai intru, nu stiu daca o sa reusesc sa mai scriu, dar de citit tot va citesc printre bagaje...si poate reusesc sa intru si din braila macar o data de la cumnata mea....
Mai vedem!
Va urez sa aveti un weekend si o saptamana frumoasa, si sper ca atunci cand ma intorc sa gasesc mai multe carucioare colorate cu bebei frumosi si sanatosi!
Va pup pe toate....

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dianalaura, lasa sa-ti fie dor de noi, dar sa te simti bine!!! Sa aveti vreme frumoasa si sa te gandesti putin si la noi cele care stam acasa :) Te si sa ai grija de tine si de bebe!!!

Chiqui, in legatura cu placenta posterior, e de bine!!! Si eu o am tot posterior... sau mai bine zis: posterior lateral

In legatura cu analizele, pana acum am facut analizele de sange de la inceput, 3 ecografii si triplu test... Trebuie sa-mi fac "curaj" sa merg la gineco la care nu am mai fost din sapt. a 5-a :)

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput